2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bir sürü alıntı yapmıştım kaybolmuş yazamadım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar

Ay ne güzel mide bulantısı mı oldu ?
Bende de oldu ama ilaç kullanınca bulantım kesiliyordu ..
Yani az kilo almış olmak güzel,bebekte sağlıklıysa..bebeğin sağlığı en önemlisi
Yanlış anlaşılmasın.. Ben de ilk hamileliğimde hiç mide bulantısı yaşamadım.ama bu 2. Hamileliğimde kötü bulandı 12. Haftaya kadar hep 2 ,2 ilaç içtim. Anneyi sarstığını biliyorum.
Sadece 1 kilo çok az olunca şaşırdım.
Ben yememi öyle aman aman artırmadığım halde 4 kilo aldım. Tek fark protein almaya özen gösteriyorum yoğurt ayran kefir vs .
Annelerimizde bebeklerimizde sağlıklı olsun gerisi sonra hallolur

Benden baska hamilelikte iqsu 3e dusen oluyor mu :)) gecen saat 4 gibi guzelce yedik, sonra aksam yemegi yemedik. Bu hafta birkac kere aksam yemegi yemedik. Saat 8 gibi esim “senin eger protein alman lazimsa, acikiyorsan biraz, duzgun beslenmen lazim, soyleyebiliriz” dedi. Ben de “neyi?” diye yanit vedim tum masumiyetimle :)

Herkese merhaba ;

Forumu takip edebildim ama pek aktif olamadım .Malum okullar açıldı bizim ,2.haftaya başladık .Yoğun geçiyor günlerimiz
Hala fazlalık olarak +4 teyim.20+3 haftalık oldum bugün sanırım dengeli gidiyorum yani inşallah öyledir 25 .haftaya kadar bu kiloda gidersem ne mutlu bana.
Detaylı ultrason haftaya Çarşamba gününe çekildi,pazartesi günüydü normalde doktorun işi çıkmış 21+4 te gitmiş olacağım .
Kendi doktorum detaylı sonrasi bana gelmene gerek yok ,zaten iyice bakılmış olacak sonucu yazarsın dedi.
27 Eylül gibi kendi doktoruma gidip ,şeker yüklemesi yaptıracam hemde 24.hafta yazımı alıp idari izne cikacam Allah nasip ederse.
Son olarak hiç bir şey almadım çooocuma Ekim kasim gibi bakmaya başlarım zaten fiyatlı şeyler abiden kaldı neyse ki ikiler şanslı valla .

Olmazmi neler oluyor dikkat dağınıklığı fazla var bende

Çalışıyorum evet. Şuan antikor oluştu 3 ay ztn istesemde aşı olamıyorum. Ama doktorum bugn ol dedi 2. De bu kdr rahat atlayamayabilrsin dedi. Sonra doğuma 1 ay kalıyor zaten. O zaman da vaka sayıları bu kadr olursa belki olurum. Düşerse olmam. Kamu özel fark ediyor mu? Çünkü ben bankamda hiç öyle bişey duymadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…