Maden değil de güçlü bir isim çağrışımı güçlü kuvvetli geliyor kulağaKızımın iki adı var ama oğluma sadece Demir adını koyacağız, yanına başka isimler ekleyince Efe , han vs gibi isim ağırlığını kaybediyor bence…gözünde demir madeni canlanmıyor di mi, güzel şeyler canlanıyor Dış gözle fikrini merak ettim
@Herahera51 @olcaaayOnunadimutluluk @mor_leylak @roseanne Q Queen of the North R ROSEE34 S Sidscrad @Saron hepinize tek tek teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah ragzı olsun unuttuğum kim varsa tek tek teşekkür ediyorum. Şükür öksürüğüm bir tık hafifleme şeyinde hala var ama buna hamd olsun seviniyorum yinede en azından konuşabiliyorum . Her konuşmada bozulmuyorum öksürükle rabbim sağ Salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim Allah ragzı olsun canım, sağ Salim sende kucagına al inşallah o kadar duygusallık ki zaten her gün doktorlar birşey diyor artık hastalık duymak doktora gitmek istemiyorum ama ne kadar kaçarsam kaçayım sürekli bir şekilde oradayım gerçi alışmam lazım normalde doğduğumdan beri hayatım hastahane, ama bi noktada artık insanların alay konusu oluyorsun çürük insan, çürük işte bir çocukta doğuracak ya aha sen gör millet sokakta doguruyor bu anca böyle gibi lafları duydukça öyle cigerim yanıyor ki. Ne yapacagımı şaşırmış durumdayım duymayım diyorum ama bitmiyorlar malesef Allah korkusu olmayanlar canımı çok yakıyor o yüzdende biraz stresli geçiyor Rabbim halimi anlatsın onlara diyorum artık diyecek sözüm kalmadı çünkü
Merhaba benim de 2. Doz asim 10 gun icinde olacak, ben de tedirgin oluyorum ama su anda yasadigimiz sanirim bebegin agirlasmasindan.. geceleri mesela uyumak cok zor yan yatmaktan kaburgalarim batiyor resmen ,azcik yuruyeyim dilim disarda aksama kadar koltuga yigiliyorum, yorgunluk gecmiyor, nefes nefese kaliyoruz, bu donemde kan da pompaliyor habire vucut..dun gece 2 saatlik uykum var ya da yok..bebek buyudukce yukari cikacagi icin kaburgalara baski yaparmis ve kemikler de acilma olurmus yukari dogru belki bundan kaynakli olabilir..tabi siz yine de doktora danisin.Kızlar ben 2. Doz aşıdan sonra çok etkilendim. Bir hafta geçti bazen kalp tarafımda sıkışma hissediyorum batıyo gibi kas. Sizde de oldu mu bu? Yan etkidir diye korkar oldum.
Ben aşı olmadım ama benimde kaburgalarım ağrıyor akşamları herhalde açılma var dediğiniz gibi. Özellikle sağ taraf göğüs altı bir kaç gündür ağrıyor. Ben kafaya takmadan bebeğe yoruyorum.Merhaba benim de 2. Doz asim 10 gun icinde olacak, ben de tedirgin oluyorum ama su anda yasadigimiz sanirim bebegin agirlasmasindan.. geceleri mesela uyumak cok zor yan yatmaktan kaburgalarim batiyor resmen ,azcik yuruyeyim dilim disarda aksama kadar koltuga yigiliyorum, yorgunluk gecmiyor, nefes nefese kaliyoruz, bu donemde kan da pompaliyor habire vucut..dun gece 2 saatlik uykum var ya da yok..bebek buyudukce yukari cikacagi icin kaburgalara baski yaparmis ve kemikler de acilma olurmus yukari dogru belki bundan kaynakli olabilir..tabi siz yine de doktora danisin.
Cok güzellerAy lcw gidin kızlar cok tatliş şeyler vardı ben cook begendım erkek olmasına rağmen cok mavi almıyorum belkı ıkıncıye kız olur kızçemede giydiriirm diyerek alıyorumşu yeşil çorapların içinde şıngırdak var şimdiden hayal edebılıyorum ayaklarını kımıldattıkça şıngır şıngır hergün giysilerle konuşma seansı başladı bende hayrolsun
Doktorlar yan etkiden bahsetmiyorlar valla ne sorsak gebelikte olabilir diyorlar ama ben sol yanımda bir kas ağrısı var bazen sıkıştırıyor. Zaten 2 gün yerli yataklı korona gibi yattım. Umarım sizi çok etkilemezMerhaba benim de 2. Doz asim 10 gun icinde olacak, ben de tedirgin oluyorum ama su anda yasadigimiz sanirim bebegin agirlasmasindan.. geceleri mesela uyumak cok zor yan yatmaktan kaburgalarim batiyor resmen ,azcik yuruyeyim dilim disarda aksama kadar koltuga yigiliyorum, yorgunluk gecmiyor, nefes nefese kaliyoruz, bu donemde kan da pompaliyor habire vucut..dun gece 2 saatlik uykum var ya da yok..bebek buyudukce yukari cikacagi icin kaburgalara baski yaparmis ve kemikler de acilma olurmus yukari dogru belki bundan kaynakli olabilir..tabi siz yine de doktora danisin.
