2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Oynasın ya geçenlerde hıçkıra hıçkıra ağladım oynamıyor diye eşime dedim gel oynat bunu hareket etsin niye oynamıyor Eşim dokundu biraz konuştuk beraber, hareket etti mutlu oldum

Karnım da inmiş gibi gelince endişe ettim,içimi rahatlattiniz teşekkür ederim yarın kontrol var zaten, umarım bebiş iyidir
Ben bu ara kilo bile verdim covidden dolayı. yaklaşık iki kilo. Ben de senin gibi endişeliyim. bebişler inşaallah iyidir. Kontrolden sonra bizleri de bilgilendir canım.

2 haftada 700 gram almışım normal değil mi sabah aç karna tartılıyorum bahanem de yok artık.

Benim de açlık-tokluk hba1c bakıldı. doktor iyi dedi sonuçlar için ama ben yine de dikkat etmeye başladım yediklerime.

Bundan sonra haftada yarım kilo almak normalmiş.
sen de kiloyla ilgili hep kötü haberler veriyosn=) bundan sonra 6 kilo alsam iyi gerçi. Maks 12 haftam kaldı inşallah her şey yolunda giderse 39+0 gibi alıcakmış. Ben kendimi bundan sonrası için 8e kdr hazırlamıştım

Benimki de durmuyor insanın gece gece canı sahanda yumurta çeker mi çocuğuma yarar bir şey olmaz diye yiyorum tabi ekmeksiz de gitmiyor o

Sabah öğlen güya dengeli besleniyorum faydalı şeyler yiyorum akşam içime bisiy kaçıyor tövbe boğaz durmuyor ama dikkat etmem lazım ya kilo almamak lazım

En son 9 buçuk kiloyu gördükten sonra tartılmaya korkar oldum.
Haftada yarım kilo ideal aslında bu hesapla en fazla 6 daha hakkım var ama öyle olmuyo işte özellikle son ay çok alınıyo aman dikkat

Ben bi de ekmeksiz yiyemiyorum hele kahvaltı ekmeksiz olur mu bi de bildiğin beyaz ekmekle besleniyordum artık bugün tam buğday ekmeği aldım bakalım sanki fark edecek mi baskülde
Kahvaltıdan 11 civarı kalkıyorum belki yanlış ama öğlen yemiyorum saat 3 gibi fındık, ceviz atıştırıyorum.
Akşam yemeği 6 civarı, ekmek yemiyorum onun yerine pilav, makarna
8-9 gibi meyveyle kapanışı yapıyorum
Ha arada kek, kurabiye, abur cubur falan yediğim oluyor aslında bunları yemesem çok kilo almam da işte canım istiyor

Vajinada ağrı hisseden var mı? Bugün akşama doğru ara ara hissetmeye başladım korktum açıkçası.
Bende hep var kemik bölgemde hatta ağrı acı hissediyorum dr önemsemiyor rahim yukarı çıkıyor büyüyor diyor arada kasık ağrımda var korkmuyor değilşm ama doktor umursamıyor

Ben de 8 kilo aldım 3 kg fazlam varmış yemeden kilo alıyorum gibi geliyor çünkü yememde bir artış olmadı

Bence gayet normal yiyosn cnm
Sabah beyaz ekmek yeriine bugday ekmegi yemen acikma sureni geciktirir ve kan sekerinin daha dengeli olmasini saglar onun disinda baskulde bisey etkilemez kalorisel olarak cok farki yok.
Ben de sabah 1 dilim tam bugday eksi maya ekmek, biraz beyaz peynir, zeytinyagi ya da zeytin. Domates yumurta.. oglen is yerinde ne cikarsa o, bazen corba + sebze yemegi ya da ana yemek + pilav makarna. Hem corba hem pilav almamaya calisiyorm. Oglen pilav makarna yediysem de aksam yemiorm. Aksam yine etli bi yemek ya da et salata tarzi biseyler. Bazen hem oglen hem aksam pilav oldugu da oluo tabi ya da bir yere gidince fazla kacabilio bi de kabizlik belam gecmio magnezyummus ferrumu gece icmekmis fayda etmio 2 3 gunde 1 dulphalac. Kabizlik da kilo aldiriyodur heralde ben de 10 gundur tartilmadm en son +8.5tum

Bende hep var kemik bölgemde hatta ağrı acı hissediyorum dr önemsemiyor rahim yukarı çıkıyor büyüyor diyor arada kasık ağrımda var korkmuyor değilşm ama doktor umursamıyor
Tahmini doğum tarihimiz de ayni. Ben doktoruma sormadım ama ilk hamile kaldığım zamanlarda olmuştu bu de şimdi oluyor. insaAallah birşey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…