2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
koronadan dolayı mı olmuş kanamanız? çok çok geçmiş olsun
Doktorum öyle söyledi. Enfeksiyondan dolayı olabilr dedi. Bence ondan oldu dedi bugünde kontrole gittm. Çok artmış. Bugün diyor Türkiye de başka hastanede hamile ölen 4 kişi varmış. Dikkat et diyo. Kendi hastalarından bile 7 tane covidli hastası varmış. Bu varyantlıdan çok korkuyolar. Bide delta plus çıkmış sanırım ondan.

Ben de direndim bugüne kadar ama 2 saat önce biontech ilk dozumu oldum..

Canım kaçıncı günündesin ben bugün test verdim negatife dönmüş inşallah seninde hemen geçer geçmiş olsun tekrar

Bebeğim sağlıklı çok şükür, kilosu normal. Bende bulantı ilacı içiyordum, ama çok kusmaya başladım yediğimi çıkarttım hep. 3 haftadır kusmam geçti. Aşırı yemekte yemiyorum normal yiyorum, aşırı iştahım yok yani. Yoğurt ceviz vs vitaminli şeyleri yemeye çalışıyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah

O
Canım kaçıncı günündesin ben bugün test verdim negatife dönmüş inşallah seninde hemen geçer geçmiş olsun tekrar
Canım benim de negatife döndü dün verdim test dün bitti karantinam zaten 14. gündü dün şükür. Genede dikkat edelm antikorluyuz diye salmayalım.

6,5 kilo aldım toplamda şu an 64 kiloyum. İlk gebeliğimde 8 aylıkken bu kilodaydım ve 69'la doğuma girmiştim.
Bunda böyle gidersem en az 75'i görürüm
İkinci gebeliklerde daha çok kilo alınıyormuş gerçekten..
Bu arada ilk 6 ay kaç kilo alırsanız, çarpı ikiyle doğuma giriyormuşsunuz..

Bende de unutkanlık var çok fazla..

Gebeyken asla olmam dediğim aşı için yarın randevum var biontech. Tedirgin oluyorum dua edin bana lütfen
Ben de çok tedirgin olmuştum ve çok korkmuştum.
Aşıyı olduktan sonra hastanede yarım saat falan bekledim.. eşim sıkıldı hadi gidelim demese beklerdim daha
Sadece bir gün boyunca kol ağrısı oldu. onun dışında hiçbir şey olmadı çok şükür.
Aynı tedirginliği 2.doz için daha şimdiden yaşıyorum..
Ama gebeyken covid olma korkum çok daha fazla..

Bugün doktorda bana gebeler 20 kat daha riskli dedi hemen randevu aldım. İnşallah şifa olur gerçekten nerden tutsam elimde kaldı..

Çarpı iki kısmını hiç sevmedim

Ben de 7 kilo aldm kendi tartimda 64 doktorunkinde 63um sanirim en cok ben almisim ben bi de senden gerideyim
Ilk aylarda cok alip sonradan yavaslayan tanidiklarim da oldu ne diym umarm benimki de oyle olur ilk aylar aciktigmda daha cok kusuyorm diye ha bire biseyler yiyodm biraz ondan aldm bukdr diye dusunuorm.

Ben de hep hamurdan aldım.
İlk zamanlar sadece ekmek arası domates yiyebiliyordum bulantıdan.
Sonra hamburger, pizza
Memlekette annemin böreği, pişisi derken resmen hamurla beslenmişim şimdiye kadar
Dikkat etmeyi düşünüyorum inşallah bundan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…