Doktorum öyle söyledi. Enfeksiyondan dolayı olabilr dedi. Bence ondan oldu dedi bugünde kontrole gittm. Çok artmış. Bugün diyor Türkiye de başka hastanede hamile ölen 4 kişi varmış. Dikkat et diyo. Kendi hastalarından bile 7 tane covidli hastası varmış. Bu varyantlıdan çok korkuyolar. Bide delta plus çıkmış sanırım ondan.koronadan dolayı mı olmuş kanamanız? çok çok geçmiş olsun
Ben de direndim bugüne kadar ama 2 saat önce biontech ilk dozumu oldum..Doktorum öyle söyledi. Enfeksiyondan dolayı olabilr dedi. Bence ondan oldu dedi bugünde kontrole gittm. Çok artmış. Bugün diyor Türkiye de başka hastanede hamile ölen 4 kişi varmış. Dikkat et diyo. Kendi hastalarından bile 7 tane covidli hastası varmış. Bu varyantlıdan çok korkuyolar. Bide delta plus çıkmış sanırım ondan.
Canım kaçıncı günündesin ben bugün test verdim negatife dönmüş inşallah seninde hemen geçer geçmiş olsun tekrarDoktorum öyle söyledi. Enfeksiyondan dolayı olabilr dedi. Bence ondan oldu dedi bugünde kontrole gittm. Çok artmış. Bugün diyor Türkiye de başka hastanede hamile ölen 4 kişi varmış. Dikkat et diyo. Kendi hastalarından bile 7 tane covidli hastası varmış. Bu varyantlıdan çok korkuyolar. Bide delta plus çıkmış sanırım ondan.
Bebeğim sağlıklı çok şükür, kilosu normal. Bende bulantı ilacı içiyordum, ama çok kusmaya başladım yediğimi çıkarttım hep. 3 haftadır kusmam geçti. Aşırı yemekte yemiyorum normal yiyorum, aşırı iştahım yok yani. Yoğurt ceviz vs vitaminli şeyleri yemeye çalışıyorum. Sağlıkla gelsinler inşallahYani az kilo almış olmak güzel,bebekte sağlıklıysa..bebeğin sağlığı en önemlisi
Yanlış anlaşılmasın.. Ben de ilk hamileliğimde hiç mide bulantısı yaşamadım.ama bu 2. Hamileliğimde kötü bulandı 12. Haftaya kadar hep 2 ,2 ilaç içtim. Anneyi sarstığını biliyorum.
Sadece 1 kilo çok az olunca şaşırdım.
Ben yememi öyle aman aman artırmadığım halde 4 kilo aldım. Tek fark protein almaya özen gösteriyorum yoğurt ayran kefir vs .
Annelerimizde bebeklerimizde sağlıklı olsun gerisi sonra hallolur
Kotu degil ki cnm. Bana gayet saglikli bir artis gibi geldi.5 ay dolmak üzere, 6 kilo aldım maleseff
Canım benim de negatife döndü dün verdim test dün bitti karantinam zaten 14. gündü dün şükür. Genede dikkat edelm antikorluyuz diye salmayalım.Canım kaçıncı günündesin ben bugün test verdim negatife dönmüş inşallah seninde hemen geçer geçmiş olsun tekrar
Şifa olsun inşallahBen de direndim bugüne kadar ama 2 saat önce biontech ilk dozumu oldum..
Hepimiz için umarımŞifa olsun inşallah
Aynen öyle çok şükür bugünümüze bebişler iyi olsun yeter kiO
Canım benim de negatife döndü dün verdim test dün bitti karantinam zaten 14. gündü dün şükür. Genede dikkat edelm antikorluyuz diye salmayalım.
Bende de unutkanlık var çok fazla..Benden baska hamilelikte iqsu 3e dusen oluyor mu :)) gecen saat 4 gibi guzelce yedik, sonra aksam yemegi yemedik. Bu hafta birkac kere aksam yemegi yemedik. Saat 8 gibi esim “senin eger protein alman lazimsa, acikiyorsan biraz, duzgun beslenmen lazim, soyleyebiliriz” dedi. Ben de “neyi?” diye yanit vedim tum masumiyetimle :)
Ben 7 kiloya doğru gidiyorumGünaydın kızlar kaç kilo aldınız ben birden almaya başladımböyle gidersem çok korkuyorum doğuma kadar ne olucak böyle. Son iki haftada 2 buçuk kilo almışım
Ben de çok tedirgin olmuştum ve çok korkmuştum.Gebeyken asla olmam dediğim aşı için yarın randevum var biontech. Tedirgin oluyorum dua edin bana lütfen
Bugün doktorda bana gebeler 20 kat daha riskli dedi hemen randevu aldım. İnşallah şifa olur gerçekten nerden tutsam elimde kaldı..Ben de çok tedirgin olmuştum ve çok korkmuştum.
Aşıyı olduktan sonra hastanede yarım saat falan bekledim.. eşim sıkıldı hadi gidelim demese beklerdim daha
Sadece bir gün boyunca kol ağrısı oldu. onun dışında hiçbir şey olmadı çok şükür.
Aynı tedirginliği 2.doz için daha şimdiden yaşıyorum..
Ama gebeyken covid olma korkum çok daha fazla..
Çarpı iki kısmını hiç sevmedim6,5 kilo aldım toplamda şu an 64 kiloyum. İlk gebeliğimde 8 aylıkken bu kilodaydım ve 69'la doğuma girmiştim.
Bunda böyle gidersem en az 75'i görürüm
İkinci gebeliklerde daha çok kilo alınıyormuş gerçekten..
Bu arada ilk 6 ay kaç kilo alırsanız, çarpı ikiyle doğuma giriyormuşsunuz..
Canım bornozlarida el kadar oluyoevet mantıklı yeni doğan el kadar bebeyi nasıl bornoza sarıcaz zaten bende bakayım ebebege....
24 e kadar yolu var.. Ben 20+3 de yaptırdımKizlar bizim ayrıntılı ultrason 23. haftaya drnk geliyo geç değil mi sizce ?
Ben de 7 kilo aldm kendi tartimda 64 doktorunkinde 63um sanirim en cok ben almisim ben bi de senden gerideyim6,5 kilo aldım toplamda şu an 64 kiloyum. İlk gebeliğimde 8 aylıkken bu kilodaydım ve 69'la doğuma girmiştim.
Bunda böyle gidersem en az 75'i görürüm
İkinci gebeliklerde daha çok kilo alınıyormuş gerçekten..
Bu arada ilk 6 ay kaç kilo alırsanız, çarpı ikiyle doğuma giriyormuşsunuz..
Ben de hep hamurdan aldım.Ben de 7 kilo aldm kendi tartimda 64 doktorunkinde 63um sanirim en cok ben almisim ben bi de senden gerideyim
Ilk aylarda cok alip sonradan yavaslayan tanidiklarim da oldu ne diym umarm benimki de oyle olur ilk aylar aciktigmda daha cok kusuyorm diye ha bire biseyler yiyodm biraz ondan aldm bukdr diye dusunuorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?