2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben eldiven almadım ama iyi mi yaptım bilmiyorum Katıldığım bir eğitimde bir uzman bebeklerin dokunma duyusunun gelişmesinin önemli olduğunu bu nedenle eldiven takılmaması gerektiğini söyledi.
ben eldiven almıştım ama ayrı eldiven olunca hemen atıyorlar o kadar elleri hareketli oluyor ki, ilk 40 gün falan takılıyor zatens onrasında önerilmiyor keşfetme dokunma duyuları gelişsin diye, ilk 40 günde de kendinden eldivenli tulumlar var onlar çok işe yaramıştı ya da çorap geçirmiştim ellerine onu da bi arkadaşımdan duydum çok mantıklı geldi çıkaramıyorlar. birkaç gün takmadan denedim ama çok çizdi gözüne falan geliyor zarar veriyor

yaa cok cok taTLIymış bayıldımm, markayı bilmiyorum ama model cok hoş fiyat ne kadarmış canım linki var mı
Jammybaby diye bir markada gördüm canim. İnstagramda karsima cikti orada fiyat yazmiyordu ama internet siteleri var oradan bulunur muhtemelen. Kız eşyaları daha tatlı erkek bebekler icin hastane çıkışı modeli bulmak cok zor

çok geçmiş olsun delta en büyük korkumuz belirtileri nasıldı şimdi nasılsınız? ilaç vs kullanabiliyor muusnuz, aşı olmuş muydunuz
Aşılı değildim. Bikaç gün halsizlik sonra kemiklerim acımaya başladı birden hatta öyle çok acıyordu ki ne oturabiliyordum ne ayaklarıma basabiliyordum bikaç gün böyle sürdü ateş eklendi max 39u gördüm ateşte ama çok dirençli kolay kolay düşmüyor simdi geniz akıntısı ve öksürük eklendi. Beni en çok zorlayan vücut ağrısı Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor gerçekten. Sadece parol kullanıyorum ateş çok yükseldiğinde günde max 3 taneye izin verdi doktor

en kısa sürede atlatırsınız umarım, iyi tarafından bakın ki şuan yakalandınız ve inşallah antikor oluşacak, doğuma doğru yakalananların işi çok daha zor Allah esirgesin..

Teşekkür ederim

Anladım aslında o anın heyecanı içinde fotoğrafla da uğraşmak biraz saçma geliyor bana da, olabildiğince anne baba bebek arasındaki duyguyu doğal akışında yaşamak gerekiyor, ben de öyle düşünüyorum.

aslında ben en çok ilk karşılaşma anları için istemiştim fotografcı, bebeğin babasıyla ilk karşılaşması, anneanne dede aile üyeleriyle ilk karsılasma anı falan onları video cekecekti, o yüzden cok heves etmiştim ama pandemi hepsini uçurdu. şimdi bakınca cok da elzem gelmiyor o dönemde cok üzülmüştüm cekemedik diye ama o kadar halsizdim ki ilk doğumun olduğu gün ve bir gün sonrası, fotoğrafı geçtim ziyaretçi yasak olmasa napcaktık dedim anneme. o halimle hastaneye ziyaretçi akını olduğunu düşünemiyorum. bi yandan cocuğu sürekli emzirmeye çalışıyorsunuz ememiyor tutamıyor hemşire geliyo gidiyo sürekli, memeler zaten hep açıkta kalıyo zırt pırt ziyaretçi gelse çok can sıkıcı olurdu. eşim de diyor türkiyede bebekler ziyaretçi yüzünden sarılık oluyor bence diye

Kızlar Next fiyatları güncelleyeceğiz yazmış...Siteyi takip edin dediler muhtemelen eskı fıyatlar olmayacak ama umarım daha insaflı olur...

Hamilelik öncesi kiloya göre mi hesaplayacağız ben ona karar veremedim.

Hamile kalmadan 3 ay önce 3 kilo aldım.

Gebeyken de 2,5 kilo aldım.

Yani alışkın olduğum kilodan 5,5 kilo fazlayım.
Hamile kaldığında kaç kiloysan, onun üzerine ekle gebeyken aldıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…