- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Biz dün ayrıntılıya girdik
Bebis gayet iyiydi cok şükür
Aşağıya dogru bir hareketi vardi cok merak ediyodum
Tekme sallıyormuş meğerelini ayagini oynatırken hareketlerini görmüş oldum
Bi sıkıntı çıkmadı ama yas olarak(35) sınırda oldugum icin emin olmak icin sıvı aldırma olayına kadar gitti
Bebelerin renkli resimlerini benzetebildiniz mi birilerine
Baba ayni sana benziyir diyor
Bende babasına benzedigini iddia ediyorum
Anasi yesin totosunu tripli bi bebe mi olacak acabaBenimkinin suratını renkli göremedik, hala popusunun resmine bakarak seviyorum.
Yüzünün olduğu yer plasentaya yakın arada sıvı olmadığı için net gözükmüyor. 10 gün sonra gidince gösterir inşallah hiç fotojenik değil.
Anasi yesin totosunu tripli bi bebe mi olacak acaba benimkide muayenede dr renkliyi açtı bi saniye durmadiki yuzune bakalım
Bunda da nasıl olduysa sonradan az bisi gösterdi
Bizim ilk detaylıda yanaklar yoktu, zayıf yüzlü, büyük kalkık burunlu bir bebekti, herkes erkek kardeşime benzetmişti. Bir sonraki kontrolümde bebeğin yüzü tamamen eşime dönmüştü, gülücükler saçıyordu sonra da esniyordu :) esnerken de eliyle ağzını kapattıBiz dün ayrıntılıya girdik
Bebis gayet iyiydi cok şükür
Aşağıya dogru bir hareketi vardi cok merak ediyodum
Tekme sallıyormuş meğerelini ayagini oynatırken hareketlerini görmüş oldum
Bi sıkıntı çıkmadı ama yas olarak(35) sınırda oldugum icin emin olmak icin sıvı aldırma olayına kadar gitti
Bebelerin renkli resimlerini benzetebildiniz mi birilerine
Baba ayni sana benziyir diyor
Bende babasına benzedigini iddia ediyorum
Su an ayni durumdayiz. Kutularda yasiyorum. Ne zaman tasinacagimiz da maalesef netlesmedi. Ben evdeki fazlalik esyalari (mesela alip kullanmadigimiz kosu bandini) sattim. Bir suru seyi de kapiya koydum ihtiyaci olanlar aldi. Yani bir cop bile fazladan goturmemeye calisiyorum zaten sevmem fazla esya. Sen de zaten oyle yapmissin ama her firsatta bir daha gozden geçir. Her zaman atilacak bir seyler vardirHanımlar benim beklenen doğum tarihim 15 şubat. Aralıkta taşınmamız söz konusu. Ben endişeliyim. Hem de kendime evham yapma diye kızıyorum. Yani mesela evin taşındığı gün çok ayakta kalınıyor, ben o gün dışarıda olabilirim, eşim durur adamların başında. Hem birkaç haftamız olacak taşınmak için sanırım.
Çok eşyam yok, mutfak ve kıyafet ama mutfak falan erzak dolu misal :s sorun toplanmak değil de yeni eve yerleşmek. Günden güne toplanıyorum hiç yorulmadan da yeni evi yerleştirirken çok yoruldum gecen sene. Gerçi o zaman da bir aylık hamileymişim. Diyorum ki facebookta post açıp yardım mı istesem eşya yerleştirmek için biriyle mi anlaşsam bir iki günlüğüne. (Yurtdışındayız, kimsem yok, en yakın arkadaşlarım tam zamanlı çalışıyorlar)
Az eşyam var. Mesela 3 takım nevresimim var. Şimdi hamileyim diye bütün normal kıyafetlermi bavula kaldırmıştım dolapta sadece 15-20 parça hamile ikem giyilebilecek kıyafetim var. Kızımın yalnızca üzerine olan beden kıyafetleri var dolabında yani onun da eşyası çok kalabalık değil. Tek çok eşyası olan eşim. Çocuğun oyuncaklarını ikinci elden satmaya çalışacağım. Atılacakları yeni elden geçirmiştim, atılacağı yok gibi bişi.
Bu taşınma kafasıyla bebeğe de bir şey almıyorum. Misal çok uyguna mamaroo anakucağı buldum ikinci el, taşınınca mı alsak diye düşünürken satıldı zaten anakucağı.
Var mı tavsiyeniz?