Sağ tarafta oluyodu da sol olunca kalp bölgesi biraz tedrgin oldum.Ben aşı olmadım ama benimde kaburgalarım ağrıyor akşamları herhalde açılma var dediğiniz gibi. Özellikle sağ taraf göğüs altı bir kaç gündür ağrıyor. Ben kafaya takmadan bebeğe yoruyorum.
Kaç aylık aldın canım :)Ay lcw gidin kızlar cok tatliş şeyler vardı ben cook begendım erkek olmasına rağmen cok mavi almıyorum belkı ıkıncıye kız olur kızçemede giydiriirm diyerek alıyorumşu yeşil çorapların içinde şıngırdak var şimdiden hayal edebılıyorum ayaklarını kımıldattıkça şıngır şıngır hergün giysilerle konuşma seansı başladı bende hayrolsun
Evet benimde çok vuruyor. Aslında her yere vuruyor. Akıntım çok fazla zatenBir iki gundur bebeğim hep aşağı vuruyo yaaa. Bildiğin tekmelerini vajinamda hissediyorum. Sabah uyandigimda da ıslak oluyo terden mi anlamadım. Aynı durumu yaşayan var mıdır
O kadar haklısın ki canım gerçekten öyle yapmak gerekiyor çoğu zamanda evet yapıyorum ama bazen o kadar artık laf yetiştirmek şurda dursun bunalıyorum ki diyecek sözüm kalmıyor artık insanlar çok acımasız onu biliyorum sadeceHafiflemesine çok sevindim inşallah tamamen kaybolur gider.Elalem için kendini yiprattigina değmez inan ki .Her kadın gebeliğini konforlu bir şekilde geçirmek ister elbet ama keşke elimizde olan bir şey olsa bu.Öyle ahkam kesenlere prenses hamileliği böyle olur de geç . Ya da daha fazlasını ...bazen insanlar hakediyor bazı muameleleri.
6 9 falan o krem turuncu zıbınlar cook kucuk ve dar kalıplarıKaç aylık aldın canım :)
Bu arada dün akşam hastahaneden çıktım, 9 gibi ondan 1 saat sonra karnım migdem hepsi biranda taş gibi kesildi büyüdü biranda ve aşırı sert yürümekte zorluk çekiyorum. Saçma bir şekilde ve ara ara sancım oluyor korkmaya başladım sanırım doktoruma ulaşmaya çalıştım ulaşamadım bir türlü hastahane bana uzak biraz eşimde sabah erkenden işe gidiyor 6 gibi ögleden sonra doktorumla görüşebilirsem eger, ögrencem ne olduğunu ama korkuyorum. Canım çok yanmaya başladı çünkü sancı gibi mi hayır ama aşırı rahatsız degişik birşey tanımlayamıyorım sadece taş kesildi karnım onu biliyorum ha oğlumun tekmeleri maşallah aşırı aktif herşey yolunda o açıdan içim rahat tek korkum erken dogum
Çok güzeller canım güle güle giysin..Ay lcw gidin kızlar cok tatliş şeyler vardı ben cook begendım erkek olmasına rağmen cok mavi almıyorum belkı ıkıncıye kız olur kızçemede giydiriirm diyerek alıyorumşu yeşil çorapların içinde şıngırdak var şimdiden hayal edebılıyorum ayaklarını kımıldattıkça şıngır şıngır hergün giysilerle konuşma seansı başladı bende hayrolsun
Aynı durum bende de var hala tek bir şey bile almadım. Bilemiyorum ne zaman kendimi hazır hissedip alırımÇok güzeller canım güle güle giysin..
Ben de geçenlerde çocukistana baktım orda da çok güzel şeyler vardı.
Hep bakıyorum bakıyorum ama elim almaya gitmiyor nedense hala neyi bekliyorum ben de bilmiyorum
30 haftaya gelince alıcaz benceÇok güzeller canım güle güle giysin..
Ben de geçenlerde çocukistana baktım orda da çok güzel şeyler vardı.
Hep bakıyorum bakıyorum ama elim almaya gitmiyor nedense hala neyi bekliyorum ben de bilmiyorum
Kızımdan kalanları çıkarıp bi bakıcam önce ona göre eksik kalan şeyleri alim diyorum ama eşim ben oğlana kız şeyleri giydirmem diyor. ne olacak sanki pembiş pembiş giyseAynı durum bende de var hala tek bir şey bile almadım. Bilemiyorum ne zaman kendimi hazır hissedip alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?