2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende daha Bi çorap bile alamadım önceki acı tecrübe yüzünden içim gidiyor bi başlasam duramam galiba
Çok güzeller canım güle güle giysin..
Ben de geçenlerde çocukistana baktım orda da çok güzel şeyler vardı.
Hep bakıyorum bakıyorum ama elim almaya gitmiyor nedense hala neyi bekliyorum ben de bilmiyorum

30 haftaya gelince alıcaz bence
Kızda da 30'da başlamıştım alışverişe 34.haftada her şey hazırdı. odası, kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip asmıştım, yatağının nevresimine kadar takıp hazırlamıştım
Hastane çantam da dahil.
Bunda alınacak çok bi şey yok diye ağırdan alıyorum ama en geç 32'ye kadar hazırlarım sanırım.

Hep bakıyorum bakıyorum ama elim almaya gitmiyor nedense hala neyi bekliyorum ben de bilmiyorum
Bende yeni başladım artk az kaldı bi çok şey duruyor hala oda yapmadıgımdan ağirdan aldm ama artk yavaştan başladım

Bende daha bir şey almadım yatağı hariç .Sağdan soldan gelenlerle zaten fazla masrafımiz olmaz sanırım. Oto koltukları ,mama sandalyesi abiden kalma var zaten .Bir kaç cicili bicili hastanede çıkışı alırım.Abinin odasındaki dolaplara ayar vermem gerek birini boşaltmamiz lazım.Geliyor gelmekte olan küçük hanım

Eşim kredi kartina el koyacam sen ocagimiza incir tarlası ekeceksin hissediyorum diyip duruyor daha alışverişe başlamadım bile ama başlayınca muhtemelen kartı kendim veririm eşime

Bana da erkek ismi önerin kızlar ya; hiç mi bi isim sinmez içime..
Kimisi bebek doğunca yüzüne bak hemen karar verirsin diyor
Ya o an karar veremezsem çocuk isimsiz mi doğsun
Efran çok severim ama kuzenim oğluna koyduğu için koyamiyoruz değişik farklı bir isim herkeste olmayan
Benim oğlum olacak ve adını Demir koyacağız Bir de prensesimiz var 4 yaşında Pamir adını da çok severim…
Adaş olacak bizimki ile bizde demir Ali koyacağız 3 yaşında kızım var oda derin
Tek değilmişim demekki bende bir çöp bile almadım daha kardeşim emzik almıştı ilk ogrendigimizde o kadar kızımın eskileri ayıklayıp bakacağım bı hastane çıkışı alırım diye düşünüyorum.

Herkese merhaba nasılsınız kızlar bayagidir yoktum kışlık hazırlık ev temizliği halısı koltuğu badanasi derken ilgilenemedim grupla hasta arkadaşlar var sanırım çok geçmiş olsun Allah herkese acil şifalar versin. Ben çok şükür iyiyim bütün işlerimi bitirdim bundan snra artk yatıp hamileligimi dinlenerek geçirmek istiyorum tabi prensesim izin verdiği sürece yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım bende durumlar böyle umarım hepiniz iyisinizdir

Ne güzel işleriniz bitmiş, benimde badana işim var, Ekim sonu gibi halı temizlik badana hepsi hallolacak, o zamana kadar ufak ufak dolap temizliği yapıyorum bebiş için önce evden başladık

Bunu sürekli yaşıyorum bence sorun değildir.

Ben araba almıcam kış bebegı zaten pusette gidicez heryere birde travel alıp ıkıncı aya satan cok var hantal gibi dıyorlar katlanmıyor tasınmıyor dıyorlar once bı denıcem bazı bebekler malum araba sevmıyor .

