2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar hastane de giyecek alt üst takım-sabahlık-elbise olarak bir takım bulamadım. Sizler nerden aldınız?
İlk doğumda almıştım gider gitmez yeşil önlük giydirdiler sonrada normal kıyafetimi giyip çıktım. Bu seferde onu kullanırım heralde pek kullanılmıyor.

İlk doğumda almıştım gider gitmez yeşil önlük giydirdiler sonrada normal kıyafetimi giyip çıktım. Bu seferde onu kullanırım heralde pek kullanılmıyor.
Normal dogum muydu sezaryen mi sizinki? Normal dogum olursa pijama takimi aldim da sezaryen olursa pijama olmaz sanırım gecelik de istedigim gibi bulamadim

Selam kızlar doğum sonrası korse kullanmayı düşünüyor musunuz alan var mı ya da güzel marka tavsiyesi olan

Ben de 10 kg aldım 25.haftada. Doktor bana da öyle dese yiyecek bir şey bulamam herhalde

Çok geçmiş olsun canım İnşallah çabucak atlatırsın. Ağrısı kötü oluyor diye biliyorum ama bebeğe bir zararı olacağını sanmıyorum. Nasıl bir tedavi uygulayacaklar?
Spinal anestezi ile stant takıldı çok şükür geçti ağrım stant alınacak doğumdan sonra tekrar ağrı yapmaması için çok rahatladım

Kızlar çatlağı oluşan oldu mu? Kaçıncı haftada oluyor acaba?
Ben lierac kullanıyorum çatlağım olmadı henğz
Ben de ilk 3 aydan sonra lierac kullanmaya başladım biooil de aldım dönüşümlü sürüyorum sürekli her gün yatmadan henüz oluşmadı

Ben de aliyorum da , bu giysiler niye boyle ince hala aklim almiyor, sozde kalin olanlar bile ince geliyor bana, sanki icinde usuyecek gibi..bunlari giydirip hep battaniyeye mi saricaz.. napicaz anlamadim..

Ben de aliyorum da , bu giysiler niye boyle ince hala aklim almiyor, sozde kalin olanlar bile ince geliyor bana, sanki icinde usuyecek gibi..bunlari giydirip hep battaniyeye mi saricaz.. napicaz anlamadim..
Aynı mevzu aslında ben kızımda hep kundak yapmıştım battaniye hırka vs ama nisan ayıydı çok soguk degildi şuan Ocak olacak bende aynı durumda düşünüyorum üşümezmi ne yapacağım ben diye valla

Arkadaşlar hamileyken lazer epilasyon yaptıran var mı? Zararı olur mu bebeğe?
Benm bildigim kadariyla bi zarari yok ama hamileyken hormonlardan dolayi killar ztnn gür bi tuhaf oldugu icin yapmanin manasi yokmus hamilelik sonrasi yapmak daha mantikli ben de baslamistm ara verdm devam edicem ins

Arkadaşlar hamileyken lazer epilasyon yaptıran var mı? Zararı olur mu bebeğe?
Ben yaptırıyorum. Doktorlar bir zararı olmadığını söylüyorlar. Ama son haftalarda yaptırmak mantıklı değil. Acıdan kasılıyorsun çünkü o da iyi gelmeyebilir. Ben kasım ayında yaptıracağım son kez.

Kızlar benim açlık 83 tokluk 136 çıkmış, doktor normal dedi.
Kanım düşükmüş, ferrumu günde ikiye çıkardı.
Bi de idrar verdim temiz çıktı ama doktora muayenede idrarda yanma var diyince sonucu beklemeden saşeyle fitil vermişti. İdrar temiz ama yine de kullansam mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…