2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok geçmiş olsun cnm çok stresli ya ikiz olsun diye hep isterdim ama şimdi başından başladı sıkıntılar. 2 3 güne bir lekelenme kanama Herşeyin hayırlısı
Dikkat et bişey yapmamaya çalış ben yemeğimi bile annemler kardeşim yaptı ilk 3 ay gidip yedik çok fazla gezmedim de hiç kanamam olmadı benim ama progesteronun etkidi var mıdır bilmiyorum çünkü ikizlerden önce 1 tane normal kanamayla düşüğüm var benim de 2 buçuk yıl önce

Geçmiş olsun canım ben geçirdim d-dimer testi banada yapıldı yüksekti zaten covidten kaynaklı yüksek çıkıyo bol sıvı almaya çalış kaynamış limonlu su çok içtim ben yemeni ihmal etme inşallah hafif atlatırsın

Canım ben de çok dikkat ediyorum hiç iş yapmıyorum annem bakıyor bana progesteron fitil kullanıyorum proluton iğne haftada bi kullanıyorum inşallah geçer

Sagol canım, değerini hatırlıyor musun? Zaten ağzım kuruyor bol su ve meyve yiyorum. Zencefil çayı içiyorum.

Ben kullanıyorum 3yıldır arçelik almıştım diğerleri çok pahalı geldi

Bende Arçelik almıştım o zamanlar uygundu şimdi o makine 6-7 bin TL olmuş .Arçelik böyle ise diğerleri nasıldır kim bilir.
Doktorum özellikle sinovac önermişti. D vitamini düzenli olarak kullanıyorum çok teşekkür ederim.

Geçmiş olsun , sinovac in pek bir koruyuculuğu kalmadı artık , mutasyona ugraya ugraya yakında biontech bile ise yaramayabilir .Genel durumun iyiyse hastaneye yatış yapmazlar , normalde hastane hamile biri için zaten risk ,hele covid döneminde daha da risk olur.Burdaki arkadaşlar rahat geçirdi inşallah seninde öyle olur .

Benim gönlüm de biontechten yanaydı ama doktorum sinovac mutlaka deyince bir bildiği vardır dedim.
Genel durumum iyi çok şükür zaten orada göreceklerimden korktuğum için yatisi kabul etmedim. Çok teşekkür ederim.

Günaydn kızlar, Babybjörn ana kucağı almıştım en ucuzu buradaydı
midnight blue rengini almıştım. Bugün geldi sağlam güzel hoşuma gitti, bir iki zıbın dışında ilk ciddi alışverişim bu oldu Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallahh hepimize..

Bir de lohusa pijama muhabbeti olmuştu dün. Benim geçen seneden kalma 3 tane lohusa geceliğim vardı ama ben kendi beli lastikli pijamalarımla artık rahat edemeyince o gecelikleri giydim hep yazın. Biraz eskitmiş oldm tabi. O yüzden hastane için yeni bi gecelik daha alırım diye düşünüyordum, sezeryan olacağım için hastanede gecelikle rahat ederim pijamayla edemem heralde. Etti 4 lohusa geceliği. E bi de şimdi kış geldi uzun kollu uzun bacaklı pijamasız yapamam gibi geliyo kışın üşürüm genelde geceleri şimdi bi de üşütünce gaz da oluyorm ağrım oluyor o riski göze alamam. Onu da alınca 5 hamile gecelik-pijaması olacak. Bir de normal bedenimden olan yazlık ve kışlık pijamalarım var çekmecede yer kalmadı=)

Dolapları temizlemek istiyorum ama bir anda bi taşınma muhabbetimiz çıktı. Eğer 2 3 hafta içinde bir yer beğenebilirsek taşınırız heralde sonra. Onun kesinleşmesini bekliyorum dolap temizliği için. Ama şu anki haliyle içime afakanlar basıyor dolabın bu hali. Bir de 3 5 zıbın, benim hamilelik için aldığım ekstra pantolonlar bluzler. Dolaba sığamıyorum darmadağın haldeyim.

Doktorlarin ne yazık ki fikir birliği yapamadığı konulardan biri de bu aşı meselesi .Kaçınci gün bugün ? Sıvı al bolca dinlen başka yapabileceğin şey yok zaten .

En başından beri bu ana kucağına bakıyorum hoşuma gidiyor alıp almamak konusunda kararsızım biraz pahalı geldi bana . Güle güle kullan canım

Doktorlarin ne yazık ki fikir birliği yapamadığı konulardan biri de bu aşı meselesi .Kaçınci gün bugün ? Sıvı al bolca dinlen başka yapabileceğin şey yok zaten .
Belirtiler 4 gün önce başladı ama hiç ihtimal vermedim testi dün yaptırdım. 2.gün sayılıyor.

bende süslü bir lohusa geceliği istiyorum. hastanede 2. gün fotoğraf çekimi olacak. o yüzden istiyorum. yoksa o alınan gecelik bir daha giyilmiyor :)) chakrada güzel penyeler var sanki.

En başından beri bu ana kucağına bakıyorum hoşuma gidiyor alıp almamak konusunda kararsızım biraz pahalı geldi bana . Güle güle kullan canım
evet bence de özelliğine göre biraz pahalı aslında ama tek büyük masrafım bu olacak diye aldım bi de benden sonra kardeşim var ona veririm diye düşündüm. Fakat burada tabi ofise teslim olunca gördüler bi abla sordu ne kadara aldın fln diye, onun da geçen sene torunu oldu. Aynı bu özellikteki bir şeyi ebebekten 250 TLye aldıklarını söyledi. Sanırım markası baby plus mı ne. Görüntüsü birebir aynısı değil ama onun torunu da bayılıyomuş onda uyuyomuş bi tek.
linkini de buldm hatta buyrun

Canım ben de çok dikkat ediyorum hiç iş yapmıyorum annem bakıyor bana progesteron fitil kullanıyorum proluton iğne haftada bi kullanıyorum inşallah geçer
İnşallah bişey olmaz sen elinden geleni yap gerisi Allah’a kalmış ikiz hamileliği Kısa olur diyorlar tadını çıkaralım yapacak bişey yok biz öyle 40 ları falan göremeyiz güzel düşün iyiyi çağır yemene içmene dikkat et milleti de dinlene ikizde yok bebek küçük olur vs diyorlar tosun gibi de büyüyorlar çoğu tek bebekten tombiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…