2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet normalmis benm arkadasim birini temmuzda birini agustosta dogurdu soguk dus alip islak islak klimanin altina gecermis. Neyse ki bzm okdr ileri tarihimiz yaza gelmiyo ama bu bile beni baymaya yetti

Merhaba bir yumurtalıktan iki farklı cinsiyet oluşan anneler var mı

Yumurtalıktan oluşmuyor cinsiyet. Anlamadım sorunuzu.

Tek yumurta ikizlerinde farklı cinsiyet olur mu diye soruyorsanız olmaz.
Çok Ender durumlarda rastlanmış,yarı özdeş ikizler oluyor. Tek yumurta ikizi gibi gelişiyor ama aynı DNA yı taşımıyorlar.

Ayy kızlar dün aksam üstü bi anda boğaz ağrısı başladı lanet yutkunamıyorum resmen dünden beri bal limon zencefil tarçın iciyorum sürekli mandalina falan yiyorum off önerileriniz varmıı ?

Ben ilk iki kızımı hep solumda hissettim, üçüncüye gebeyim bunu da hep solda hissediyorum , acaba etkisi var mı cnsiyetle

Şifa olsun inşallah

Normalde risk yoksa 50 ile başlıyorlar sana 75 lik vermesinin sebebi ne acaba?
bilmiyorum ki hastane uygulaması mı acaba, geçen sefer 75 yapmıştı, şimdi aradım asistanına sordum kaç saat sürecek diye 2,5 dedi demek ki yine 75 yapacak. kişiye özel yapmıyor. 50 olduğunda sadece 1 saat hastanede kalınıo dimi?

Ben ilk iki kızımı hep solumda hissettim, üçüncüye gebeyim bunu da hep solda hissediyorum , acaba etkisi var mı cnsiyetle
Alakasi var mi bilmiyorum. Pcos oldugum icin merak edip sormustum doktora hangi yumurtaliktan gelen yumurta diye. Sag demisti, bebisim erkek

Bende kendi doktorum sıvı var en düşük dozda 50 gr yapalım demişti, bu bilgiyi yaptırmaya gittiğim hastanedeki doktora söyleyince sıvı varsa 75 gr yapılmalı dedi baktı sıvı Fazlalığı göremedi. Ama ben kendi doktorum öyle dedi diye 50 gram istedim sonuçta o takip ediyor ona uyayım diye. 75 isteyen doktor biraz ısrar etti bak 50 riskli çıkarsa(140 üstü değer) 100 yapılmak zorunda kalınır diye. Ama risk aldım 50 yaptırdım iyi çıktı 138 :) 50 gramda 1 saat bekleniyor, 75 gramda 3 saat dediler bana

Evet 1 saat civarı sürüyor .Bende haftaya pazartesi gidicem bakalim kaç ile başlayacak.Ailemde diyabet öyküsü var ,benim şekerim gebelik öncesi de normal çıkıyordu hep .Oğlum 3 hafta civarı ileride gidiyordu hep velhasıl , iri doğum oldu ,doktor şekerden şüphelendi sürekli ama yok yani bizde kilo genetik ne yapayım oğlumda da 50 yapmıştık .

Kızlar levrek, çupra yiyebiliyor muyuz? Sevdiğim balıklar bunlar hem de temizliyorlar pazarda, bilemedim zararı var mı dip balığı olduğu için

Kızlar levrek, çupra yiyebiliyor muyuz? Sevdiğim balıklar bunlar hem de temizliyorlar pazarda, bilemedim zararı var mı dip balığı olduğu için
bende merak ediyorum. aile hekimim hamsi yada istavrit dedi. ben çinekop falanda seviyorum ama onları yeme dedi. hatta somonda yeme dedi . normalde çok iyi ama ağır metalden dolayı hamilelikte yeme dedi. balık olayı benimde kafamı karıştırıyor.

Cuma günü doktoruma soracağım, açıldı artık balık sezonu

Ben yiyorum çok aşırı tüketimi halinde vücutta civa birikmesine bağlı rahatsızlıklar oluyor ama en besleyici de dip balıklarında nerdeyse .Ama çiftlik ürünlerini tercih edebilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…