2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bana da erkek ismi önerin kızlar ya; hiç mi bi isim sinmez içime..
Kimisi bebek doğunca yüzüne bak hemen karar verirsin diyor
Ya o an karar veremezsem çocuk isimsiz mi doğsun

Ben oğlumun ismini doğuma son 2 hafta kala izlediğim bir Türk filminden esinlenip ,doğuma 5 kala bir baklavacida koymuştum.Bunu da kebapçıda koyarım herhal

Cesur, Kuzey, Poyraz, Mert, Burak, Doruk, Ayaz, Aras, Kaya, Deniz, Cihangir, Dağhan gibi gibi…

Güzel isim bence benim alternatif isimlerimdendi oğlum olsa
Kızımın iki adı var ama oğluma sadece Demir adını koyacağız, yanına başka isimler ekleyince Efe , han vs gibi isim ağırlığını kaybediyor bence… gözünde demir madeni canlanmıyor di mi, güzel şeyler canlanıyor Dış gözle fikrini merak ettim

Son ana birakma ama narkozun etkisiyle ( ya da dogumun) bir cilginlik yaparsin fln ben hep Omer diyorum soranlara isim Baska cikmio.

Bende de nefes darlığı çoktan başladı inanılöaz gergin karnım ve büyüdü 8 kilo aldım kendimi çok hantal hissediyorum. Arada da göğsüm sıkışıyor. Yemek yemesem açım yersem böyle gerim gerim geriliyorım

Dualarimiz seninle canim Allah sag saglim vaktiyle kavustursun yavruna. Oksuruk mu tetikliyor canim dogumu ( Ilk kez duydum kusura bakma ne kadar kotu gecirilememesi
Şuan çocuk tam rahim ağzında kafası idrar kaçırmam ve herşey ona baglıymış baskı yapıyormuş çünkü, idrar torbasına ve her öksürükte kasılmalarım oluyor normal bir öksürük degil gören cigerlerim sökülüyor sanıyor corona testi yapıldı iki defa negatif zaten biliyordum negatif olduğunu, astım krizi nefessiz bırakana kadar öksürtüyor zaten nefes almak bile güç Rabbim yardımcısı olsun herkesin, yok canım ne kusuru geçirilmemesi evet kötü şuan ilaçlarla bir tık daha iyiyim sürekli hava alıyorum. Gözetim altındayım inşallah herşey güzel olacak hafifledi biraz öksürük rahatım şuan

Cok sevindim hafiflemesine Sen yazdigindan beri aklima geldikce dua ediyorum hafiflesin ve gecsin diye. Insallah tamamen rahatlarsin cnm. Neler tetikliyo sen daha iyi bilir onlemini alirsin zaten

Cok sevindim hafiflemesine Sen yazdigindan beri aklima geldikce dua ediyorum hafiflesin ve gecsin diye. Insallah tamamen rahatlarsin cnm. Neler tetikliyo sen daha iyi bilir onlemini alirsin zaten
Çok teşekkür ederim Allah ragzı olsun canım, sağ Salim sende kucagına al inşallah o kadar duygusallık ki zaten her gün doktorlar birşey diyor artık hastalık duymak doktora gitmek istemiyorum ama ne kadar kaçarsam kaçayım sürekli bir şekilde oradayım gerçi alışmam lazım normalde doğduğumdan beri hayatım hastahane, ama bi noktada artık insanların alay konusu oluyorsun çürük insan, çürük işte bir çocukta doğuracak ya aha sen gör millet sokakta doguruyor bu anca böyle gibi lafları duydukça öyle cigerim yanıyor ki. Ne yapacagımı şaşırmış durumdayım duymayım diyorum ama bitmiyorlar malesef Allah korkusu olmayanlar canımı çok yakıyor o yüzdende biraz stresli geçiyor Rabbim halimi anlatsın onlara diyorum artık diyecek sözüm kalmadı çünkü

Ayyy ya insanlar neden bu kadar mankafa. Allah oyle diyenlere de gosterir gununu. Bosver sen caninla mi ugrasacaksin milletle mi. Gorusmemeye calis oyleleriyle. Zaman kaybi

Ben oğluma çilek aldım, hem çok uygun dennk geldi hemde çok memnunum, işçilikleri çok güzel, tabi ikeayıda recih edebilirdim ama çilek daha hesaplı geldi, (hesaplı dedim benim istedim model hesaplıydı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…