2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Günaydın kızlar
Normal doğumu epidural anesteziyle yapan var mı? Ya da yakını yapan.. Nasıl oluyor faydası var mı çok merak ediyorum..
Kolay bir işlem mi

Ben de aliyorum da , bu giysiler niye boyle ince hala aklim almiyor, sozde kalin olanlar bile ince geliyor bana, sanki icinde usuyecek gibi..bunlari giydirip hep battaniyeye mi saricaz.. napicaz anlamadim..
Kıyafetleri bana da ince geliyor. Benimde kafam karışık bu konuda

Çok şükür sonbahar temizliği de bitti .Şu temizlik kadar güzel ama nankör bir şey var mı acep evin havası nasıl değişti hemen . Kirlenmeden kalsa keşke
Keşkeee Boyasıydı camıydı perdesiydi derken baya yoruldum, Allahtan kardeşlerim ve annem vardı. Çoğu bitti ufak tefek şeyler kaldı :)

Yeni evlendiğimde bende mantar olmuştu acayip kaşınıyordu, yanıyordu hatta 2 kere oldu. Alttan muayene ediyorlar korkulacak bir şey yok ama hamileyken nasıl olur bilmiyorum..

Benimki sürekli hatırlatıyor kendini ama benim işim masa başı olduğu için hep hissediyorum.. Fazla hareketliysen iş yerinde az hissetmen normal. Akşam yana doğru uzandığımda daha kıpır kıpır oluyor güldürüyor beni

Anadolu yakasından geleceksen büyük beklenti oluşmasın
Bebek arabası için seçenek vardı 3 farklı mağaza. Elele, gürkanbebe, lorelli, bir de e-bebek vardı. Araba alırken karşılaştırma açısından hepsinin aynı yerde olması işimi kolaylaştırdı.
Hamile giyim yok. Bebek giyimi de biraz pahalı ordan beğenip internetten aldıklarım oldu. Biorganik Bebek giyimi hoşuma gitti yıkayınca nasıl olur bilmiyorum .
Küçük bir avm bilgin olsun internetten bak içindeki dükkan seçeneklerine

Canım bende vajinal enfeksiyon çıktı ben de agumentin kullandım dediğin gibi enfeksiyon daha riskliymiş. Bir de ikiz bekliyorum haftaya testim tekrarlanacak inşallah geçmiştir.

Ben yatağının baş kısmının altına yastık koyup yükseltiyordum aynı işlevi görüyordu.
Aslında çok mantıklı şilte baş kısmının altına ufak bi yastık konabilir zira bu eşyaları bebek büyüyünce nereye koyacağım onu düşünüyorum, biraz eğimli yaparım normal yatak şiltesini altına battaniye falan sererek

Kızlar akıntısı hala devam eden var mı ilk haftalardan beri devam ediyor kokusuz ve açık renkli ama bayağı çamaşır değiştirmek gerekiyor gün içinde:/

Canım bende vajinal enfeksiyon çıktı ben de agumentin kullandım dediğin gibi enfeksiyon daha riskliymiş. Bir de ikiz bekliyorum haftaya testim tekrarlanacak inşallah geçmiştir.
Benim geçmedi böbreğimde taş çıktı bide üstüne spinal anestezi ile stant takıldı benim bebeklerim de çift yumurta ikizi çok şükür çocuklar iyi nst de ağrı vs çıkmadı rahim uzunluğunda iyi çıktı şimdilik atlattım sanırım ama mahvoldum iki gün bebeklere bişey olacak diye

Yaaa çok geçmiş olsun canım ama öyle zamanlar yaşıyoruz ki bebekler iyi olsun da diyoruz hep

Kızlar suwen de indirim var bugun sutyenlerde. emzirme sutyenlerı olmadı ama toparlayıcı ve pamuklu aldım, sezon sonundan da lohusa gecelıgı aldım 100 er lıraya aklınızda olsun

Kızlar suwen de indirim var bugun sutyenlerde. emzirme sutyenlerı olmadı ama toparlayıcı ve pamuklu aldım, sezon sonundan da lohusa gecelıgı aldım 100 er lıraya aklınızda olsun

Güle güle kullan. Pembe geceliği mi aldın. Bedeni nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…