2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben kızımda bir tane düz penye lila gecelik, bir yine düz gri elbise tarzında, bir de dantelli kırmızı alt-üst almıştım. Nostaljik şeyleri seviyorum saçıma da kırmızı kurdele bağlamıştım
Gider gitmez hastane kendisi verdi pijama onu giymiştim, doğumdan sonra da kırmızı pijamamı giydim fotoğraf için, zaten bir gece bile yatmadan akşamı da eve çıkmıştık. Yani götürdüklerimden hastanede sadece bir tanesini giyebilmişim.
Yine aynılarını kullanırım.

Sonuçların iyi görünüyor canım gözün aydın.

Merhaba, şubat annelerinden geliyorum. Covit testim pozitif iki doz sinovac olmuş olmama rağmen. .. aslında iyiyim sadece biraz sırt ağrım var o kadar.
Rutin olarak hamileleri covit olmaları durumunda hastaneye yatirdiklarini söylediler ama ben orada psikolojik olarak kötü hissederim diye kabul etmedim.
Bu grupta da covit atlatmış arkadaşlar vardi,nasıl atlattiniz? Birde kan testi yapıldı ise d-dimer test sonucunuz nasıldı?

Geçmiş olsun doğuma kadar düzelme ihtimali var mımpeki belki düzelir

Geçmiş olsun sinovac pek önerilmiyor 2 doz sinovac bir doz biontech olunuyor genelde ama yine de lanet korona bulaşabiliyor inşallah çabuk ve kolay atlatırsınız d vitamini alın

Geçmiş olsun sinovac pek önerilmiyor 2 doz sinovac bir doz biontech olunuyor genelde ama yine de lanet korona bulaşabiliyor inşallah çabuk ve kolay atlatırsınız d vitamini alın
Doktorum özellikle sinovac önermişti. D vitamini düzenli olarak kullanıyorum çok teşekkür ederim.

Ayy hayırdır inşallah ne badiresi ? Buvarada sence hangi haftada rahata ererim?
Böbreğime stand takıldı hastanedeydim kaç gündür düşük riski ilk 3 ay sonra düşüyor rahim ağzı boyunu her kontrol ölçtür kısalmamalı erken doğum riski açısından önemli o ikiz de rahata ermiyorsun ama ilk üç ay kadar da riskli geçmiyor

selamlar ikizlerde rahim ağzı uzunluğu tek çocuğa göre daha kısa oluyor mu acaba yani daha kısa bile olsa normal kabul edilme durumu var mı

selamlar ikizlerde rahim ağzı uzunluğu tek çocuğa göre daha kısa oluyor mu acaba yani daha kısa bile olsa normal kabul edilme durumu var mı
Bilmiyorum ama doktor seninkiler 2,5 a kadar yolu var dedi 20 ye kadar 4-5 cm geliyordu benim şuan 3,5 bebekler ağırlaştıkça kısalıyor sanırım standardı bu haftalarda kaç bilmiyorum ama proluton oluyorum ne olur ne olmaz diye haftada bir

Çok geçmiş olsun cnm çok stresli ya ikiz olsun diye hep isterdim ama şimdi başından başladı sıkıntılar. 2 3 güne bir lekelenme kanama Herşeyin hayırlısı

Arkadaşlar hamileyken lazer epilasyon yaptıran var mı? Zararı olur mu bebeğe?
Bana lazer yapan uzman önermemişti hamileyken. Hatta doğumdan da 6 ay sonra falan ancak devam edilebilir demişti.
Risk almaya gerek yok bence. Zaten şimdi hormonlar da dengesiz. İşe yaramama ihtimali de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…