2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım kasılmadan kastın ne sancı gibi biseymi oluyor bende henüz bu kasılma durumunu ayırt edemedim ama benimde ara ara karnım sertleşiyor dün mesela alt karnım taş gibiydi hafif göbek deliğine bişey batar gibi sokuldu sancı mi desem ne desem tam tariftee edemiyorum. Kasılma olduğunu nasıl ayırt edebiliosun. Benim bildiğim karında sertleşme olunca bebek bi tarafa toplanıyormus ve kasılma oluyormuş.

Bebek Bi tarafa toplanıyor o belli oluyor kasılma olunca karnın hepten sertleşiyor sanki Bi araya toplanmış gibi rahatsız edici

İlkinde hiç ayırt edemiyordum ben de sanırım olmuyordu. Bunda çok net kasılma diyebiliyorum, gaz sancısından daha farklı.
Bebek bi yerde top gibi oluyor sertleşiyor. Avucunu koy öyle olduğunda hissediyorsun, rahim sanki büzüşüyor toplanıyormuş gibi oluyor. Çoğunda ağrı olmuyor ama bazılarında kasıklarıma vuran hafif bi ağrı oluyor.
Magnezyum da kullanıyorum günde iki defa ama sanırım normal artık başlayacak bu yalancı kasılmalar.

Bende de bağırsak parlaklığı ve kalbin etrafında su tespit edildi banada o testlerden önerdiler, dünyam yıkıldı bir ay. Sonra başka bir doktora gittim 1 ay sonra, kalp suyu dağılmış dedi parlaklığıda çok hafif olduğu için önemsemedi. Bana da tam bir rahatlama geldi inşallahta öyledir. Siz de biraz bekleyin başka doktora gidin, radyologlarda bakıyorlar. Sorun olduğunu düşünmüyorum sizde de.

Göbeğin sertleşmesinden mi bahsediyorsun? Benim karnım sertleşiyor ve nefes almakta zorlanıyorum. Yarın akşam randevum var sorucam belirtilerinin aynı ise belki sana da yardımı dokunur.

Kızlar sonunda bebek arabası siparişi verdim çok heyecanlandım umarım sağlıkla kullanmak nasip olur.

Sorum şu ki geceleri çarpıntı ve nefes darlığıyla uyanmaya başladım. Psikolojik bir şey midir-ki stresli değilim- ya da bebek yukarı mı çıkmaya başladı anlamadım. Bu haftalarda yaşayan var mı bunu? Uzanmaya korkar oldum gündüz uyanıkken uzanınca da yaşıyorum malesef

Kızımda çok erken başlamıştı, bunda belli belirsiz henüz.
Kızımda göğüslerim, koltuk altlarım falan da kararmıştı bunda hiçbi şey yok henüz, cinsiyete göre değişiyor mu acaba.
sanmam benim ilkide erkekti onda vardı. ama bunda henüz oluşmadı.

Son 10 gündür bende uyuyamıyorum kızlar sağ elim uyurken sürekli şişip uyuşuyor kapatmıyorum bile... Sayısız kere uyanıyorum sağa sola dönerken, çok fazla kilo da almadım hatta belli bile olmuyo hamile olduğum ama yatarken belim çok ağrıyo. Sol tarafa yatmaya çalışıyorum hep ama işkence gibi geliyo her yerim ağrıyo şimdiye kadar hiç bir sorunum olmamıştı mide bulantım bile olmadı çok şükür ama bu uyku sorunu gerçekten çok yorucu siz nasılsınız nasıl geçiyo...

Herkese günaydın
Şimdi soracağım soruya gülmeyin 70*110 yatak var ben buna kaç cm ölçülerde nevresim takımı almalıyım ya da diktirmeliyim valla unutmuşum herşeyi 29 yaşında böyle miydim ben ah ah böyle ölçülerde bulamadım.Uyku takımı alacağım bir tane yatak kenarlıklari için.Onun içinde nevresim takımı çıkıyor bir tane de harici alsam yeter sanırım . Battaniye bola bol varmış

Göbeğin sertleşmesinden mi bahsediyorsun? Benim karnım sertleşiyor ve nefes almakta zorlanıyorum. Yarın akşam randevum var sorucam belirtilerinin aynı ise belki sana da yardımı dokunur.
Benimde birkaç kere karnım sertleşti, gerildi çatlayacak gibi.. Çatlak kremi sürdüm.. Bana da yazar mısın kasılma mı merak ettim. Kasılma nasıl olur bende bilmiyorum

Benim sağ ve sola yatmaktan kalçalarım ağrıyor. Gece tuvalete kalktığımda zor basıyorum.. Sabah uyandığımda da aynı ağrıyla kalkıyorum sonra geçiyor. Her gece böyle ama, bende çok kilo almadım. Sırtımı destekleyip oturmazsam belim ağrıyor

Gece saçmasapan düşüncelerden uyuyamadım ben de. Şimdi suyum gelse naparız, kızımı bırakıp hastaneye nasıl gideriz, şu an doğursam bebek yaşar mı ki böyle böyle korkunç düşüncelerden uyuyamadım. Ve bilinçli değilim böyle uykuyla uyanıklık arasında kabus gibiydi.

Bebek nevresim takımı ölçüleri uyar canım. Bir de yedek olsa yeter bence. Park yataksa kenarlıklara bile gerek yok aslında.
Oğlana kızımın nevresimlerini kullanıcam sarı yeşil turuncu falan almışım Allah'tan nasıl akıl ettiysem battaniyeleri de turuncu yeşil sarı gri falan hayli hayli yeter.

Bende kramplarla başım dertte bacağıma ayağıma giriyor magnezyumu kesmiştim acıdan ağlıyorum normalde de çok duygusal oldum herşeye ağladım var

Benimde birkaç kere karnım sertleşti, gerildi çatlayacak gibi.. Çatlak kremi sürdüm.. Bana da yazar mısın kasılma mı merak ettim. Kasılma nasıl olur bende bilmiyorum
valla benim kasılma mı sancı mı yoksa bebek bir tarafta mı toplanıyor filan anlamıyorum ki. Hep saat 18,00 den sonra başlıyor yatana kadar devam ediyor nefes alıp vermem zorlaşıyor. Akşam yazarım sana

Biz ikinci çocuğu erkek diye o kadar şartlanmışız ki mavi çoğunluk bir anam akillik etmiş sarı renk nevresim takımı yaptırmış ama mavi falan kullanırım sorun değil zaten pembe renk düşünmüyorum nevresimini de belki 3.yaparim 40 imda gerek olmaz mı diyosun simdi kenarlıklara
Bende kramplarla başım dertte bacağıma ayağıma giriyor magnezyumu kesmiştim acıdan ağlıyorum normalde de çok duygusal oldum herşeye ağladım var
Hera ihmal etme magnezyum u bak benimde bir kaç gündür sorunum vardi magnezyum alıyorum 2 gündür , psikolojik değilse 2 gündür ağrılarım hafifledi
valla benim kasılma mı sancı mı yoksa bebek bir tarafta mı toplanıyor filan anlamıyorum ki. Hep saat 18,00 den sonra başlıyor yatana kadar devam ediyor nefes alıp vermem zorlaşıyor. Akşam yazarım sana
Gün boyu yediklerimiz etkiliyor ,üşütüyorsak gaz oluyor ama sanki bu aylarda yalancı sancılar da olur diye okumuştum bir yerde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…