Sizinki ekranları seviyor demek ki
Elimizdeki en tatlı görüntüsü bu
Bizde de yatıp kalkip bana benzesin diye dua ediyolarBenim uşaklarda babaya benziyorkayınvalidem gözleri bari sana benzesin dedi ama dur bakalım.Oğlan zaten tam bir minyatür baba ,anne karnından beri kızın da kafa yapısı burun,dudaklar ve gülüşü baba zaten geriye bir şey kalmadı geçenlerde rüyamda gördüm böyle akça pakca pamuk gibi bir şeydi allahimm sağlıkla kucağımıza gelsin inşallah
Bizim de ilk kız aynı ben herşeyiyle hareketleri görüntüsü mimikleri herseyiyle bana benziyor bu oğlan da babasına benzeyecek diyorum herkese ben kaynanama desem buda bana benzio çıldırır herhaldeBizde de yatıp kalkip bana benzesin diye dua ediyolarallahım sağlıcakla dogsunlarda ins
Digeri babaya benziyor
Bu da bana benzese hic fena olmaz ins
Ha ha haBizim de ilk kız aynı ben herşeyiyle hareketleri görüntüsü mimikleri herseyiyle bana benziyor bu oğlan da babasına benzeyecek diyorum herkese ben kaynanama desem buda bana benzio çıldırır herhalde5 tane torunu var tek onlara benzemeyen benim kızım senin gen nasıl bizimkinden ağır basıyor demişti bı keresinde hahaha
Ya benim de kızım aynı babasının tarafı ben bu sefer biraz olsun bana benzesin istiyorumBizde de yatıp kalkip bana benzesin diye dua ediyolarallahım sağlıcakla dogsunlarda ins
Digeri babaya benziyor
Bu da bana benzese hic fena olmaz ins
İdrar rengi koyuysa az su içmişsindir. Normal de çok su içen biri değildim, hamilelikte aşırı susuyorum rengi beyaz oluyor öyle söyleyeyimKizlar bugun fazla su icmedm ama yine de 4 5 bardak fln icmistm. Kusura bakmayin biraz ayrinti da verecegim ama.. Az once tuvalete girdm idrar rengim nerdeyse turuncuydu. Bazen cok koyu renk oldugu olur ama bu fazla turuncuydu kanama mi acaba dedm ama tuvalet kagidi temiz. Bi agri yanma fln yok kasiklarmda da. Korktm biraz sizin bilginiz var mi
Sütyen değil de sütyenli emzirme atletleri var ben onlarla çok rahat etmiştim. Ucu belli oluyodu ama zaten süt bulaşmasın diye meme pamuğu koyuyordum öyle olunca belli olmuyodu ucu.Kızlar günaydın :)
Haftasonu 2 tane emzirme sütyeni ve 1 tane de hem atlet hem sütyeni var o şekilde aldım. Lcw dan alayım dedim rahattı. 1 beden büyük aldım olur diye düşünüyorum doğumdan sonra, inşallah acele etmemişimdir :) 3 tane yetmezse ihtiyaca göre doğumdan sonra eklerim. Sizler aldınız mı?
Ben de bi cup'lı bi cup'sız iki tane sutyen aldım. Ama atlet almadım.Kızlar günaydın :)
Haftasonu 2 tane emzirme sütyeni ve 1 tane de hem atlet hem sütyeni var o şekilde aldım. Lcw dan alayım dedim rahattı. 1 beden büyük aldım olur diye düşünüyorum doğumdan sonra, inşallah acele etmemişimdir :) 3 tane yetmezse ihtiyaca göre doğumdan sonra eklerim. Sizler aldınız mı?
Amin insalllah o zamanYa benim de kızım aynı babasının tarafı ben bu sefer biraz olsun bana benzesin istiyorumneden bilmiyorum ama bu da bana benzesin ya
Ha haBenim kız da aynı babasına benziyo, huyu da babası olsaydı keşke ama huyu ben. Mızmızlığı, her şeye küsmesi, hemen ağlaması tıpkı ben
Oğlan da babaya benzesin istiyorum, huyu da babaya benzer inşallah
Benim kız da aynı babasına benziyo, huyu da babası olsaydı keşke ama huyu ben. Mızmızlığı, her şeye küsmesi, hemen ağlaması tıpkı ben
Oğlan da babaya benzesin istiyorum, huyu da babaya benzer inşallah
Yay, kızım da yay üstelik. Biz ayrı model bir yayızBir yengeç ya da bir balık kadını olabilir misin aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?