2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sagolun kizlar hepimizde benzer seyler olduguna ve dr onemsemedigine gore ztn onemsizdir. Bi de bana bgn ortalamasi onemli dedi grafik gosterdi gelisim grafigi normal haftasindaydi. Saglikla 39 hafta tamamlayip saglikla dogsunlar insallah

Benimde orda tepiniyor En çok aşağıdan vuruyor. Soracağım doktora valla elimi var ayağımı var orda anlamadım

Ayaklarini usutuyosun bence. Havalar tam donuyorya biraz dikkat etmiyoruz. O cisini yapip hala varmis hissi ondan oluyor olabilir. Bikac gun evde corap giy. Bakalim farkedecek mi. Ben de hic sevmem corap giymeyi..
Olabilir gerçekten ben uyurken bile ayklarım açıkta yatarım. Of ama yoruldum vallahi billahi bu gebelikte beni bir tek bu çiş yordu

Benim de biri kafa biri makat kafa geliş olan hiç huzur vermiyor gece sürekli çişe kalkıyorum hareketleri de değişti zaten pıtlama gibi değil dalgalanıyor karnım sağa falan yamuluyor bi değişik

Benim 2 gundur acaip icim yaniyo kizlar ama mide yanmasi da degil bildigin icim yaniyo soguk su yogurt kavun bgn nerdeyse 3 lt su ictm yok hala yaniyo sicaktan mi acaba 2 3 gundur yine yaz geldi sanki istanbula. Yarin tekrar serinleyecekmis 4 gozle bekliyorm buzdolabina giricem artik nerdeyse normalde klima olan ortamda bile duramazdm klimanin onune yatiyorm artik

Merhaba bir yumurtalıktan iki farklı cinsiyet oluşan anneler var mı

Bebeğinizi hangi taraft hissettiniz ve cinsiyeti nedir

Sormayın ben de birkaç gün önce gece ateş basması gibi bir durum yaşadım, panik yaptım açıkçası biraz. Neyseki cok sürmedi. Sanırım ateş hararet basması gibi durumlar olabiliyormuş.
Ama klimaya dikkat edin çarpmasın. Bu havalar sakat

Kızlar günaydın. tetanoz 2.dozumu da oldum sabah görev tamamlandı Dün akşam da bebek mobilyasını, yatağını sipariş verdim biraz daha rahatladım, Bebek odaları ne pahalı ya bir zam daha gelmeden aradan çıktı.. Zaten teslim süresi 1 ay sürüyor. Kasıma girdiğimde her şeyi bitirmiş olmalıyım :)

Allah sağlıkla kullandırmak nasip etsin

Ayaklarıdır muhtemelen, son gittiğimde doktor henüz dönmediğini söylemişti.
Aman döndüklerinde de kafasıyla baskı yapacak oraya daha çok çişimiz gelecek
bende dün kontrole gittim. şeker yüklemesi yaptık sıkıntı çıkmadı. bendede kasık bölgemde çok baskı oluyor daha doğrusu sank komple oraya sıkışıyor gibi gelmişti. doktor bununla ilgili rahim mesafesinin iyi olduğunu söyledi. ama idrar tahlili yaptırdı ve idrar tahlilinde epital hücre ve bakteri olduğu görüldü. baskı bundan kaynaklıdır dedi. bolbol su önerdi. aslında günde2,5 litre içiyorum ama heralde daha artırmam gerekiyor. birde 10 kilo aldığım için hamur işi , ekmek ,makarna , pilav kesiyoruz dedi. bu hiç hoşuma gitmedi maalesef. anne çok kilo alınca beyin otomatik olarak bebek yerine anneyi besliyormuş, bu yüzden biz ne kadar çok kilo alırsak bebek daha zayıf kalır diye bir açıklamada yaptı.

yaa ben de aynı durumdayım gece kalkmayayım diye akşam 9dan sonra su bile içmemeye çalışıyorum gene olmuyo

kızlar şeker yüklemesini benim doktor 75 lik yapıyormuş, yani üç kere kan veriyotsunuz bi içmeden önce, bi içtikten bir saat sonra bir de iki saat sonra. o şekilde yapmak istemiyorum ya çok gerekli gelmiyo zaten açlık şekerim düşük çıkar genelde benim. aranızda sadece iki kere kan veren var mı? bi aç karna bi de içtikten 1 saat sonra gibi? bi de o kadar uzun süre nası aç dayanıcam zor gelmişti ilk gebeliğimde de cok. 50 lik istiycem bu sefer ya

Normalde risk yoksa 50 ile başlıyorlar sana 75 lik vermesinin sebebi ne acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…