2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben almayo birak verdim ve de hala alamiyorum anca 1-2 kilo oynuyor. Artik tartilmiyorum uzulmeyeyim diye. Ama cok sukur bebek iyi onemli olan o

Selam kızlar gece ikidebir wctiye koşmaktan zombi gibi geziyorum zaten idrar yolu enf var birde baskı olunca wcde yatacam nerdeyse uykum bölünüyor onun dışında karnım sertleşiyor kramp giriyor özellikle vajinam acıyor ağrıyor çömel kalk hareketleri yapıyorum doğum kolay olsun diye

O kramp tarzı ağrılar bendede var dünden beri kasigima belime iğne sokulması gibi bişeyler oluyor dün gece belim ağrıyordu mesela. Vajina ya baskı hissi bendede var bide karnım sert.

Sezaryende eskisi gibi olmuyor benim bildiğim kadarıyla. Six pack lere veda edeceğiz
Evet zayıflayıp spor yapınca dışarıdan karın düz olur ama kas yapısı aynı olmaz.
Benim ilki sezeryan . Kilolarım gittikçe ve ortalama 1 yılda eski formuma dönmüştüm. (Gençtim) karnım da hiç kalmamıştı. Doğumdan sonra 4. Aydan sonra 2 ay falan bi spora gitmiştim . Ama bu 2. De ne olur bilemem yaş 38 oldu eskisi gibi vücut toparlar mı emin değilim.

38 de çok yaşlı değil kendine bakan biri için. Demek ki vücudunuzun onarımı iyi.
Ben de 35 yaşındayım skar dokusu gelişiyor. Daha önceki ufak operasyonlardan kalma skarlar var onarım kremi sürdüğüm halde. İyileşme tam olmayabilir iz fazla kalır diye korkuyorum.
Annem 50 yaşından sonra spor yapmaya başladı . Karnı baya düz. Sadece beslenme kaynaklı olan alt karını çok az var o da kıyafette belli olmuyor.
Anama çekersem iyi de benim halalarım ve teyzelerim de var. önümdeki örnekler iç açıcı değil

Bugün kendi dr kontrolüm vardı. Sağlık ocağı şeker testi 140 çıktığı için ya 100 lük yaptır malısın değilse bir süre açlık tokluk şekeri ölçtürmelisin dedi. işte sıkıntı olmasın diye haftada 2 sefer ölçtür dedi. Aslında hergün baksan mi süre daha iyi ama dedi.şimdilik haftada 2 sefer ,ya da 1 sefer ... o da yüksek yüksek çıkarsa diyet ,diyetle düzelmezse ilaca(insülin) başlıyoruz dedi.
Oğluş 1000kg olmuş değerleri ölçüleri normal. Ben de 7 kilo almış olarak girdim bu haftaya .
Kabızlık için toz magnezyum verdi su ile içmek için.
Ve benim vücud ödem yapıyor.akşamları ayaklarım bileklerim şişti .kendim sabah aç karnına tartıldım 62.1 çıktı. Su faln içtim dr gideceğim diye .yoğurt yulaf yedim öğlen su içtimfalan akşam üstü dr da kıyafetli 61. 2 çıktım . Bende evde akşamları iyi yiyorum.
Kabızlık ,ödem böyle bitiricem heralde hamileliği.napayım hayırlısı olsun.bu ay çok hamur işi ve tatlı yediğimi itiraf ettim
Bebiş bu ara hareketli maşallah
Dr 26.haftadan sonra araba kullanmayı tavsiye etmiyoruz dedi ama mecburum. Direksiyondan dolayımış Allah korusun kaza anında falan.

Ben 1 hafta önce doktora gittim, 5-5 buçuk kilo aldım toplamda şu zamana dek. Ben doktordan normal demesini beklerken, dikkat et artık bundan sonra da böyle devam edersen çok çatlarsın dedi. Ben anlamadım 6 buçuk ayda 5-6 kilo normal değil mi yani? Moralim bozuldu

Ben de o Aralık’ta aldım. Bence normal. Bana doktor kiloyla ilgili bir şey demiyor.

Sadece boğazımı tutamıyorum dediğimde kendini de çocuğu da şişirirsin erken Doğuma neden olur dikkat et dedi.

Bu arada normal doğum hikayesini anlatıcak olan arkadaşları seve seve dinlerim normal düşünüyorum, ama korkularım var haliyle

Ben de o Aralık’ta aldım. Bence normal. Bana doktor kiloyla ilgili bir şey demiyor.

Sadece boğazımı tutamıyorum dediğimde kendini de çocuğu da şişirirsin erken Doğuma neden olur dikkat et dedi.
Herhalde beni fazla kendinden emin ve rahat görmüş olucak ki uyarma gereği duydu aslında iyi de yaptı nasıl olsa normal diyip full yemeye devam edebilirdim

Gayet normal hatta az aralığında. Bu konuda ölçüm yapan eng bir siteden hafta hafta ölçüyorum ben de mesela 8 buçuk kg aldım şu haftaya kadar üst sınırda ama normal gösteriyor. Seninki baya baya az

Gayet normal hatta az aralığında. Bu konuda ölçüm yapan eng bir siteden hafta hafta ölçüyorum ben de mesela 8 buçuk kg aldım şu haftaya kadar üst sınırda ama normal gösteriyor. Seninki baya baya az
Ay içim rahatladı ya ne yalan söyliyim.. benim doktorun felaket tellallığı yapıcağı tutmuşsa demek aslında 20-25 kilo bile alan varmış. Sizinkisi de cok değil bana göre. Kolay bisey değil yani su içsen yarıyor biz ne yapalım su durumda dimi

aslında sağlıklı normal beslenip Kilo almak problem değil. Ama şekerli gıdalar zararlı, genelde kilo alımına neden olan onlar olduğu için istenmiyor.

Merhaba,

Dun 50 defa dedim esime agzini kapag oksururken diye. Simdi bugun basim agriyor, agzimdan nefes aliyorum kalkmis maske takiyor.

Bu grupta mi konusulmustu pekmez+tereyag? Ne kadar olcu ile yapiliyor?

Hangi siteden bakıyorsun canım?

Benim 1 saatlik olcum 139 cikti sinir 135mis. Doktor uc saatlik yapicaz dedi. Bu hafta benim de o var bakalim nolacak.

Ilk hamileligimde 37. Haftaya kadar Istanbul trafigindeydim mecburen calistigimdan. Bunda da kizimi okula goturup getiriyorum mecburum. Kullanan bilen emniyet kemerine ek bir aksesuvar bisey var mi acaba biraz daha guvenli olsun diye? Simdi google licam gerci ama kullanan varsa daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…