Kızımdan kalanları çıkarıp bi bakıcam önce ona göre eksik kalan şeyleri alim diyorum ama eşim ben oğlana kız şeyleri giydirmem diyor. ne olacak sanki pembiş pembiş giyse
Pembe değil de daha unisex renkler varsa iyi olur benim birinci oglandi bu da oğlan eğer abisinin kıyafetlerinde sararma falan olmamışsa hepsini cikaricam ama yine de yeni şeyler de almak istiyorum. Almazsam haksızlık yapmış gibi hissedilen bakalım ne zaman alirim

6 aydan sonrada böyle bir bebek arabası almayı planlıyorum katlanabılır tasınabılır olmasına dıkkat edıyorum çünkü marketede pazarada beraber gidicez içinde durmayınca hantal gibi boş arabayı sürmek ne bılım en azından hafif olması önceliğim. Kullanıslı olması

Eklentiler

• 4E9E9957-FECA-4C6E-B6B9-F5FA0FA1E827.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 57

İlk çocuğunuzdan kalan ana kucağı varsa kabin tipi olanlar da güzel, yer kaplamıyor.
Ben kanı x go plus aldım ama kabin tipine benziyor onlar kadar hafif değil

hava bir anda soğudu çok üşüyorum. Şimdiden doğalgaz yakmaya başlarsak yandık bebiş olunca kapatmayacağız zaten. Kasım’a kadar idare etsem bari

Hoşgeldin darısı bana inşallah bende hafta sonu gibi ufaktan başlayıp bitirmek istiyorum badana işim yok ama halılar değişecek yazlık halılari seriyorum hala ,kışlık hazırlık az yaptım bu sene zira geçen yıl aç göz gibi fazla yaptım yeter

Ev basar beni kendi konforumu düşünüyorum galiba
Bende şöyle düşündüm, havalar iyi olunca Şubat Mart filan hava almaya çıkartabilirim .Çok pahalı bir şeyde istemiyorum dediğin gibi bazı bebek sevmiyor elimde patlamasın.Önceligimiz tabi ki kullanımı ve katlamasi kolay olan model olacak gerekirse tek elle katlayabilecegim
İlk çocuğunuzdan kalan ana kucağı varsa kabin tipi olanlar da güzel, yer kaplamıyor.
Ben kanı x go plus aldım ama kabin tipine benziyor onlar kadar hafif değil

Abiden kalma anakucagi var , Chicco liteway plus kullanmıştım onda çok rahat bir arabaydı esasen hem baston hem anakucakli kullandık ama tekerlek problemi çok yaşadık araba da 5 çocuk büyüttü o tekerleğe rağmen.Kabin tipi hiç bakmadım ama onlara da bakayım teşekkür ederim

Aldiklarinizin hepsini gordum kizlar hepsi cok guzel. Zaten ben bakarken icinde direk bebkle hayal edip kendi kendimi cildirtiyorum:) Insallah hepsi iyi gunlerde saglikla giysinler insallah yerim ben onlari:). Dolaplara cekmecelere guzel guzel yerlestiririz mis gibi biraz daha vakit var Allahtan:) Ben de hala tasinamadim su an hersey kutularda bekliyorum. Belirsizlik zorlastirdi herseyi dua edin bana ya bi ev bulalim hayirlisiyla yaa:)

Kizlar bi de kahve icemiyodum artik icebiliyorum:) Ama bu sefer de cok mu diyorum. Normalde hergun bir buyuk okkali kupada iciyorum turk kahvesi, simdi kuculttum. Iki tatli kasigi sekersiz. Ilk kizimda her seye nasil dikkat ederdim, hic icmemistim simdi vicdan azabi cekiyorum bunu niye sallamiyorum, bu cocuk benim cocuum degil mi ben ne bicim anayim fln diye:) Sizde nasil cay kahve durumlari?

Ay ilkinde ben de çok dikkat ediyordum. Bunda kola, cips, çikolata krizlerim tuttuğunda onlardan bile yiyorum sonra bende de vicdan azabı oluyor. Çay, kahve içiyorum ben de ya abartılı olmadığı sürece sıkıntı olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…