2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Haftaya cuma kontrolüm var sorarım o zaman :) Çünkü birşey dememişti en son gittiğimde aklıma takıldı, geç kalırım diye korkuyorum

ben hala pek bir hareket hissedemiyorum kızlar ya, oğlumda 16. haftada hissetmiştim ilk. üstelik bu ikinci gebelik. çok çok nadir sırt üstü uzandığımda böyle bağırsak hareketine benzer bir çırpınış gibi hissediyorum 19+1 bugün

Ben aşı olmayacaktım ama olsam mi bilemedim şu an sanırım çoğunluk oldu tetanoz.
Kızlar benim doktorum da renkli ultrason olduğuna göre, ayrıntılı olarak kendisi bakar dimi? 3 hafta önce renkli açtı daha iskelet duruyordu bebişim :)

Detaylı ultrason biraz daha uzun sürüyor ,doktorun da yapabilir yeterli süreyi ayirdiktan sonra problem olmaz tabi ki .Çünkü organlarına,bebeği ve rahmi besleyen damarlara tek tek bakılıyor

Ya bende de oluyor ama göbek düşmesi sanırım gebeliğe bağlı mi bilmiyorum ama

Benim aile hekimim bebek hareket ini hissedince tetanoz aşısı olmaya gel dedi . Sebebini bilmiyorum. Hareket dedikleri şey nasıl onu da anlamış değilim

Benim aile hekimim bebek hareket ini hissedince tetanoz aşısı olmaya gel dedi . Sebebini bilmiyorum. Hareket dedikleri şey nasıl onu da anlamış değilim
Gerçekten bende nasıl anlayacağım hareketini diyordum 1-2 gün sonra idrak ettim tık tık vurmaları çünkü hafif vuruyor :) Hep aynı şekilde tekrarlayınca bebek olduğunu anlıyorsun merak etme. Ben de 1 haftadır hissediyorum ilk gebeliğim

Kızlar benim doktorum da renkli ultrason olduğuna göre, ayrıntılı olarak kendisi bakar dimi? 3 hafta önce renkli açtı daha iskelet duruyordu bebişim :)
benim doktorumda da renkli ultrasyon var ama ayrıntılı için başka bir doktora yönlendirdi. yönlendirdiği doktor perintolog. aslında bazı doktorlar kendileri de yapıyorlar. ilk hamileliğimde doktorum kendi yapmıştı. ama burada yazılanlar gibi çok uzun bir muayene değildi. ama şimdiki doktor uzun olacağını söyledi.

canım bendede var o. devamlı atıyor, bende o atardamar gibi birşey. bebeğin kalp atışını görememiz zor gibi geliyor bana. ben 8 haftadan beri karnımda o atışı hissediyorum.

benim doktorumun da o cihazdan var ama bu işlemi eğitimini alan yapıyor diyerek aynı yerdeki perinatoloğa yönlendirdi, kendisi bilmediğini belirtti. zaten normal muayene parasının 3 katından fazla para verdik

Bu arada kızlar bu imza yerindeki kiloyla aynı çıkmadı bebeğimin kilosu

O değerler yaklaşık değer. Birebir kilosunu tartamıyorlar. Değerlere göre tahmin oluyor diye biliyorum.

Kızlar korona olduğum için ayrıntılı ultrasonum 22. Haftaya kalıcak geç kalmış olmayız dimi ?
Hayır canım geç değil hatta ne kadar geç olursa organlar büyüdüğü için incelemesi o kadar kolay oluyormuş. 24.haftaya kadar yaptırın denmesi de Allah korusun bi şey çıkarsa diğer tanı testleri için geç kalmayın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…