Günaydn kızlar, Babybjörn ana kucağı almıştım en ucuzu buradaydı
midnight blue rengini almıştım. Bugün geldi sağlam güzel hoşuma gitti, bir iki zıbın dışında ilk ciddi alışverişim bu oldu Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallahh hepimize..
Bir de lohusa pijama muhabbeti olmuştu dün. Benim geçen seneden kalma 3 tane lohusa geceliğim vardı ama ben kendi beli lastikli pijamalarımla artık rahat edemeyince o gecelikleri giydim hep yazın. Biraz eskitmiş oldm tabi. O yüzden hastane için yeni bi gecelik daha alırım diye düşünüyordum, sezeryan olacağım için hastanede gecelikle rahat ederim pijamayla edemem heralde. Etti 4 lohusa geceliği. E bi de şimdi kış geldi uzun kollu uzun bacaklı pijamasız yapamam gibi geliyo kışın üşürüm genelde geceleri şimdi bi de üşütünce gaz da oluyorm ağrım oluyor o riski göze alamam. Onu da alınca 5 hamile gecelik-pijaması olacak. Bir de normal bedenimden olan yazlık ve kışlık pijamalarım var çekmecede yer kalmadı=)
Dolapları temizlemek istiyorum ama bir anda bi taşınma muhabbetimiz çıktı. Eğer 2 3 hafta içinde bir yer beğenebilirsek taşınırız heralde sonra. Onun kesinleşmesini bekliyorum dolap temizliği için. Ama şu anki haliyle içime afakanlar basıyor dolabın bu hali. Bir de 3 5 zıbın, benim hamilelik için aldığım ekstra pantolonlar bluzler. Dolaba sığamıyorum darmadağın haldeyim.