2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
offff allah korusun ya içim ürperdi

bence insan kaynklarına bi arayıp sorun bizde de yazılı bişey yok bu konuda ama uygulamada uzaktan erişim açıyorlar 24ü dolduranlara yöneticiniz onay verirse, bence talep ederseniz yapabilirler.

tatlısız bir günüm geçmiyo hatta bazen hem öğlen yemeğinden hem akşam yemeğinden sonra tatlı yiyorum nolcak bu gidişin sonu bilmem

sorsan ben de kestim ama mesela dün dışarda yememiz gerekti, salata yemek istedim aslında cnm da çekti ama şu toksoplazma muhabbetinden hadi yemiyim dedim. Onun yerine porsiyon yemek söyledim yanında da patates kızartması geldi, ben de hiç yarınlar yokmuşçasına yedim=( Dışarda salata yiyememe olayı çok kötü ya. Gerçi eşime diyorm bgne kdr hep dışarda salata yedim eti hep az pişmişe yakın yerim hatta çiğ et tarzı carpaccio fln da hep yerim hiç toksoplazma olmamşm 35 sene olmamşm da bu kalan 4 ayda niye olaym ki diyorm Ama işte içim rahat etmiyo normal olarak.

tatlısız bir günüm geçmiyo hatta bazen hem öğlen yemeğinden hem akşam yemeğinden sonra tatlı yiyorum nolcak bu gidişin sonu bilmem
Evet bu tatlı olayı kritik , ben de ana öğünlerde iştahsız olduğum için aralarda meyve ve kuru meyveye yükleniyordum, bebek vitaminsiz kalmasın diye..perinatolog, bunları abartırsan bebekte diyabet çıkar, doğumdan sonra küvezde kalmak zorunda bile kalabilir dedi..zor ama ana yemekte bazen yiyemiyorum , iştahsızlık geçmedi, bir de ben aç kalınca bulantım oluyor meyveler serinletiyor diye yüklendim. Doktor da az şekerli meyvelere yönelmeye çalış, mesela şeftali yerine nektarin yiyebilirsin dedi,üzümü çok yeme dedi. Kuru incir 1 adeti geçmesin dedi..yani bir yerden beslenelim diyoruz ona da bir yorum çıkıyor

ben yiyorum ya dışarda salata. yani bildiğim kadarıyla toksoplazmanın bulaşması için bizzat kedinin kakasını yutmak gerekiyor o da kedi hastaysa. yani salatadan o ihtimal çok çok düşük geldi bana. her gün dışarda yiyorum çalıştığım için, normal yemek yesem bile yanında salata mutlaka oluyo.. dediğin gibi 30 senedir olmamışım toksoplazma

Ben kamudayım, bize her yeni genelge sonrası yazı geliyor ve o yazıda yazıyor idari izin hakkımız. yine o yazıya istinaden talep oluşturuyoruz. özel sektörde sanırım böyle bir yazışma yok. eşim özel sektörde bir bankada çalışıyor ama onlar evden çalışıyorlar; o yüzden mi bilmiyorum ama bir kadın 32 haftalık olduğunda izne ayrılıyordu. anladığım kadarıyla 24 hafta olayı onlarda yok.

Kızlar fazla kilo almak istemiyorsanız hareket etmeniz lazım. Yürüyüş, yoga, pilates vs. Hangisini yapabilme imkanınız varsa. Bir de ekmeğe, tatlıya abanmamak gerekiyor. Ben kahvaltıda sadece bir dilim ekmek yiyorum. Bazen abartıp sağlıksız beslendiğim günler oluyor ama hemen hareketi arttırıyorum, daha çok su içiyorum vs. Benim sıkıntım da patates. Hamileliğimin başından beri deli gibi patates yemek istiyorum Patatesli yumurtanın hastasıyım Şişko patates bir çocuk doğurabilirim

Ben 3 kilo almışım iştahımda açık ama tatlı yemiyorum beş aydır ağzıma tatlı koymadım şekerli hiç bişey yiyemiyorum karpuz bile patatez kızartmasından tiksindim onuda yiyemiyorum bayılırım aslında

Ben de restoran salatasına aşeriyorum Çok tatsız geliyor yemekler salata ve meze olmayınca.
doğum yaptığım gibi kendimi restorana atacağım
40 yıldır bulaşmadı ama olur da hamileyken bulaşırsa vicdan azabından ölürüm.

Patatesli yumurta öğrenciyken her gün yerdik
Hafta sonları eşim yapıyor. Valla ben de çok seviyorum afiyet olsun.

Evet yok diye biliyorum bende. Çünkü bankada hamile olup 32 veya 37. Haftaya kadar çalışan arkadaşlarım vardı. Siz kamu bankasında mısınız?

offff allah korusun ya içim ürperdi
Allah hepimizi korusun.
bence insan kaynklarına bi arayıp sorun bizde de yazılı bişey yok bu konuda ama uygulamada uzaktan erişim açıyorlar 24ü dolduranlara yöneticiniz onay verirse, bence talep ederseniz yapabilirler.
Uzaktan çalışma olmaz diye düşünüyorum çünkü tek gişe çalışıyorum. Elimden geldiğince kendimi korumaya çalışacağım. 3 ay sonrada aşımı olurum artık

patates ztn sadece hamilelikte de değil her daim yasak aşkım=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…