2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok geçmiş olsun. Düzelir bir sorun muymuş? Ne dediler?
Bizde de baba ve abla farklı isimler istiyordu ama tabi ki ablanın dediği oldu. Çünkü onun kardeşiymiş

İnşallah anlık bir şeydir sonradan düzelir canım önemli bir şey miymiş ne dedi doktor?

İnşallah anlık bir şeydir sonradan düzelir canım önemli bir şey miymiş ne dedi doktor?
Çok geçmiş olsun. Düzelir bir sorun muymuş? Ne dediler?

Bizde de baba ve abla farklı isimler istiyordu ama tabi ki ablanın dediği oldu. Çünkü onun kardeşiymiş
Tesekkurler kızlar kesın konusmadı 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi, bı cocuk kardıyologuna da gosterecem bır dahaki sefere sanırım. Icım rahat cunku farklı doktorlara gıttım detaylı bakıldı ınsallah makine azizliğidir olsa da yapacak bısey yok cozumune bakacaz.
Kızlar ister inanın ister inanmayın ben kime uzulursem benzer setlerle sınanıyorum. Burda ılk kanamaları yazanları okudukca uzuluyordum aynısını yasadım. Lamıa ya cok uzuldum aynısı olmasa da kalp sorununu cıktı. Bunun gıbı orneklerle dolu hayatım. Kendımı basına gelen nasıl cekıyor da sabredıyorsa benn de sabredecegım diye teselli edıyoruum

Kızlar birşey sormak istiyorum. Bebek arabalarında sizce çift yön olması gereken bir özellik midir? Bebek anneyi görmeyince huysuzlanıp ağlar mı, veya bunu kaç aya kadar yapar? Kabin tip olan hafif bebek arabalarında genelde çift yön olma özelliği yok. Kabin olması mı yoksa çift yön mü daha kullanışlı olur onu düşünüyorum. Arabamız hatchback küçük bir araba çünkü. Bagajına rahat sığması da önemli. Tecrübeli anneler yardımcı olabilirse sevinirim

Çift yön derken tutma kısmının önden arkaya geçmesi mi yoksa travellardaki gibi iki konumda da takılması mı?tutma kısmının çift yön olması arabanın manevra kabiliyetini azaltır arka ve ön tekerler farklı oluyor genelde

Yeni modellere bakıyorum çoğu anneye bakar şekilde dönebilenlerden yapılmış .Ben kabin tipi alacaktım ama şu an yine travel sisteme dönüş yaptım daha kullanışlı gibi geliyor sanki .Her ne kadar doğum kışın olsa da ben 40 çıktıktan sonra çıkarım dışarı . Elele all road2 ve kanz xgo plus modelleri hoşuma gitti videolarıni izledim .Katlaninca küçülüyor bayağı . Hatchback bagaja baston arabayı tekerleklerini sökerek koyuyorduk sığıyordu ki bunlar daha küçük oluyor .Çok rahat sığar .

Benimde birkaç kere karnım sertleşti, gerildi çatlayacak gibi.. Çatlak kremi sürdüm.. Bana da yazar mısın kasılma mı merak ettim. Kasılma nasıl olur bende bilmiyorum
Doktor sertleşme var ayrıca nefes alamıyorum diyince nst ye soktu beni. Sancı filan çıkmadı. Rahim agzim kapalı uzunluğu 4 cm mis. Enfeksiyon var mı diye bakicam idrarda. Orda da bir şey yoksa normalmiş. Ayrıca suyum üst sınıra yakın çıktı ve bebek 1300 Gr çıktı. Kafası filan 30 haftalık gözüküyor. Açlık şekeri bir de hemoglabin olcturucem. Belki şeker ihtimali de kasıyor olabilir

