2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ferritin depolar oluyor, ilaçla pek düzelmiyor o. Benimde hep düşüktür, oğlumunda. Kan şurubu alsakta genelde düşük

Arkadaşlar çok fena taş ağrısı çekiyırum hastaneye yattım stand takılacak aranızda böyle bişey yaşayan var mı hamilelikte çok canım yanıyor korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım İnşallah çabucak atlatırsın. Ağrısı kötü oluyor diye biliyorum ama bebeğe bir zararı olacağını sanmıyorum. Nasıl bir tedavi uygulayacaklar?

Sabah kontrolüm vardı, şeker yüklemesi diye gittim ama doktor gerek görmedi. çok şaşırdım. İlk gebeliğinde yapılmış çıkmamış dedi, bebeğin suyu, kilosu iyi dedi gerek görmüyorum dedi sadece açlık-tokluk şekerine bakalım dedi. İyi dedim ben de ama tedirginim açıkçası. Açlık verdim, 2 saat sonra da tokluk vereceğim bakalım belki sonuca göre yine karar verir.
Bu arada bebiş de 1200 gr olmuş, ilerde görülüyor çok şükür gerilik olmadı tek arterden dolayı şimdilik.. inşallah da böyle devam eder.
Ama henüz dönmemiş, dönmesi için bol bol yürü ve bol su iç dedi.

Evet şiddetle tavsiye ederim hayat kurtarıcı .
Kızıma oda yapacağım için kışın çamaşırlarımı kurutacak oda kalmadı. Bende kurutmalı çamaşır makinesi aldım. Dün akşam ilk defa denedim
Yıkamayla birlikte 4 saat sürdü normal mi böyle sürmesi? Ve kafama taktığım şey çamaşırlarda biraz plastik kokusu kaldı, makina kurutmaya geçtiğinde de ısındığında o plastik kokusu banyo da vardı. Normal mi acaba zamanla azalıyor mu o koku?

benim 1300 çıkmıştı. doğum tarihlerimizde yakın sayılır. Benim bebek çok fazla kilolu değil demek ki

pranayama Sana da soruyorum o halde :)
Kızıma oda yapacağım için kışın çamaşırlarımı kurutacak oda kalmadı. Bende kurutmalı çamaşır makinesi aldım. Dün akşam ilk defa denedim
Yıkamayla birlikte 4 saat sürdü normal mi böyle sürmesi? Ve kafama taktığım şey çamaşırlarda biraz plastik kokusu kaldı, makina kurutmaya geçtiğinde de ısındığında o plastik kokusu banyo da vardı. Normal mi acaba zamanla azalıyor mu o koku?

Ben çamaşır makinesiyle kurutma makinesini ayrı kullanıyorum. İkisi birlikte nasıl oluyor bilmiyorum. Ama uzun sürmesi normal. Normal kurutma makineleri de uzun sürüyor. Koku durumunu bilmiyorum ama geçici bir koku olabilir.

Elektrik faturasını kaç tl fark ettirdi :) Benim aldığım marka hoover, yerim olmayınca tek makina olarak aldım

Elektrik faturasını kaç tl fark ettirdi :) Benim aldığım marka hoover, yerim olmayınca tek makina olarak aldım
Faturaları eşim ödediği için bilmiyorum Benim bekarken evimde bulaşık makinem kurutma makinem yoktu. 10 sene bulaşık yıkadım evlenince sınıf atladım O yüzden faturalar her türlü fazla geliyordur hiçbir fikrim yok

Kendi isteğimle yaptırmak istemediğimi söyledim. Yarın açlık kan şekeri ve hemoglabin için kan vericem.
Ben de tam tersi yükleme yaptırmak istiyordum çünkü çok fazla şekerli şeyler yiyip içiyorum bilsem ona göre dikkat ederdim ama doktor gerek görmedi neyse vardır bi bildiği.
Aynı şekilde açlık-tokluk ve hemoglabin için kan verdim ben de bugün sonuca göre mi yapacak acaba yüklemeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…