Basiniz sagolsun rabbim en kisa surede acinizi hafifletsin insallah diger çocugunuzun ömrü uzun olsun insallahDua eden herkese Allah razı olsun bebeğinizi sağ salim kucaginiza almayı hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.
Üç gündür hastanedeyim normal doğum uygun gördüler 40 saate yakın sancı verdiler bu sabah doğdu kara kızım. Çok güzeldi meleğim .ciğerlerini kullanamadığı için ağlamadi sessizce vefat etti belkide verdikleri ilaçlardan bilmiyorum. Ablasi sarışın mavi gözlü bana benzer bu doğan kızım azram ayni babası esmer kara saçlı kara kaşlı,çok istemiştim babasına benzemesini Allah kabul etmiş, dokundum baktım buz gibiydi ağladım içimden can koptu nasıl toparlanirim bilmiyorum adı Azra olacaktı . Allah'a emanet ettim bu dünyada kosamadi oynayamadi cennette koşup oynayacak inşallah.Ahirette bulusacagim doyamadım kızımla. Goguslerimi sardılar ilaç verdiler sütü kesecekmis. Kulaklarımda yan odalardan gelen bebek sesleri alisirmiyim soktamiyim durgunum sadece... Öylece bakıyorum heryere... Dua edermisiniz kızıma bana... Bu son yazisim buraya. Tekrar affinizi istiyorum hamilesiniz etkiledigim uzdugum için...
Evet o sonra cikti duydum ama ben kullanmadim insallah ise yarar. Kizim dogdugunda goguslerim yara oldu hemen o kalkanlardan almistik. Kiyafetin gogsune temasini engelliyor. Yani gogus ucu tamamen boslukta kalip hava aliyor kapali bir hazne icinde. Boylece yara olmuyor. Nolur normal bu da aklinda olsunGümüş kapak oneriyorlar aslinda kullanan arkadaslarim cok iyi geldiğini soyledi. Bir cift gumus kapak aldim. İnsallah ise yarar da yara olmaz
Tamamdır cok teşekkür ediyorumEvet o sonra cikti duydum ama ben kullanmadim insallah ise yarar. Kizim dogdugunda goguslerim yara oldu hemen o kalkanlardan almistik. Kiyafetin gogsune temasini engelliyor. Yani gogus ucu tamamen boslukta kalip hava aliyor kapali bir hazne icinde. Boylece yara olmuyor. Nolur normal bu da aklinda olsun
Evet o sonra cikti duydum ama ben kullanmadim insallah ise yarar. Kizim dogdugunda goguslerim yara oldu hemen o kalkanlardan almistik. Kiyafetin gogsune temasini engelliyor. Yani gogus ucu tamamen boslukta kalip hava aliyor kapali bir hazne icinde. Boylece yara olmuyor. Nolur normal bu da aklinda olsun
Çok üzüldüm senin adınaDua eden herkese Allah razı olsun bebeğinizi sağ salim kucaginiza almayı hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.
Üç gündür hastanedeyim normal doğum uygun gördüler 40 saate yakın sancı verdiler bu sabah doğdu kara kızım. Çok güzeldi meleğim .ciğerlerini kullanamadığı için ağlamadi sessizce vefat etti belkide verdikleri ilaçlardan bilmiyorum. Ablasi sarışın mavi gözlü bana benzer bu doğan kızım azram ayni babası esmer kara saçlı kara kaşlı,çok istemiştim babasına benzemesini Allah kabul etmiş, dokundum baktım buz gibiydi ağladım içimden can koptu nasıl toparlanirim bilmiyorum adı Azra olacaktı . Allah'a emanet ettim bu dünyada kosamadi oynayamadi cennette koşup oynayacak inşallah.Ahirette bulusacagim doyamadım kızımla. Goguslerimi sardılar ilaç verdiler sütü kesecekmis. Kulaklarımda yan odalardan gelen bebek sesleri alisirmiyim soktamiyim durgunum sadece... Öylece bakıyorum heryere... Dua edermisiniz kızıma bana... Bu son yazisim buraya. Tekrar affinizi istiyorum hamilesiniz etkiledigim uzdugum için...
