- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
Çok geçmiş olsun. Düzelir bir sorun muymuş? Ne dediler?Gecmıs olsun canım ınsallah dogru tedavı ıle saglıgına kavusur yavru
Ben de dun 24. Hafta kontrolu ne gıttım kalpten akcıgerde giden damarda sorun oldugunu soyledı şok oldum, ankaranın rn ıyı ayrıntılı ultrason yapan doktoruna gittim sehır hastanesınde perıantolojı ye gıttım asıl doktorum hacettpede prof sadece emın olmak ıcın baska gozlerle de muayene oldum nasıl boyle bır durum cıktı anlamadım. Arastırma ya korkuyorum 2 hafta sonra tekrar gidecem
Bizde de baba ve abla farklı isimler istiyordu ama tabi ki ablanın dediği oldu. Çünkü onun kardeşiymişAslında yok degil tok tutuyor demek istemiştim mesajımda ama akıllı klavyem düzeltmiş
Ben ve annemde kilolu doğum olmuş ama 1960 ve 1980 lı yıllarda bilinmemis olabilir bu durum .Annemin ilk dogumuyum ben bir de nasıl acı çekmiştir yazık .Şimdi annem şeker sınırında çokta dikkat eder,yemek konusunda inanılmaz disiplinli , yazları köyde kalıyor hareketli ama gel gelelim şeker sınırda ya da sınırın biraz üstünde .Bende henüz bir şey yok ama ileride ne olur bilmiyorum tabi .Bu arada İdil benim de listemde çok hoşuma gidiyor .Farklı ve modern isim ama fakat lakin evde baba başka abi başka isim bulmuş şimdi ortak noktayı bulmaya çalışıyoruz.Oğlumun savunması evde senden sonra ben geliyorum,benim ismini sen koyduysan kardeşime ben isim koyacam diyor
Benim diğer favori isimlerim: İnci -Eliz- Bilge fikir olur belki
1.saat 180Banada aynı şeyleri söyledi doktor, endokrin bölümüne sevk etti, sizin 1. Saat sonunda kaç çıkmıştı
İnşallah anlık bir şeydir sonradan düzelir canımGecmıs olsun canım ınsallah dogru tedavı ıle saglıgına kavusur yavru
Ben de dun 24. Hafta kontrolu ne gıttım kalpten akcıgerde giden damarda sorun oldugunu soyledı şok oldum, ankaranın rn ıyı ayrıntılı ultrason yapan doktoruna gittim sehır hastanesınde perıantolojı ye gıttım asıl doktorum hacettpede prof sadece emın olmak ıcın baska gozlerle de muayene oldum nasıl boyle bır durum cıktı anlamadım. Arastırma ya korkuyorum 2 hafta sonra tekrar gidecem
İnşallah anlık bir şeydir sonradan düzelir canımönemli bir şey miymiş ne dedi doktor?
Tesekkurler kızlar kesın konusmadı 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi, bı cocuk kardıyologuna da gosterecem bır dahaki sefere sanırım. Icım rahat cunku farklı doktorlara gıttım detaylı bakıldı ınsallah makine azizliğidirÇok geçmiş olsun. Düzelir bir sorun muymuş? Ne dediler?
Bizde de baba ve abla farklı isimler istiyordu ama tabi ki ablanın dediği oldu. Çünkü onun kardeşiymiş
Çift yön derken tutma kısmının önden arkaya geçmesi mi yoksa travellardaki gibi iki konumda da takılması mı?tutma kısmının çift yön olması arabanın manevra kabiliyetini azaltır arka ve ön tekerler farklı oluyor geneldeKızlar birşey sormak istiyorum. Bebek arabalarında sizce çift yön olması gereken bir özellik midir? Bebek anneyi görmeyince huysuzlanıp ağlar mı, veya bunu kaç aya kadar yapar? Kabin tip olan hafif bebek arabalarında genelde çift yön olma özelliği yok. Kabin olması mı yoksa çift yön mü daha kullanışlı olur onu düşünüyorum. Arabamız hatchback küçük bir araba çünkü. Bagajına rahat sığması da önemli. Tecrübeli anneler yardımcı olabilirse sevinirim
Kızlar birşey sormak istiyorum. Bebek arabalarında sizce çift yön olması gereken bir özellik midir? Bebek anneyi görmeyince huysuzlanıp ağlar mı, veya bunu kaç aya kadar yapar? Kabin tip olan hafif bebek arabalarında genelde çift yön olma özelliği yok. Kabin olması mı yoksa çift yön mü daha kullanışlı olur onu düşünüyorum. Arabamız hatchback küçük bir araba çünkü. Bagajına rahat sığması da önemli. Tecrübeli anneler yardımcı olabilirse sevinirim
Doktor sertleşme var ayrıca nefes alamıyorum diyince nst ye soktu beni. Sancı filan çıkmadı. Rahim agzim kapalı uzunluğu 4 cm mis. Enfeksiyon var mı diye bakicam idrarda. Orda da bir şey yoksa normalmiş. Ayrıca suyum üst sınıra yakın çıktı ve bebek 1300 Gr çıktı. Kafası filan 30 haftalık gözüküyor. Açlık şekeri bir de hemoglabin olcturucem. Belki şeker ihtimali de kasıyor olabilirBenimde birkaç kere karnım sertleşti, gerildi çatlayacak gibi.. Çatlak kremi sürdüm.. Bana da yazar mısın kasılma mı merak ettim. Kasılma nasıl olur bende bilmiyorum
Çok geçmiş olsun. Düzelir bir sorun muymuş? Ne dediler?
