Ben kızımda bir tane düz penye lila gecelik, bir yine düz gri elbise tarzında, bir de dantelli kırmızı alt-üst almıştım. Nostaljik şeyleri seviyorum saçıma da kırmızı kurdele bağlamıştım
Gider gitmez hastane kendisi verdi pijama onu giymiştim, doğumdan sonra da kırmızı pijamamı giydim fotoğraf için, zaten bir gece bile yatmadan akşamı da eve çıkmıştık. Yani götürdüklerimden hastanede sadece bir tanesini giyebilmişim.
Yine aynılarını kullanırım.
Arkadaşlar 75 gr şeker testimin sonuçları aç karnına 91 (referans aralığı 70-105), şekerli suyu içtikten bir saat sonra 143 (70-160), 2 saat sonra 108 (70-120) benim anladığım referans aralığında olduğu için sorun yok, anlayan varsa yorumunu beklerim, hocayı yarın sabah arayıp soracağım sonuçları
Merhaba, şubat annelerinden geliyorum. Covit testim pozitif iki doz sinovac olmuş olmama rağmen. .. aslında iyiyim sadece biraz sırt ağrım var o kadar.
Rutin olarak hamileleri covit olmaları durumunda hastaneye yatirdiklarini söylediler ama ben orada psikolojik olarak kötü hissederim diye kabul etmedim.
Bu grupta da covit atlatmış arkadaşlar vardi,nasıl atlattiniz? Birde kan testi yapıldı ise d-dimer test sonucunuz nasıldı?
Merhaba güzel anneler benimde 24 +1 23. Hafta detaylı ultrason da bebeğimin ayakların da pesekinavarus içe dönüklük çıktı onun dışında herşey normal daha önce hiç duymamıştım ama düzelebilen birşeymiş buna şükrediyorum doğduktan 1 veya 2 hafta sonra alçı oluyor bu süreç her hafta alçı değişimi olarak ilerliyor ortalama 2 ay sonra gerekli olursa ufak bir ameliyat sonra da yine alçı ve ortez ayakkabılar giyilerek tedavi devam ediyor bir tek üzüldüğüm bebeğim yatağında özgürce ayaklarını yayıp uyuyamayacak onun dışında bir şey olmasında buna şükür diyelim
Merhaba, şubat annelerinden geliyorum. Covit testim pozitif iki doz sinovac olmuş olmama rağmen. .. aslında iyiyim sadece biraz sırt ağrım var o kadar.
Rutin olarak hamileleri covit olmaları durumunda hastaneye yatirdiklarini söylediler ama ben orada psikolojik olarak kötü hissederim diye kabul etmedim.
Bu grupta da covit atlatmış arkadaşlar vardi,nasıl atlattiniz? Birde kan testi yapıldı ise d-dimer test sonucunuz nasıldı?
Geçmiş olsun sinovac pek önerilmiyor 2 doz sinovac bir doz biontech olunuyor genelde ama yine de lanet korona bulaşabiliyor inşallah çabuk ve kolay atlatırsınız d vitamini alın
Geçmiş olsun sinovac pek önerilmiyor 2 doz sinovac bir doz biontech olunuyor genelde ama yine de lanet korona bulaşabiliyor inşallah çabuk ve kolay atlatırsınız d vitamini alın
İki dr a da sordum anlam veremediğim şekilde karşılar mekanik temizlik yapılmasını önerdi ben de gidemiyorum aslında genital ve koltuk altıma ihtiyaç var
Böbreğime stand takıldı hastanedeydim kaç gündür düşük riski ilk 3 ay sonra düşüyor rahim ağzı boyunu her kontrol ölçtür kısalmamalı erken doğum riski açısından önemli o ikiz de rahata ermiyorsun ama ilk üç ay kadar da riskli geçmiyor
Böbreğime stand takıldı hastanedeydim kaç gündür düşük riski ilk 3 ay sonra düşüyor rahim ağzı boyunu her kontrol ölçtür kısalmamalı erken doğum riski açısından önemli o ikiz de rahata ermiyorsun ama ilk üç ay kadar da riskli geçmiyor
Bilmiyorum ama doktor seninkiler 2,5 a kadar yolu var dedi 20 ye kadar 4-5 cm geliyordu benim şuan 3,5 bebekler ağırlaştıkça kısalıyor sanırım standardı bu haftalarda kaç bilmiyorum ama proluton oluyorum ne olur ne olmaz diye haftada bir
Çok geçmiş olsun cnm çok stresli ya ikiz olsun diye hep isterdim ama şimdi başından başladı sıkıntılar. 2 3 güne bir lekelenme kanama Herşeyin hayırlısı
Bana lazer yapan uzman önermemişti hamileyken. Hatta doğumdan da 6 ay sonra falan ancak devam edilebilir demişti.
Risk almaya gerek yok bence. Zaten şimdi hormonlar da dengesiz. İşe yaramama ihtimali de var.