Hanımlar benim beklenen doğum tarihim 15 şubat. Aralıkta taşınmamız söz konusu. Ben endişeliyim. Hem de kendime evham yapma diye kızıyorum. Yani mesela evin taşındığı gün çok ayakta kalınıyor, ben o gün dışarıda olabilirim, eşim durur adamların başında. Hem birkaç haftamız olacak taşınmak için sanırım.
Çok eşyam yok, mutfak ve kıyafet ama mutfak falan erzak dolu misal :s sorun toplanmak değil de yeni eve yerleşmek. Günden güne toplanıyorum hiç yorulmadan da yeni evi yerleştirirken çok yoruldum gecen sene. Gerçi o zaman da bir aylık hamileymişim. Diyorum ki facebookta post açıp yardım mı istesem eşya yerleştirmek için biriyle mi anlaşsam bir iki günlüğüne. (Yurtdışındayız, kimsem yok, en yakın arkadaşlarım tam zamanlı çalışıyorlar)
Az eşyam var. Mesela 3 takım nevresimim var. Şimdi hamileyim diye bütün normal kıyafetlermi bavula kaldırmıştım dolapta sadece 15-20 parça hamile ikem giyilebilecek kıyafetim var. Kızımın yalnızca üzerine olan beden kıyafetleri var dolabında yani onun da eşyası çok kalabalık değil. Tek çok eşyası olan eşim. Çocuğun oyuncaklarını ikinci elden satmaya çalışacağım. Atılacakları yeni elden geçirmiştim, atılacağı yok gibi bişi.
Bu taşınma kafasıyla bebeğe de bir şey almıyorum. Misal çok uyguna mamaroo anakucağı buldum ikinci el, taşınınca mı alsak diye düşünürken satıldı zaten anakucağı.
Var mı tavsiyeniz?