2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Her geçen gün her geçen ay her geçen sene zor.Hamileligi 1 aylığı 5 yaşi 15 i 40 ı hepsi farklı.ön ergenliği arka ergenliği yok artık her yaş ergenlik gibi sanki benim gördüğüm Yeter ki sağlıklı hayirli evlat nasip etsin.imtihanlari kolay etsin Rabbim.Bizlerde layık anne baba olabilelim onlara...

Bebekken herşey daha kolaymış diyeceksiniz emeklemeler başlayınca sonra yürüyecek keşke emekliyor kalsaydı dicektiniz her yeni gelen olay eskiyi aratacak
Bir tek emekleme için bunu söylememiştm. Emekleyen çocuk zor bence, dışarıda salamıyorsun, evde yine hep peşindesin. O yüzden yürüsün de en azından yerlerde sürünmesin gözüyle bakmıştım.
Kızlar burun aspiratörü olaran Bi öneriniz varmı, küçük çocuğu olan anneler ne kullandınız, ortibebe hariç Bi tavsiyeniz varmı,( o midemi )
Bizim kız çok sümüklüydü ve burnuna müdehaleden nefret ederdi. Pilli olan burun aspiratörlerinden almıştık. Yine öyle alacağım. Ucunu burnuna sok, ağxına sok diye uğraşıcağıma çok daha pratik ve etkili buluyorum pillileri

Kızlar burun aspiratörü olaran Bi öneriniz varmı, küçük çocuğu olan anneler ne kullandınız, ortibebe hariç Bi tavsiyeniz varmı,( o midemi )

Bir de baby-vac varmış ucu elektrik süpürgesine takılarak vakumlaniyormus bebegin sumugu Bana cok ilginc geldi hijyenik olur mu yaa oyle

Bir de baby-vac varmış ucu elektrik süpürgesine takılarak vakumlaniyormus bebegin sumugu Bana cok ilginc geldi hijyenik olur mu yaa oyle
Hijyen kısmını bilemeyeceğim de pratik olur mu ki. Dysonın el süpürgesi bile kocaman sayılır pilli burun aspiratörlerinin yanında. Biri yatağın yanında duracak diğeri için süpürge çıkarılacak falan, bana biraz zor gelir açıkcası. Ama dediğim gibi benim bir numara çok sümüklüydü, çok uğraşırdık onları çıkarmaya. Şimdi yazın denizde burnuna su kaçırıyorum oyun oynarken artık o kadar sümük problemi yaşamıyoruz berbat bi anneym :)

Hanımlar kahve içiyor musunuz? Araştırdım aslında günde 1.5bardak kahveye izin var, ben haftada 2 bardak içiyorum ama yine de kendimi kötü hissediyorum. Keyif alarak da içemiyorum suçluluk duygusundan ama çok afedersiniz bir tek kahve içtiğim günler tuvalete çıkabiliyorum. Duphalac, magnezyum hiç faydalarını görmedim ama kahvaltı öncesi kahve içince birkaç saat içinde kurtuluyorum tuvalet derdinden.

Benim için de ilk yürümeye başladığı dönem çok zor geliyor tuvalete bile gidemiyordum Allah sağlık versin o günleri yeniden görelim inşallah

Ben iki günde bir bir küçük türk kahvesi fincanı türk kahvesi içiyorum doktorum günde bir icebilirsin dedi ama ben iki günde bir içiyorum

Kız çocuğun beynine kadar çeker Allah korusun. Çoğuğu bırak kendi burnuma sokamam onu

Valla bilemedim benim de hic kafama yatmıyor ama yorumlari cok olumlu

ben içiyorum her gün 1 tane. ama mideme hiç iyi gelmiyor. aslında bebiş de istemiyor sanırım bi eskisi gibi değilim kahveye karşı. bazen tansiyonuma etkisi oluyor sanki. ama hazım problemine birebir geldiği çok doğru, hemen tuvalete çıkartıyor.

Ben eskiden günde 2 demlik içerdim, çok severdim kahve içmeyi, şimdi hiç canım çekmiyor. Eskiden de kafeinsiz severdim, içerdim, şimdi kafeinsiz hiç favorim değil. Çay da sevmiyorum zaten. Dışarıda bişi içeceğim zaman 40dakika düşünüyorum

Kızlar size bir sorum olacak. Sizin de bir süre oturduktan sonra karnınız kaburgalarınıza batıyor mu? Ben artık oturduktan bir süre sonra çok rahatsız oluyorum canım acıyor, kemiklerime bir şeyler batıyor gibi oluyor. Böyle şeyler için erken mi sizce ya da çok mu normal size oluyor mu böyle şeyler?

Evet bende pillilerden kullanıcam, diğeriyle uğraşamam

Benim şeker yükleme testi sonucum 50 gr 1 saat 144 çıktı. Doktor 150 ye kadar normal kabul ederiz demişti.
Test sonucu bu şekilde çıkıp diyetisyen eşliğinde sıkı diyet yapması önerilen var mı ?
Yediklerime biraz dikkat edeceğim ama çok mu sıkı diyet uygulamak gerekir. Bu hafta çok tatlı ve hamur işi yedim o da etkilemiştir.

Canım günlerimiz aynı, sağ kaburgalarım 3 gündür batıho, dünden beri Sol kaburgalarımda batmaya başladı, sanki südyen takmışım da o batıyo gibi

@

Bende sipariş verdim büyüklükleri nasıl yenidoğan için çok mu büyük ?
İyi yaptın yok normal cok büyükte değil küçükte artk olur heralde bana normal geldi tabi ben minyon bir cocuk beklıuorum ben 1.60 boy benden büyük uzun bebek cıkmaz heralde hshshsjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…