Ben de aliyorum da , bu giysiler niye boyle ince hala aklim almiyor, sozde kalin olanlar bile ince geliyor bana, sanki icinde usuyecek gibi..bunlari giydirip hep battaniyeye mi saricaz.. napicaz anlamadim..
Kızlar benim açlık 83 tokluk 136 çıkmış, doktor normal dedi.
Kanım düşükmüş, ferrumu günde ikiye çıkardı.
Bi de idrar verdim temiz çıktı ama doktora muayenede idrarda yanma var diyince sonucu beklemeden saşeyle fitil vermişti. İdrar temiz ama yine de kullansam mı acaba
Kizlar ben 26+1 bitirdim hala seker yuklemesi yaptiramadim cok sorun olmaz dimi 1 hafta daha surem var mi sizce? Isleri bi turlu birakamiorm kendimden ya da bebegimden daha onemli degil tabi ama o an okdr cok yetismesi gereken sey oluyo ki hadi yrn da gitmiym snr giderm diye diye..
Bence sonra yaptırırsanız daha iyi olur, ben 10 sene önce yaptırmıştım lazer epilasyonu. Yani 18-19 yaşında tüm bölgeyi bitirdim, 10 senedir bacak, koltuk altı, kol, genital sıfır tüylüyken şuanda tüylerim çıkmaya başladı hamilelikle. Eşim de şaşırdı. -1.ergenlik, 2.hamilelik, 3.lohusalıkta- hormonlar dalgalı olduğundan ötürü yaptırdığınız lazeri boşa yaptırmış olursunuz, tüyler bu dönemde az da olsa geri geliyor ve boş yere o ışınları siz ve bebeğiniz almış olursunuz. Ben lohusalığım bitince 10 sene sonra çıkan bu tüyler için 1-2 düzeltme seansı gibi bir şey almayı düşünüyorum.
Bi de idrar verdim temiz çıktı ama doktora muayenede idrarda yanma var diyince sonucu beklemeden saşeyle fitil vermişti. İdrar temiz ama yine de kullansam mı acaba
bana da şase ve antibiyotik verdi, idrar kültürünün sonucuna göre kullanmamı istemişti. Kültür sonucu temiz çıkınca kullanmadım. Doktorunuza sorup öyle kullanın bence.
Kültür de temiz çıktığı halde hala idrarda baskı ve zaman zaman tam boşaltamadığımı hissediyorum. Bebek baskı yapıyordur kafası orda dedi.
Kızlar reflü yatağı gerekli olur mu sizce? Bir arkadaşım kesin al diyor da. Babyjem’in bi yatağı var gerekli mi gereksiz mi bilemedim ona göre alacağım 150 tl bişey ama kuponlarla daha da düşüyor. Anne yanı beşiğindeki şiltenin üstüne koymayı düşünüyorum
Kızlar reflü yatağı gerekli olur mu sizce? Bir arkadaşım kesin al diyor da. Babyjem’in bi yatağı var gerekli mi gereksiz mi bilemedim ona göre alacağım 150 tl bişey ama kuponlarla daha da düşüyor. Anne yanı beşiğindeki şiltenin üstüne koymayı düşünüyorum
Reflu yatağı gerekli mi bilmem ama ben aldım e bebekte indirimdeydi bazıları diyor gerek yok Kuşan bebek olursa lazım mis ama ben bilemem ki Kuşan bebek mi olacak ne olur ne olmaz aldım anne yani beşiği aldım onda öyle bir özellik yoktu bende ayriyeten aldım reflü yatagini ..
bana da şase ve antibiyotik verdi, idrar kültürünün sonucuna göre kullanmamı istemişti. Kültür sonucu temiz çıkınca kullanmadım. Doktorunuza sorup öyle kullanın bence.
Kültür de temiz çıktığı halde hala idrarda baskı ve zaman zaman tam boşaltamadığımı hissediyorum. Bebek baskı yapıyordur kafası orda dedi.
Sağ olun kızlar, haklısınız bi zararı olmaz herhalde.
Mesaneyi tam boşaltamıyorum, ayakları da aşağıda ondan da oluyor olabilir dedi doktor ama ilişkide de baya yanma oluyor kullanayım en iyisi
Sağ olun kızlar, haklısınız bi zararı olmaz herhalde.
Mesaneyi tam boşaltamıyorum, ayakları da aşağıda ondan da oluyor olabilir dedi doktor ama ilişkide de baya yanma oluyor kullanayım en iyisi
İlişkide yanma oluyorso kullanman en iyisi o yanmayı kesiyor fitil direk. Birde fitil kullanırken ilişki yasak diye biliyorum ben fitilin daha faydalı olması için doktorum bana öyle demişti
Bu arada geçen gün yazmıştım karnım çok sertleşiyor, nefesim daralıyor diye. Ona da kafası hala yukarda olduğu için oluyordur dedi. Çok sık ve ağrılı olursa tekrar gelirsin alttan bakarız dedi ama alttan kontrol benim korkulu rüyam, zor giderim
İlişkide yanma oluyorso kullanman en iyisi o yanmayı kesiyor fitil direk. Birde fitil kullanırken ilişki yasak diye biliyorum ben fitilin daha faydalı olması için doktorum bana öyle demişti
Kizlar ben 26+1 bitirdim hala seker yuklemesi yaptiramadim cok sorun olmaz dimi 1 hafta daha surem var mi sizce? Isleri bi turlu birakamiorm kendimden ya da bebegimden daha onemli degil tabi ama o an okdr cok yetismesi gereken sey oluyo ki hadi yrn da gitmiym snr giderm diye diye..
Sabah kontrolüm vardı, şeker yüklemesi diye gittim ama doktor gerek görmedi. çok şaşırdım. İlk gebeliğinde yapılmış çıkmamış dedi, bebeğin suyu, kilosu iyi dedi gerek görmüyorum dedi sadece açlık-tokluk şekerine bakalım dedi. İyi dedim ben de ama tedirginim açıkçası. Açlık verdim, 2 saat sonra da tokluk vereceğim bakalım belki sonuca göre yine karar verir.
Bu arada bebiş de 1200 gr olmuş, ilerde görülüyor çok şükür gerilik olmadı tek arterden dolayı şimdilik.. inşallah da böyle devam eder.
Ama henüz dönmemiş, dönmesi için bol bol yürü ve bol su iç dedi.
Kızlar ben bi aksilik olmazsa 37.haftaya kadar çalışıcam sabah 7de evden çıkıyorum akşam 6da geliyorum yemek falan sonra soğuk diye yürüyüşe çıkmıyorum acaba balkonda yürüsem bir faydası olurmu
Bu arada geçen gün yazmıştım karnım çok sertleşiyor, nefesim daralıyor diye. Ona da kafası hala yukarda olduğu için oluyordur dedi. Çok sık ve ağrılı olursa tekrar gelirsin alttan bakarız dedi ama alttan kontrol benim korkulu rüyam, zor giderim
Kızlar tekmeleri hangi sıklıkla hissediyosunuz çok yoğun çalşyrm gün içinde nerdeyse hiç olmuyo ama eve gelip yatınca başlıyo sonra mesela yine kesiliyo ama ben karnıma dokununca vursun istyrm çok da giremiyorum foruma ama yakında izne ayrılınca rahat edicem sanırım