2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben ama benimki cok yemekten oldu sezeryani suclayamam. Sut olsun diye abuk subuk ne varsa yedim ictim. Sonra sistim ama merak etme sonra eski halime dondum ise baslayinca yani
Sezaryende eskisi gibi olmuyor benim bildiğim kadarıyla. Six pack lere veda edeceğiz
Evet zayıflayıp spor yapınca dışarıdan karın düz olur ama kas yapısı aynı olmaz.
Sezeryan doğumdan sonra göbek hiç bir zaman eski formuna dönmez ,bir miktar kalıyor ne yaparsak yapalım.Bende çok fazla kalmadı mesela ama yine bir bombelik var o kısımda
Teşekkür ederim herkese cevaplarınız için. Ben Normal düşünüyorum ama kendimi her ikisine de hazırlıkliyorim ne olur ne olmaz. Sadece korktuğum tek kısım göbek

Herkese merhaba, ben de Ekim ayı annelerine şöyle bir göz attım, gerçekten çok heyecanlı, Allah bizlere de sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar bu arada ben bu ay hiç kilo almadım, karnım da küçülmüş gibi hissediyorum, umarım önemli bir durum yoktur, yarın kontrole gideceğim. Bu durum başına gelen oldu mu?

Ne güzel işte .Keşke ben de almasam .Önemli olan bebeğin gelisimi sizin kilo almanız degilki .Kilo almak zararli bizim için .Benim ablam 9 ayda 1 kilo aldı ben 7 ayda 10 kilo

Teşekkür ederim herkese cevaplarınız için. Ben Normal düşünüyorum ama kendimi her ikisine de hazırlıkliyorim ne olur ne olmaz. Sadece korktuğum tek kısım göbek

Hiç kafanı takma öyle sarkık bir göbek olmuyor zaten . Doğum içinde şartlandırma kendini ,çok değişiyor duruma göre .Senin için en iyisi neyse o olsn

Bende geçen ay kilo almadım dikkat ederek ama bebeğim maşallah gelişimi iyi

Ne güzel işte .Keşke ben de almasam .Önemli olan bebeğin gelisimi sizin kilo almanız degilki .Kilo almak zararli bizim için .Benim ablam 9 ayda 1 kilo aldı ben 7 ayda 10 kilo
Bende geçen ay kilo almadım dikkat ederek ama bebeğim maşallah gelişimi iyi
Karnım da inmiş gibi gelince endişe ettim,içimi rahatlattiniz teşekkür ederim yarın kontrol var zaten, umarım bebiş iyidir

Merhaba kizlar bebek hareketlerini gün icinde ortalama kac kez hissediyorsunuz tam olarak? Ben sabah ve aksam hissediyorum 2 3 dakika sürüyor sürmüyor o kadar. Sizlerde nasıl acaba? (25+4 teyim bugün )

Merhaba kizlar bebek hareketlerini gün icinde ortalama kac kez hissediyorsunuz tam olarak? Ben sabah ve aksam hissediyorum 2 3 dakika sürüyor sürmüyor o kadar. Sizlerde nasıl acaba? (25+4 teyim bugün )
Sayamayacak kadar çok hissediyorum Ama gün içinde hareketliysem daha az. Masa başı işim olduğu için gündüz de çok hissediyorum ben

Ne guzel masallah peki 25 haftalikken demi boyleydi? Bu durumu kafaya takmaya basladim bende o nedenle fikir almaya çalışıyorum
O zaman daha azdı tabii, az hissettiğim günler çok olmuştu normal yani seninde.. İnsan alışınca sonra da az hissedince garip oluyor :)

Hiç kafanı takma öyle sarkık bir göbek olmuyor zaten . Doğum içinde şartlandırma kendini ,çok değişiyor duruma göre .Senin için en iyisi neyse o olsn
Amin canım en iyisi neyse hakkımızda o olsun inşallah. Hiç şartlandırma yapmıyorum her şey yolunda giderse normal düşünüyorum ama sezeryana da açığım bebeğim için hangisi saglikliysa

Kızlar birşey soracağım 32.haftada doktordan alacağım 37.haftaya kadar çalışabilir raporunu ne zaman almam gerekiyor? 31+1,2,3,4,5,6 günlerde mi? Ya da 32+1,2,3,4,5,6 günlerde mi?

Kızlar birşey soracağım 32.haftada doktordan alacağım 37.haftaya kadar çalışabilir raporunu ne zaman almam gerekiyor? 31+1,2,3,4,5,6 günlerde mi? Ya da 32+1,2,3,4,5,6 günlerde mi?
32+0 da canim. Ben mesela 24 hafta raporumu idareye sundum. Tam olarak 24+0 da doktorum verdi raporu.

Artik derken yeni mi gorunmeye basladi? Benim bugun 22+0, ben de bugun disaridan gordum hareketlerini, hem asagi hem yukari vuruyor. Bu kiz bizim canimizi okuyacak diyorum esime :)

Çok net hissetmiyordum. Ppıt pıt yapıyordu bi de içeride dalgalanma oluyordu yüzer gibi.
26 haftadan sonra hareketleri hızlandı. Bazen yavaşladı. Sanırım tetanozdan sonra 5-6 gün çok yavaştı.
Şimdi kıyafetin üzerinden görünüyor çok gülüyorum o haline
Doktor ilerleyen haftalarda sadece döndüğünü hissedeceksin büyüdüğü için dedi. Hangi hafta o bilmiyorum

İnanılmaz çok hissediyorum hatta diyorum eşime yandık biz bu çocuk ne gece ne gündüz uyumuyor sürekli hareketli diye kızım çok sakindi 9 ay çok az hissettim kaç kez koşa koşa gttim bebekligi de sakın geçti ama bu hiç uyumuyor resmen anamı ağlatacak gibi gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…