2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Basiniz sagolsun rabbim en kisa surede acinizi hafifletsin insallah diger çocugunuzun ömrü uzun olsun insallah

Gümüş kapak oneriyorlar aslinda kullanan arkadaslarim cok iyi geldiğini soyledi. Bir cift gumus kapak aldim. İnsallah ise yarar da yara olmaz
Evet o sonra cikti duydum ama ben kullanmadim insallah ise yarar. Kizim dogdugunda goguslerim yara oldu hemen o kalkanlardan almistik. Kiyafetin gogsune temasini engelliyor. Yani gogus ucu tamamen boslukta kalip hava aliyor kapali bir hazne icinde. Boylece yara olmuyor. Nolur normal bu da aklinda olsun

Tamamdır cok teşekkür ediyorum

Evet benimde hayatımı kurtardı o kalkanlar krem filan hikaye valla sütyene temas ettikçe hopluyordum acidan.Gerci doğru emzirememekten kaynaklı oluyormuş yara inşallah bunda olmaz

Bir de tavsiyem banyo yaptıktan sonra ya da banyo esnasında meme ucunuzu uyarın içeri gömülmesin ,meme ucu yeterli seviyede olmayinca bebekte memeyi kavrayamiyor silikon meme ucu kullanmak icap ediyor onu da kullanmak gerçekten zor .

Çok üzüldüm senin adına Lamia78 rabbim sabrını arttırsın Allah dayanma gücü versin en az senin kadar canım acıdı yazdıklarını okuyunca.. ınslalah yeni mutluluklar versin rabbim sana daha nice güzel evlatların olur Allahın izniyle rabbim gönlündekini versin.

Okurken içim titredi, kendimi tutamadım Allah kimseye vermesin . Kimseyi böyle sinamasin . Canım inşallah Allah'ın izniyle toparlanirsin. Seni ne kadar anlıyorum desemde yaşadıkların o kadar agirki kimse anlayamaz. Kendine iyi bak. Bir daha Allah yaşatmasın

Meme ucum çok büyük de ben de diyorum biraz daha küçük olsaymiş. Bu hamilelik ye nohut kadar oldular .

Süt sağma makineleri hakkında;
bence şu aşamada alınacak bir şey değil. Ha işe başlayacak olan varsa alsın tabi şimdiden.
Ben ilkinde o kadar acemiyim ki her şeyden almıştım aklınıza gelebilecek her şeyden ama
Süt sağma makinesini lansinoh aldım, kızım ilk zamanlar güçlü ememiyodu öyle olunca da sütüm inmiyodu bi türlü. Sağa sağa indirdim 4.günde anca gelmişti sütüm. Yani ben memnun kalmıştım ama sonra ücretsiz izin aldığım için hiçbir işime yaramadı. Hani ilk zamanlar hastane tipi olanlar kiralanabiliyormuş ondan haberim yoktu mesela aklınızda olsun.
Meme ucu yarasını engellemek için emzirmeden önce ve sonra sütünüzle siliyorsunuz bu şekilde hiç acı, yara olmadı benim..

Bu arada sonradan öğrendiğim bir bilgi;
Bebek ilk doğduğu yarım saat çok güçlü emme refleksiyle doğarmış, o yarım saat içinde anne memesiyle buluşamazsa bir buçuk gün kadar emme refleksi geçici olarak azalırmış. İşte normal doğumun önemi burda da kendini gösteriyor. Ben normal doğum yaptım, kesi atmış doktor dikişlerle uğraşıyor, hasta bakıcı bi yandan bebeği mememe dayadı emzirtmeye çalışıyor. ben o kadar yorgunum ki şimdi olmaz lütfen odaya gittiğimde emzireyim diyorum
Meğer bi bildiği varmış kadının.
Sonra gerçekten de bebeğim güçlü ememedi. Hastaneden eve çıktık gece yarısı bebeği acile götürdük neden ememiyo bu bebek diye, refleksinde mi sıkıntı var diye, orda doktor söyledi ilk yarım saat olayını sonra eve geldik sabahı emmeye başladı

Meme ucum çok büyük de ben de diyorum biraz daha küçük olsaymiş. Bu hamilelik ye nohut kadar oldular .

Büyük olması iyi benimde büyüdü bayağı en azından yavrular iyi kavrar fazla büyük olması boğma hissi yaratır mı bilmiyorum ama ağızları minnak sonuçta
Benim de büyük ama iyi bi şey bence bebeler daha iyi kavrıyor
Gerçi kaynanam doğum yaptığım zamanlar her gelene meme ucu büyük çocuk tutamıyo diyodu

Benim de durup durup memenin üstünden bastırıp süt kontrolü yapardı annem köydeki ineklerden biri sandı zahar emziren kadının hiç bir özeli yok zaten ya.Herseyimiz ortada

Bugün kontrolümde doktor kalbinde hafif parlama var dedi. İki hafta önce ayrıntılı ultrasonda da doktor bebeğin kalbinde çok hafif belli belirsiz bir parlaklık var demişti. Bugün de kadın dogumcum çocuk kardiyolojisinden fetal Eco istedi. Aynı durumu yaşayan var mı.

Doğumun nasıldı peki kolay oldu mu? Ben de normal doğum istiyorum ama bazen bir korku geliyor içime. İnsan bilmediği acıyı çekmekten korkuyor sanırım

Başınız sağ olsun. Allah size sabır versin. Bugünleri atlattığınızda inşallah bebeğinizi sağlıklı kucağınıza alabilirsiniz

İlk zamanlar için puset daha mantıklı aslında haklısınız. Zaten kışın bir yere de gidilmez. Puset olarak ne aldınız? Her puset de olur mu acaba ?

Bana da erkek ismi önerin kızlar ya; hiç mi bi isim sinmez içime..
Kimisi bebek doğunca yüzüne bak hemen karar verirsin diyor
Ya o an karar veremezsem çocuk isimsiz mi doğsun
Biz galiba Ozan koyacağız. Kesin değil ama favori isim şimdilik Ozan. Diğer düşündüğümüz isimler Uygar, Bulut, Noyan, Kaan, Karan, Uras falandı. Bunları eledik. Ben Cem ve Erdem isimlerini beğeniyorum ama ikisi de kuzenlerimin ismi. Belki bu isimler bir fikir verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…