2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim annem şeker hastası bende olma ihtimalini biliyorum zaten. dikkatli olmam lazım fakat olamıyorum ama yine de suyu biraz yüksek çıkınca dikkat etmeye başladım. hemoglabin in ve diğer ölçümlerin yeterli olacağını doktorunun şeker yüklemesi isteyeceğini sanmıyorum. Kan sonuçlarına göre diyet yap, diyetisyene git ya da dikkatli ol diyecektir

5.5 yıldır kullanıyorum.Çamasirlari türlerine ve uygun programa göre kurutursan problem yaşamazsın.Hiç bir şekilde yıpranma ,koku olmadı .Ben ayrı ayrı kullanıyorum ama çok forum sitesi okumuştum , beraber olan cihazlarda performans biraz daha düşük oluyormuş.Süre olarak genelde pamuklu dolap kuruluğunda kurutma yaptırıyorum maksimum 2.30 dakika sürüyor , ısı sensörü var daha erken ve daha geç olabiliyor.Elektirik faturamda çok olmadı hiç bir zaman, benim asıl elektriği çeken fırın ve tostt makinası .Kurutma cihazının elektirik sınıfı A+++ bence kesinlikle fark ediyor.

Akşam bir de beyazları atıp deneyeyim

Kızlar çatlağı oluşan oldu mu? Kaçıncı haftada oluyor acaba?
Ben lierac kullanıyorum çatlağım olmadı henğz

İlk hamileliğimde 35. Haftada aniden çatladı, bir iki gün öncesinden karnım çok kaşınmaya başlamıştı sabah Bir baktım kaşınan heryer çatlamış tı, kaşınmalar varsa bol bol yağ krem ne kullanıyorsanız kullanın

Ben hamılelık sonrasında ıstah azalması ve bulantı nedenıyle kılo vermıstım gecen hafta 4 kılo almıstım sımdı grıp oldum 2 kiloyu verdım hemen bogaz gıdınce eskıden sevinirdim verdım dıye hamıleyken sevınemıyorrum

İlk gebeliğimde doğuruncaya kadar çatlağım olduğunu anlamamıştım. Karın gerildiğinden belli olmadı sanırım zaten belli belirsiz göbek deliği civarındaydı sadece başka da olmadı.
Bunda da aynı çatlaklar var ekstra oluşmadı daha. Doktor ilk gebeliğinden fazla kilo almazsan yeni çatlakların olmaz dedi ama ilkinden daha çok kilo alacağım gibi.

Bende kış için aldım, bebek odası olunca kışın balkon da kurumuyor
Yer kaplayacak zor kuruyan şeyler havlular onları bile kurutsa yeter. Diğer şeyler ağzı yüzü kaymıyor ama daha kısa sürede yıprandığı için tercih etmiyorum.
Bebeğin kıyafetlerinde kurutma makinesinde kurutulmaz yazıyor. Bir kaç giydikten sonra bakarım artık narinde falan kurutunca zarar verir mi bilmiyorum.

Moralim bozulmasın diye sabah aç tartılıyorum artık . + 5 kilo da benden 27. Haftadayım. 5 kilo daha alsam yeter

Zayıflarken de çatlak oluşuyor. O yüzden gebelik sonrasında da Vakit bulursak kreme devam etmeliyiz.Benim fazla kilo kaybı yaşadığım dönemler oldu ordan kalma kalça bölgemde çatlaklar var.

Benim de ergenlikten ve kilo alıp vermekten kaynaklı çatlaklarım var. Gebelikte henüz oluşmadı ama bekliyorum tabi. Shea butter sürüyorum aklıma geldikçe. İnşaallah olmaz ama hızlı ve çok kilo aldığım için olacağını düşünüyorum ben de.

Benim de 24+0 6.5 kilo. Lierac aldim da pek sevemedim sanki hindistan cevizi yagi kullanmak daha cazip geldi. Her alsam surmeyi unutuyorum iki-uc gunde bir suruyorum bide banyo sonrasi

Tam 24 haftalıgız hala kilo almadım zaten kilolu hamile kalmıştım pko ve tiroid yüzünden süpriz gebelikti, ve şuan almamak benim için daha iyi gibi bu bile çocuk büyüdükçe bana yük oldu belime umarım almam şükür 650 gram kendisi iyi çatlaklar benim ilk hamileligimde doğumdan sonra görüldü şuandada belirdi yine yag kullanıyorum ama faydasız gibi,kızımda yag çuvalına girmiştim fayda etmedi çünkü. Tek sorun göbeğim çok sarkık ve sinirim bozulmaya başladı bakıyorum aglıyorum sürekli modum düştü. Birde ben daha bir tane bile bişey almadım ne alacağımı bilmiyorum sanki acemi gibi oldum sizde durumlar nasıl,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…