Merhaba güzel anneler benimde 24 +1 23. Hafta detaylı ultrason da bebeğimin ayakların da pesekinavarus içe dönüklük çıktı onun dışında herşey normal daha önce hiç duymamıştım ama düzelebilen birşeymiş buna şükrediyorum doğduktan 1 veya 2 hafta sonra alçı oluyor bu süreç her hafta alçı değişimi olarak ilerliyor ortalama 2 ay sonra gerekli olursa ufak bir ameliyat sonra da yine alçı ve ortez ayakkabılar giyilerek tedavi devam ediyor bir tek üzüldüğüm bebeğim yatağında özgürce ayaklarını yayıp uyuyamayacak onun dışında bir şey olmasında buna şükür diyelim

Düzelebilecek bir şeymiş hiç üzülmeyin. Benim de ortez tarzı bir şey takmışlar kalça çıkıklığı var diye 6 ay kadar. Tamamen düzelmiş bebekken.
Anne için yorucu bakımı ama bebeği etkilemez çaresi varmış. Şimdiden bilmek önemli ona göre tedavisi yapılır bir sorun da kalmaz inşallah.

Gecmis olsun sanada canim. Sanirim perinatologlar proflar vs. meslek aliskanligi en ufak deyi bile gorup soyledikleri için böyle oluyor. Biz herseyi bilince belki ileri haftalarda duzelecek bitecek biseyi bile dert ediyoruz. Umarim duzelir sizinde tum bebekler saglikla doğsun insallah yaa

Çok geçmiş olsun. Arkadaşımın kızı böyle doğdu aynen dediğiniz gibi ilerledi süreç bir sene sonra normal yürümeye başlamıştı. Şimdi 4.5 yaşında ve ayakları gayet sağlıklı. Ayakkabı ve demirimsi bir çubuğu oluyor bebek için zorlayıcı oluyor emeklerken ama atlatıyorlar. Allah başka dert göstermesin yavrunuza

Açlık şeker 82 , tokluk 142 .50 lik gazoz gibi br glikozlu içecek içtim.. ama başım çok ağrıdı . Bir şeyler yemem saat 13 ü buldu . Açlık kanını verirken acil işe dönmem gerekti. Sonra tüh bilseydik dendi. Glikozu işte içtim . 1 saat bekledim izin isteyip geri tokluğu verdim. Ebe kontrolümü de yaptı bu ay 3 kilo almıçsın dedi 61 çıktım. Bence 60 dedim sabah evde tartılmıştım
Bir sorunum var bu ferritin ile demir arasında ne fark var . O kadar demir ilacı içtim ferritin en az 10 olması lazım bende 6 ... bir son ay azalttım ara ara içtim .kabızlıktan ötürü. Ama son şu sıvı küçük şişeleri aralıksız bir kutu içtim. demir normal sınırda, ferritin 6 .. anlamadım bir de neu değeri yüksek biraz.. erken çıkabilirsem ilaç yazdırmak için gideceğim sağlık ocağına . .

İnternete baktımda sanırım benim şeker testide 100 lük yapılır. 140 ve üzeri diyor 50cc de .. .sonuçlarla haftaya druma gidecektim. Moralim bozuldu. Bu hafta bitmeden randevu bulurum inşallah

İnternete baktımda sanırım benim şeker testide 100 lük yapılır. 140 ve üzeri diyor 50cc de .. .sonuçlarla haftaya druma gidecektim. Moralim bozuldu. Bu hafta bitmeden randevu bulurum inşallah

Benim doktor 100 lük yaptırmayacaktı. 150 üstü çıkarsa diyetisyene yönlendireceğini söyledi. Benim de 144 çıktı çok fazla umursamıyorum ama abartmadan istediklerimi yiyorum. Büyük ihtimalle dikkat et diyecek. 14 ünde randevum o zamana kadar moralimi bozmayacağım.
Siz de dikkat edin fazla hamur işi şeker fazla tüketmeyin çok da yüksek değer değil.

Arkadaşlar çok fena taş ağrısı çekiyırum hastaneye yattım stand takılacak aranızda böyle bişey yaşayan var mı hamilelikte çok canım yanıyor korkuyorum

Ben yorulayımda yavrum iyi olsun inşallah çok sağolun Amin

Çok sağolun amin evet çaresi var çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…