- 29 Mayıs 2021
- 479
- 913
- 53
Çok güzeller canım güle güle giysin..
Ben de geçenlerde çocukistana baktım orda da çok güzel şeyler vardı.
Hep bakıyorum bakıyorum ama elim almaya gitmiyor nedense hala neyi bekliyorum ben de bilmiyorum
Kızda da 30'da başlamıştım alışverişe 34.haftada her şey hazırdı. odası, kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip asmıştım, yatağının nevresimine kadar takıp hazırlamıştım30 haftaya gelince alıcaz bence
Bende yeni başladım artk az kaldı bi çok şey duruyor hala oda yapmadıgımdan ağirdan aldm ama artk yavaştan başladımÇok güzeller canım güle güle giysin..
Hep bakıyorum bakıyorum ama elim almaya gitmiyor nedense hala neyi bekliyorum ben de bilmiyorum
EfranBana da erkek ismi önerin kızlar ya; hiç mi bi isim sinmez içime..
Kimisi bebek doğunca yüzüne bak hemen karar verirsin diyor
Ya o an karar veremezsem çocuk isimsiz mi doğsun
Adaş olacak bizimki ile bizde demir Ali koyacağız 3 yaşında kızım var oda derinBenim oğlum olacak ve adını Demir koyacağızBir de prensesimiz var 4 yaşında Pamir adını da çok severim…
Tek değilmişim demekki bende bir çöp bile almadım daha kardeşim emzik almıştı ilk ogrendigimizde o kadar kızımın eskileri ayıklayıp bakacağım bı hastane çıkışı alırım diye düşünüyorum.Çok güzeller canım güle güle giysin..
Ne güzel işleriniz bitmiş, benimde badana işim var, Ekim sonu gibi halı temizlik badana hepsi hallolacak, o zamana kadar ufak ufak dolap temizliği yapıyorum bebiş için önce evden başladıkHerkese merhaba nasılsınız kızlar bayagidir yoktum kışlık hazırlık ev temizliği halısı koltuğu badanasi derken ilgilenemedim grupla hasta arkadaşlar var sanırım çok geçmiş olsun Allah herkese acil şifalar versin. Ben çok şükür iyiyim bütün işlerimi bitirdim bundan snra artk yatıp hamileligimi dinlenerek geçirmek istiyorum tabi prensesim izin verdiği sürece yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım bende durumlar böyle umarım hepiniz iyisinizdir
Bunu sürekli yaşıyorum bence sorun değildir.Bu arada dün akşam hastahaneden çıktım, 9 gibi ondan 1 saat sonra karnım migdem hepsi biranda taş gibi kesildi büyüdü biranda ve aşırı sert yürümekte zorluk çekiyorum. Saçma bir şekilde ve ara ara sancım oluyor korkmaya başladım sanırım doktoruma ulaşmaya çalıştım ulaşamadım bir türlü hastahane bana uzak biraz eşimde sabah erkenden işe gidiyor 6 gibi ögleden sonra doktorumla görüşebilirsem eger, ögrencem ne olduğunu ama korkuyorum. Canım çok yanmaya başladı çünkü sancı gibi mi hayır ama aşırı rahatsız degişik birşey tanımlayamıyorım sadece taş kesildi karnım onu biliyorum ha oğlumun tekmeleri maşallah aşırı aktif herşey yolunda o açıdan içim rahat tek korkum erken dogum
Ben araba almıcam kış bebegı zaten pusette gidicez heryere birde travel alıp ıkıncı aya satan cok var hantal gibi dıyorlar katlanmıyor tasınmıyor dıyorlar once bı denıcem bazı bebekler malum araba sevmıyor .Bu arada araba alan olursa ya düşünen varsa hangi marka model tercih edeceksiniz? Şimdiki modeller çok rahatsızmis gibi geliyor bana yoyko spin 360 i beğendim mesela ama ayakları büyüdükçe rahatsız olur mu bilemedim.