Bizde de baba ve abla farklı isimler istiyordu ama tabi ki ablanın dediği oldu. Çünkü onun kardeşiymiş
Merhaba güzel anneler benimde 24 +1 23. Hafta detaylı ultrason da bebeğimin ayakların da pesekinavarus içe dönüklük çıktı onun dışında herşey normal daha önce hiç duymamıştım ama düzelebilen birşeymiş buna şükrediyorum doğduktan 1 veya 2 hafta sonra alçı oluyor bu süreç her hafta alçı değişimi olarak ilerliyor ortalama 2 ay sonra gerekli olursa ufak bir ameliyat sonra da yine alçı ve ortez ayakkabılar giyilerek tedavi devam ediyor bir tek üzüldüğüm bebeğim yatağında özgürce ayaklarını yayıp uyuyamayacak onun dışında bir şey olmasında buna şükür diyelim
Gecmis olsun sanada canim. Sanirim perinatologlar proflar vs. meslek aliskanligi en ufak deyi bile gorup soyledikleri için böyle oluyor. Biz herseyi bilince belki ileri haftalarda duzelecek bitecek biseyi bile dert ediyoruz. Umarim duzelir sizinde tum bebekler saglikla doğsun insallah yaaGecmıs olsun canım ınsallah dogru tedavı ıle saglıgına kavusur yavru
Çok geçmiş olsun. Arkadaşımın kızı böyle doğdu aynen dediğiniz gibi ilerledi süreç bir sene sonra normal yürümeye başlamıştı. Şimdi 4.5 yaşında ve ayakları gayet sağlıklı. Ayakkabı ve demirimsi bir çubuğu oluyor bebek için zorlayıcı oluyor emeklerken ama atlatıyorlar. Allah başka dert göstermesin yavrunuzaMerhaba güzel anneler benimde 24 +1 23. Hafta detaylı ultrason da bebeğimin ayakların da pesekinavarus içe dönüklük çıktı onun dışında herşey normal daha önce hiç duymamıştım ama düzelebilen birşeymiş buna şükrediyorum doğduktan 1 veya 2 hafta sonra alçı oluyor bu süreç her hafta alçı değişimi olarak ilerliyor ortalama 2 ay sonra gerekli olursa ufak bir ameliyat sonra da yine alçı ve ortez ayakkabılar giyilerek tedavi devam ediyor bir tek üzüldüğüm bebeğim yatağında özgürce ayaklarını yayıp uyuyamayacak onun dışında bir şey olmasında buna şükür diyelim
İnternete baktımda sanırım benim şeker testide 100 lük yapılır. 140 ve üzeri diyor 50cc de ...sonuçlarla haftaya druma gidecektim. Moralim bozuldu. Bu hafta bitmeden randevu bulurum inşallah
Düzelebilecek bir şeymiş hiç üzülmeyin. Benim de ortez tarzı bir şey takmışlar kalça çıkıklığı var diye 6 ay kadar. Tamamen düzelmiş bebekken.
Anne için yorucu bakımı ama bebeği etkilemez çaresi varmış. Şimdiden bilmek önemli ona göre tedavisi yapılır bir sorun da kalmaz inşallah.
Çok sağolun aminÇok geçmiş olsun. Arkadaşımın kızı böyle doğdu aynen dediğiniz gibi ilerledi süreç bir sene sonra normal yürümeye başlamıştı. Şimdi 4.5 yaşında ve ayakları gayet sağlıklı. Ayakkabı ve demirimsi bir çubuğu oluyor bebek için zorlayıcı oluyor emeklerken ama atlatıyorlar. Allah başka dert göstermesin yavrunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?