Okurken içim titredi, kendimi tutamadım Allah kimseye vermesin . Kimseyi böyle sinamasin . Canım inşallah Allah'ın izniyle toparlanirsin. Seni ne kadar anlıyorum desemde yaşadıkların o kadar agirki kimse anlayamaz. Kendine iyi bak. Bir daha Allah yaşatmasınDua eden herkese Allah razı olsun bebeğinizi sağ salim kucaginiza almayı hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.
Meme ucum çok büyük de ben de diyorum biraz daha küçük olsaymiş. Bu hamilelik ye nohut kadar oldular .Bir de tavsiyem banyo yaptıktan sonra ya da banyo esnasında meme ucunuzu uyarın içeri gömülmesin ,meme ucu yeterli seviyede olmayinca bebekte memeyi kavrayamiyor silikon meme ucu kullanmak icap ediyor onu da kullanmak gerçekten zor .
Benim de büyük ama iyi bi şey bence bebeler daha iyi kavrıyorMeme ucum çok büyük de ben de diyorum biraz daha küçük olsaymiş. Bu hamilelik ye nohut kadar oldular .
Meme ucum çok büyük de ben de diyorum biraz daha küçük olsaymiş. Bu hamilelik ye nohut kadar oldular .
Benim de büyük ama iyi bi şey bence bebeler daha iyi kavrıyor
Gerçi kaynanam doğum yaptığım zamanlar her gelene meme ucu büyük çocuk tutamıyo diyodu
Doğumun nasıldı peki kolay oldu mu? Ben de normal doğum istiyorum ama bazen bir korku geliyor içime. İnsan bilmediği acıyı çekmekten korkuyor sanırımBu arada sonradan öğrendiğim bir bilgi;
Bebek ilk doğduğu yarım saat çok güçlü emme refleksiyle doğarmış, o yarım saat içinde anne memesiyle buluşamazsa bir buçuk gün kadar emme refleksi geçici olarak azalırmış. İşte normal doğumun önemi burda da kendini gösteriyor. Ben normal doğum yaptım, kesi atmış doktor dikişlerle uğraşıyor, hasta bakıcı bi yandan bebeği mememe dayadı emzirtmeye çalışıyor. ben o kadar yorgunum ki şimdi olmaz lütfen odaya gittiğimde emzireyim diyorum
Meğer bi bildiği varmış kadının.
Sonra gerçekten de bebeğim güçlü ememedi. Hastaneden eve çıktık gece yarısı bebeği acile götürdük neden ememiyo bu bebek diye, refleksinde mi sıkıntı var diye, orda doktor söyledi ilk yarım saat olayını sonra eve geldik sabahı emmeye başladı
Başınız sağ olsun. Allah size sabır versin. Bugünleri atlattığınızda inşallah bebeğinizi sağlıklı kucağınıza alabilirsinizDua eden herkese Allah razı olsun bebeğinizi sağ salim kucaginiza almayı hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.
İlk zamanlar için puset daha mantıklı aslında haklısınız. Zaten kışın bir yere de gidilmez. Puset olarak ne aldınız? Her puset de olur mu acaba ?Ben araba almıcam kış bebegı zaten pusette gidicez heryere birde travel alıp ıkıncı aya satan cok var hantal gibi dıyorlar katlanmıyor tasınmıyor dıyorlar once bı denıcem bazı bebekler malum araba sevmıyor .
565 gram ve 33 santimmis bebeğimnasıl iyi mi sizce.
Biz galiba Ozan koyacağız. Kesin değil ama favori isim şimdilik Ozan. Diğer düşündüğümüz isimler Uygar, Bulut, Noyan, Kaan, Karan, Uras falandı. Bunları eledik. Ben Cem ve Erdem isimlerini beğeniyorum ama ikisi de kuzenlerimin ismi. Belki bu isimler bir fikir verirBana da erkek ismi önerin kızlar ya; hiç mi bi isim sinmez içime..
Kimisi bebek doğunca yüzüne bak hemen karar verirsin diyor
Ya o an karar veremezsem çocuk isimsiz mi doğsun
İnsaAllah canim ya. Korkuyorum kalpteki parlamadan. Aslında bebeğimin bacagi uzun çıktıMaşallah uzun boylu olacak bebekalpteki parlama durumu burda bir kaç arkadaşta daha vardı ama sanırım önemsiz bir şey ,ilerleyen zamanda geçer demişti doktorları yanlış hatirlamiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?