Kızımdan kalanları çıkarıp bi bakıcam önce ona göre eksik kalan şeyleri alim diyorum ama eşim ben oğlana kız şeyleri giydirmem diyor. ne olacak sanki pembiş pembiş giyse
6 aydan sonrada böyle bir bebek arabası almayı planlıyorum katlanabılır tasınabılır olmasına dıkkat edıyorum çünkü marketede pazarada beraber gidicez içinde durmayınca hantal gibi boş arabayı sürmek ne bılımBu arada araba alan olursa ya düşünen varsa hangi marka model tercih edeceksiniz? Şimdiki modeller çok rahatsızmis gibi geliyor bana yoyko spin 360 i beğendim mesela ama ayakları büyüdükçe rahatsız olur mu bilemedim.
Bu arada araba alan olursa ya düşünen varsa hangi marka model tercih edeceksiniz? Şimdiki modeller çok rahatsızmis gibi geliyor bana yoyko spin 360 i beğendim mesela ama ayakları büyüdükçe rahatsız olur mu bilemedim.
Herkese merhaba nasılsınız kızlar bayagidir yoktum kışlık hazırlık ev temizliği halısı koltuğu badanasi derken ilgilenemedim grupla hasta arkadaşlar var sanırım çok geçmiş olsun Allah herkese acil şifalar versin. Ben çok şükür iyiyim bütün işlerimi bitirdim bundan snra artk yatıp hamileligimi dinlenerek geçirmek istiyorum tabi prensesim izin verdiği sürece yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım bende durumlar böyle umarım hepiniz iyisinizdir
Ben araba almıcam kış bebegı zaten pusette gidicez heryere birde travel alıp ıkıncı aya satan cok var hantal gibi dıyorlar katlanmıyor tasınmıyor dıyorlar once bı denıcem bazı bebekler malum araba sevmıyor .
Ev basar beni kendi konforumu düşünüyorum galiba6 aydan sonrada böyle bir bebek arabası almayı planlıyorum katlanabılır tasınabılır olmasına dıkkat edıyorum çünkü marketede pazarada beraber gidicez içinde durmayınca hantal gibi boş arabayı sürmek ne bılımen azından hafif olması önceliğim. Kullanıslı olması
İlk çocuğunuzdan kalan ana kucağı varsa kabin tipi olanlar da güzel, yer kaplamıyor.
Ben kanı x go plus aldım ama kabin tipine benziyor onlar kadar hafif değil
Bence tedirgin olmayın normal bir durum olabilir, sonuçta kemiklerimiz açılacak ve genisliycekmişizSağ tarafta oluyodu da sol olunca kalp bölgesi biraz tedrgin oldum.
Ay ilkinde ben de çok dikkat ediyordum. Bunda kola, cips, çikolata krizlerim tuttuğunda onlardan bile yiyorum sonra bende de vicdan azabı oluyor. Çay, kahve içiyorum ben de ya abartılı olmadığı sürece sıkıntı olmaz bence.Aldiklarinizin hepsini gordum kizlar hepsi cok guzel. Zaten ben bakarken icinde direk bebkle hayal edip kendi kendimi cildirtiyorum:) Insallah hepsi iyi gunlerde saglikla giysinler insallah yerim ben onlari:). Dolaplara cekmecelere guzel guzel yerlestiririz mis gibi biraz daha vakit var Allahtan:) Ben de hala tasinamadim su an hersey kutularda bekliyorum. Belirsizlik zorlastirdi herseyi dua edin bana ya bi ev bulalim hayirlisiyla yaa:)
Kizlar bi de kahve icemiyodum artik icebiliyorum:) Ama bu sefer de cok mu diyorum. Normalde hergun bir buyuk okkali kupada iciyorum turk kahvesi, simdi kuculttum. Iki tatli kasigi sekersiz. Ilk kizimda her seye nasil dikkat ederdim, hic icmemistim simdi vicdan azabi cekiyorum bunu niye sallamiyorum, bu cocuk benim cocuum degil mi ben ne bicim anayim fln diye:) Sizde nasil cay kahve durumlari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?