2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba kızlar ben de bgn kontrole gittim her şey yolundaydı bebek baş çevresi femur kemiği haftasıyla uyumlu çıktı ama kilosu 3 gün eksik çıktı dr tabi ki 3 güne takılmadı bütün damarlardaki kan akışları da iyiymiş plasenta iyi ama geçen sene yaşadıklarımı yaşamış olmasam 3 güne takılmazdm ztn ama keşke en azından 700 gr olsaydı dedim doktora=) Önemli olan gelişimi dedi, bazı bebek 1 hafta ilerde bazısı 1 hafta geride olabilir o genetik büyüme potansiyeliyle ilgiliymiş. Umarım sonuna kadar daha da geri kalmadan devam ederiz. O 3 gün fark daha sonra 1 haftaya snr 10 güne fln çıkmasın da.. =(

Gözün aydın çıkmaz merak etme .Cihaz ölçüyor sonuçta,doğru pozisyonda ölçülemezse yanlis çıkabilir.Gelisim geriliği için 3-4 hafta olması lazım

Ben oda yapmayı düşünmüyorum zaten park yatakta idare eder bir süre ,sonra abiyle birlikte bir oda yaparız zira 2+1 ev ama ilerleyen zamanda taşınmayı düşündüğümüz için bu anlamda masraf etmek istemem.Bizim odaya bir sifonyer yeter,abisinin dolabı da büyük artık kardeş payı yaparız dolap konusunda

Ben o ölçümlere 3-4 hafta gerilik çıkmadığı sürece inanmam hele ki birkaç güne falan hiç takılacak bir şey değil canım.
Ama seni çok iyi anlıyorum benimkinin de son kontrolde kafası, kilosu haftasından 3 gün önde, boyu 2 gün geriden çıktı, insanın kafasını kurcalayabiliyor tabi hele senin benim gibi özel durumlar olduğunda ama içini ferah tut.
kızımda da son haftalar boyu 3 hafta geriden geliyordu ama 54 cm doğdu ve şimdi yaşıtlarından daha uzun, hiç takılmamak lazım.

Benim de bugün kontrolüm vardı, bebeğimin gelişimi 24. Haftada göründü,normalde 25. Deyim.. ben de 1 hafta geriden geliyor deyince , doktor ,’ geriden geliyor tabiri çok yanlış,her bebek kendine özgü gelişir’ dedi, ‘minyon bir kadından 4 kg bebek doğurmasını beklemeyiz, bebeğin anneden ve babadan gelen genetik yapısına bağlı gelişim bekleriz, kaldı ki tombul bebek sağlıklı demek de değildir, cihazın verdiği referans 3-4 haftalık farkları tespit edelim diyedir , onun dışında her insan farklıdır’ dedi..içime su serpildi..

Benim de öyle, ve tuvaleye sıkışmış giriyorum, 2-3 damla yapıp çıkıyorum. Dün gece 6 defa uyanmışımdır.

Bilen varsa bana da yazsın tuvaletin önüne kamp sandalyesi atıp oturucam artık git-gel yapmamak için
Tahliller temiz, ben çok su, ayran, süt falan sıvı çok tüketiyorum ona bağlıyorum bi de bebek bence mesanemde tepiniyo ondan.

Bana da doktorum aynı şeyleri söyledi, tombul bebek istemiyoruz zaten dedi.

Benim de öyle, ve tuvaleye sıkışmış giriyorum, 2-3 damla yapıp çıkıyorum. Dün gece 6 defa uyanmışımdır.
Ben de öyle. Ve çok ağrıdı kasıklarım bütün grce

Ben de tahlil yaptırdım daha geçen hafta, hiç bişey yok habire de tahlil mi yapılır haftada bir. Bunaldım billahi ya

Son kontrolde bizde de bebeğin kilosu boyu 24 yani haftasıyla uyumlu ama diğer ölçümleri 23. haftayla uyumlu çıktı. Benim de kafama takıldı biraz ama doktor sizinkine benzer konuştu. Endişe edecek bir şey olarak görmedi.

Ben bugün hapşurunca kaçırdım bileanamm dedim daha üç ay var ne yapıyım şimdiden böyleyse, evin her köşe başına Bi yoğurt kovası tuvalete yetişemessem diye

Benimde önden gitmiyor hiç 21 de gittim 20haftayla uyumluydu ama doktor maşallah gelişimi çok iyi dedi hatta benimki haftamız aynı gün olan arkadaşlardan kilosu eksik biraz sağlıklı olsunda varsın kilosu az olsun

Ayaklarini usutuyosun bence. Havalar tam donuyorya biraz dikkat etmiyoruz. O cisini yapip hala varmis hissi ondan oluyor olabilir. Bikac gun evde corap giy. Bakalim farkedecek mi. Ben de hic sevmem corap giymeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…