2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben dik oturamiyorum , cok rahatsiz oluyorum ,oturdugum yerde kaykiliyorum arkaya dogru , yukari dogru baski yapiyor.klozette otururken bile kisacik anda cok rahatsiz oluyorum.. gece zaten benim yan taraftaki kaburgalarim igne batiriyor gibi agriyor resmen , surekli donuyorum saga sola.. normal bir durum , kaburgalar bir sure sonra yukselip aciliyormus .

Neyse ki kimse gelmeyecek. Sadece anne baba kardeş görmeye gelir. Gereksiz insanlarla nezaket icabı görüşmeyeceğiz. Pandemi bu açıdan işimize yarayacak.
Buna öyle seviniyorum ki…Hastane odası lunaparka dönmüştü kızımın doğumunda…Bunda sadece bebeğime odaklanabileceğim için çok şanslı hissediyorum….

Canım günlerimiz aynı, sağ kaburgalarım 3 gündür batıho, dünden beri Sol kaburgalarımda batmaya başladı, sanki südyen takmışım da o batıyo gibi
Bende de aynısı oluyor. Sanırım normal bir süreç. Benim göğüslerim büyük bir de o da zorluyor. Hem karın hem memeler her taraftan sıkışmış gibiyim Bir de çevremdekiler göğüslerin daha da büyüyecek diyorlar ay bana bu kadarı bile fazla daha fazla büyümesini nasıl kaldıracağım bilmiyorum

İyi yaptın yok normal cok büyükte değil küçükte artk olur heralde bana normal geldi tabi ben minyon bir cocuk beklıuorum ben 1.60 boy benden büyük uzun bebek cıkmaz heralde hshshsjs
Dün arkadaşım dedi öyle isimli hastane çıkışları çok büyük geliyor biz daha giydirmedik diyor. O yüzden sorayım dedim

Herkeste oluyorsa demek ki normal böyle olması. Zor bir durummuş gerçekten. Kaldı 3 ay sabredelim bari biraz daha

Bende aynı şekildeyim ya ne olacak bilmiyorum son aylar soluma yatıyorum daralıyorum sağım da bebeğin sırtı var düz yatıyorum kan gitmiyor tansiyon düşüyor muhabbeti var otursam belim ağrıyor kaykılarak yatıyorum gün boyu onda da bebe kafa atıyor kaburgaya ara ara Allah yardımcımız olsun gerçekten

Emzirme sütyenine geçtiniz mi yoksa hamilelik öncesindekileri mi kullanıyorsunuz?
Ben telsiz sütyenlerle rahat ediyorum mesela.
Marks&spencer çok tavsiye ediyorlar, ben bu sefer onlardan aldım ama elime ulaşmadı o yüzden yorum yapamayacağım.
Dün arkadaşım dedi öyle isimli hastane çıkışları çok büyük geliyor biz daha giydirmedik diyor. O yüzden sorayım dedim
Benim yenidoğan beden favorim carters. Kızımda bi carterslar üzerine doğru düzgün oturmuştu.

Aynen ben de öyleyim gerçekten, hiç canım istemiyor resmen kahve, bebişlerimiz bizim sağlığımızıı düşünüyorlar sanırım

Sırtımdan cok zorum var sanırım bel fıtığı vardı iyice coştu doktorada gitmedim birde çatlaklar karnımda daha yok ama basen ve kalça bölgesi mosmor çizgiler oluşmaya çatlamaya başladı

Vallahi ilk hamileliğim bu kadar ağir geçti ıkıncıye bunları unuturmuyum bilemedim yüz üstü yatmayı cok özledimm en sevdiğim şey yüzüstü yatmak

Onada bakayım teşekkür ederim
Yok cok büyük değil yani bana normal geldi .
Teşekkür ederim

Yaa öyle oluyormuş ama benim ilkinde çok büyümedi, gerçi sütümde yoktu

144 tam sınır bence. Az biraz dikkat edebilirsin. İçin de rahat eder hem. Ben de sonucun e-nabızda nasıl görünüyor onu sorayım sana. Ben de yaptırdım da sonuçları doktorumdan alamadım şehir dışına çıktı. E nabızda tek değer var kafam karışıyor.

Rahim ağzı uzunluğunuz kaç çıktı acaba?
27 Eylül kontrolünde ( 24+2 ) 5.5 cm çıkmıştı .

O haftaki beslenmen hatta vermeden bir gün önce yediklerin bile etkileyebilir.Yüksek ama sınır altında kalmış yine biraz kendinde dikkat etsen çözülür sanırım .Öyle sıkı bir diyet yapmana gerek yok .

Emzirme sütyenine henüz geçmedim. Pentinin lastiksiz sütyenlerini kullanıyordum. Onları da hamilelik başında almıştım şimdi olmuyorlar. Emzirme sütyeni almak şart oldu artık sanırım.

Özel bir laboratuvar da yaptırdım e nabıza düşmedi. Tek değer varsa henüz sonucu düşmemiştir, Pazartesi kan verdiğiniz yerin laboratuvarına sorsanız belki ordan Bilgi verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…