2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Benimkinin suratını renkli göremedik, hala popusunun resmine bakarak seviyorum.
Yüzünün olduğu yer plasentaya yakın arada sıvı olmadığı için net gözükmüyor. 10 gün sonra gidince gösterir inşallah hiç fotojenik değil.

Anasi yesin totosunu tripli bi bebe mi olacak acaba benimkide muayenede dr renkliyi açtı bi saniye durmadiki yuzune bakalım
Bunda da nasıl olduysa sonradan az bisi gösterdi

Bizim ilk detaylıda yanaklar yoktu, zayıf yüzlü, büyük kalkık burunlu bir bebekti, herkes erkek kardeşime benzetmişti. Bir sonraki kontrolümde bebeğin yüzü tamamen eşime dönmüştü, gülücükler saçıyordu sonra da esniyordu :) esnerken de eliyle ağzını kapattı ama tamamen eşimin kopyasıydı hatta kayınvalidem fotoğrafı görünce ağladı oğluna çok benzediği için duygulandı bir sonraki kontrolüm haftaya bakalım biraz daha yanaklandı mı, ama burnunun eşime benzemesine çok mutlu oldum. Bizim tarafta burunlar biraz büyük, eşimin burnu minicik ve kalkık. Sadece çenesi benim tarafıma benzemiş biraz gerideydi :) eşimin tarafının çenesi de daha güzeldir bizde gözler iri daha güzel artık gözleri açık olabiliyormuş bakalım öyle mi yakalayacağız, umarım sırtını dönmez
Ama şeker yükleme için gittiğim gün sadece popo gördüm ilk kez. Popo çatalını görmek komiğime gitti

Bu arada ben artık geceler nefes alamıyorum ciğerlerime kadar çıkıyor yattıkça, tam da imza bölümünde nefes alamayacağım yazıyormuş. Bu dönemde covid geçiren hamilelere acil şifalar diliyorum sağlıklıyken bile nefes almak bu kadar zorsa covid dönemi Allah korusun herkesi

Su an ayni durumdayiz. Kutularda yasiyorum. Ne zaman tasinacagimiz da maalesef netlesmedi. Ben evdeki fazlalik esyalari (mesela alip kullanmadigimiz kosu bandini) sattim. Bir suru seyi de kapiya koydum ihtiyaci olanlar aldi. Yani bir cop bile fazladan goturmemeye calisiyorum zaten sevmem fazla esya. Sen de zaten oyle yapmissin ama her firsatta bir daha gozden geçir. Her zaman atilacak bir seyler vardir

Mutfak konusunda erzaklari bitirmeye calis:) yani bir kavanoz az tasinsa kardir. Trden getirdigim tarhana corbasini ikide bir yapip duruyorum bitsin diye:)) Cizilmis teflon tava tencere varsa gozunden kacmissa at mesela. Onun bi de yerlestirmesi var.
Tasinirken de sen bir sandalyeye otur ve ne nereye konacak tarif et. Zaten takip etmeyince cok karisiyo kutular. Yurtdisinda temizlige yardimci bulmanin cok zor oldugunu biliyorum. Yani asla bizim istedigimiz gibi temizlemiyolar.
Ama on temizlik icin iyi oluyor. Eve temizlige birini aldigimda tek kullanimlik bezlerden veriyorum (yoksa ayni bezle maasallah butun evi temizlemeye kalkiyolar ayni suya batira batira). Sadece kapi, cam, dolaplar vs sildiriyorum. Yerler benim icin sorun degil. Ama yerlestirmeyi yaparken ben tekrar siliyorum detaylica. Icime siniyo o zaman ama daha az yorulmus oluyorum. Iki kere yapicama bir kere gibi. Esim yapacak bu kez muhtemelen. Sen de yardim istersin. Fis fis sil, rahat olur. Simdiden kolay gelsin.

Benim uşaklarda babaya benziyor kayınvalidem gözleri bari sana benzesin dedi ama dur bakalım.Oğlan zaten tam bir minyatür baba ,anne karnından beri kızın da kafa yapısı burun,dudaklar ve gülüşü baba zaten geriye bir şey kalmadı geçenlerde rüyamda gördüm böyle akça pakca pamuk gibi bir şeydi allahimm sağlıkla kucağımıza gelsin inşallah

Bizde de yatıp kalkip bana benzesin diye dua ediyolar allahım sağlıcakla dogsunlarda ins
Digeri babaya benziyor
Bu da bana benzese hic fena olmaz ins

Bizde de yatıp kalkip bana benzesin diye dua ediyolar allahım sağlıcakla dogsunlarda ins
Digeri babaya benziyor
Bizim de ilk kız aynı ben herşeyiyle hareketleri görüntüsü mimikleri herseyiyle bana benziyor bu oğlan da babasına benzeyecek diyorum herkese ben kaynanama desem buda bana benzio çıldırır herhalde 5 tane torunu var tek onlara benzemeyen benim kızım senin gen nasıl bizimkinden ağır basıyor demişti bı keresinde hahaha

Ha ha ha Allahım ya bu da sana benzer ins
Benimki bana benzesin istemisti digerleri
Bunu bilmiyorum hic o konuda konusmadik
Bebek konusunda pek konuşmadık dogrusu

Digeri babaya benziyor
Ya benim de kızım aynı babasının tarafı ben bu sefer biraz olsun bana benzesin istiyorum neden bilmiyorum ama bu da bana benzesin ya

İdrar rengi koyuysa az su içmişsindir. Normal de çok su içen biri değildim, hamilelikte aşırı susuyorum rengi beyaz oluyor öyle söyleyeyim

Kızlar günaydın :)
Haftasonu 2 tane emzirme sütyeni ve 1 tane de hem atlet hem sütyeni var o şekilde aldım. Lcw dan alayım dedim rahattı. 1 beden büyük aldım olur diye düşünüyorum doğumdan sonra, inşallah acele etmemişimdir :) 3 tane yetmezse ihtiyaca göre doğumdan sonra eklerim. Sizler aldınız mı?

Sütyen değil de sütyenli emzirme atletleri var ben onlarla çok rahat etmiştim. Ucu belli oluyodu ama zaten süt bulaşmasın diye meme pamuğu koyuyordum öyle olunca belli olmuyodu ucu.
3 tane almıştım ben yetmişti.
Zaten ilk başlarda kullanılıyo, emzirme acemiliği geçince normal sütyenlere dönersiniz

Ben de bi cup'lı bi cup'sız iki tane sutyen aldım. Ama atlet almadım.

Ha ha amin amin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…