2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Keşkeee Boyasıydı camıydı perdesiydi derken baya yoruldum, Allahtan kardeşlerim ve annem vardı. Çoğu bitti ufak tefek şeyler kaldı :)

Bana da bir abla geldi sağolsun akşam 8 di bizden çıktığında her zaman bu kadar iş olmaz abla korkma dedim
Gürkan ve Elele için gelmek istiyorum videocu biri var Gürkan bebe de onu bulursam çok iyi olacak Elele de bir model beğendik ama Anadolu'da yok inceleme şansı ,o nedenle gelelim dedik

Kızlar merhaba nasılsınız bu aralar içimde bir balık var kımıldamıyor dedıgım günler şimdiki günler cok daha güzel dibil dibil içimde durmuyor maşallah ya çok güzel bir duygu Allahım bu aralar iştahım artmaya basladı her sabah biraz daha aç uyanıyorum ve öğlen yemek yemıyordum yemek yemeye başladım tatlı yemeyen ben ıkı gündür bir meyvelı pastayı tek basıma yedım yetmedi ertesi gün baska bı tatlı yedım Allah sonumu hayır etsin

Ayy maşallah ne güzel darısı başıma benimkiler iyi mi diye kontrolleri bekliyorum el mahkum

Lohusa takımlarının çoğu neden dantelli ya ,ille bir yerinde bir güpür,bir dantel olacak
Kızımın dogum una okadar endıselı gıtmıstim kı kım ne aldıysa onu giydim hıc ozenmedım. Sımdı suslu yatak takımı lohusa seti dantelli lohusa pıjaması aldımbu sefer süslü olma niyetindeyim

Kızımın dogum una okadar endıselı gıtmıstim kı kım ne aldıysa onu giydim hıc ozenmedım. Sımdı suslu yatak takımı lohusa seti dantelli lohusa pıjaması aldımbu sefer süslü olma niyetindeyim

Ben kullanışlı olsun yeter modundayim oğlumda da sade giyinmiştim bunda da öyle olurum

Benimde iştahım 27.haftada açıldı

Nerden aldın? Fotoğrafı var mı canım :)

Merhaba tatlı isteği bende de var. İnstagram da yemek paylaşımı yapan arkadaşlarımı yakında engelleyeceğim ne görsem canım çekiyor. Dün yine günaha soktular beni, hiç yemediğim kadar tatlıyı aynı anda yedim .

Arkadaşlar 75 gr şeker testimin sonuçları aç karnına 91 (referans aralığı 70-105), şekerli suyu içtikten bir saat sonra 143 (70-160), 2 saat sonra 108 (70-120) benim anladığım referans aralığında olduğu için sorun yok, anlayan varsa yorumunu beklerim, hocayı yarın sabah arayıp soracağım sonuçları

Eklentiler

• IMG_20211007_185027.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_20211007_190802_trendyol.com.webp
    27 KB · Görüntüleme: 86
Yeni gelin pijaması bu.
Kumaşı güzele benziyor iyi günlerde kullanın
Normalde hep sade kullanıslı seylerıı severdim ama ilk dogumumda okadar bosvermıstım ki sonra lohusa setlerını gorunce hep imrendim. Gel gor ki Allah 40 yasında tekrar nasıp ettı hamılelıgı ıcımde bısey kalmasın ıstıyorummalum son şans

Güzel iyi yapmışsın. Benim de hevesim bir geliyor bir gidiyor. 35 yaşında ilk çocuğum olacak.
ben yapmam herhalde 2. Çocuğu yaparsam da böyle yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…