2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Selamlar herkese

Arkadaşlar covit geçirip sonradan aşı olan var mi covitten ne kadar süre sonra asinizi oldunuz.Zormus bu hastalik asi olmadim simdi de pismanim.Kimseyi etkilemek istemem tabi herkes kendi vucudnu taniyordur bagisikligini.Rabbim herkese şifa versin sağlıkla alalım bebislerimizi.

Günaydın.
Ben negatif çıktıktan 1 ay sonra aşımı oldum ilk doz. Şimdi 2. doz için bekliyorum

Gayet normal hatta az aralığında. Bu konuda ölçüm yapan eng bir siteden hafta hafta ölçüyorum ben de mesela 8 buçuk kg aldım şu haftaya kadar üst sınırda ama normal gösteriyor. Seninki baya baya az
Benim sabah aç karnına 1 buçuk kilo akşam 2 bazen 2 buçuk kilo almış cikiyorum tartıda doktorum ne iyi ne kötü hiç bir yorum yapmıyor ama ben endişeleniyorum benimde normal mi acaba

Benim sabah aç karnına 1 buçuk kilo akşam 2 bazen 2 buçuk kilo almış cikiyorum tartıda doktorum ne iyi ne kötü hiç bir yorum yapmıyor ama ben endişeleniyorum benimde normal mi acaba
Normal mi bilemem ama bence güzel bir şey değil mi ya bebeğin gelişimi yolundaysa endişelenmeye gerek yok bence şanslısın

Tahmini doğum tarihimiz de ayni. Ben doktoruma sormadım ama ilk hamile kaldığım zamanlarda olmuştu bu de şimdi oluyor. insaAallah birşey yoktur.
Evet evet aynı problemleri aynı bölgelerde 10. Haftaya kadar yaşdım ama o yerleşme büyüme ılarak normal geldi şu anki inşallah kötü bir durum değildir dr rahim ağzı uzunluğuna falan baktı mı hiç bilmiyorum ama sonraki kontrolde istyeceğim erken doğum korkusu oldu resmen

Şeker takibi önemli geçmiş olsun bebiş sağlıklı olsunda kiloları hallederiz.araba kullanmayı önermiyoruz demesine takıldım ya işe gelip gidiyorum 37. Haftaya kadarda mecburen bu şekilde olacak ben de bir sorayım doktora ya

Zaman yaklaştıkça beni doğum korkusu sarmaya başladı Çok hızlı geçiyor zaman sanki..

Bende öğretmenim. 15 senedir bi LAVİN adında öğrencim olmadı. Biz üç aylıkken karar verdik gitti. Çevremde ki herkeeeees öğrencilerim ailem arkadaşlarım LAVİN nasıl diyor. Bazen dalga geçiyorum 6 ayım bitti keşke geç bulsaydık heyecan olurdu, diye

Lavin çok güzelmiş, benim de hiç öğrencim olmadı bu isimde. Sağlıkla, adıyla doğsun büyüsün sevgili Lavin

İnsaAllah herşey yolunda gider. Benim bugün ağrım yok insaAllah olmaz.

Merhabalar,
Göğüs uçları acıyan, kaşıyan var mı?
Normalde 32. Hafta gibi kremlere başlanıyormuş ama beni bu kalıntılar rahatsız ediyor ve ne kullansam bilemedim Bitkisel içerikli hamilelikte kullanılabilecek önerdiğiniz bir krem var mı?

Dün karnım küçüldü ve kilo almadım diye yazmıştım ya, az önce dr dan geldik, çok şükür gelişimi iyi dedi. Kilo almaya olursun, bebek gelişsin yeter dedi. Bebek 930 Gr, 32 cm dedi. Bu haftadan sonra tansiyon olcelim her akşam dedi, şeker de kontrol altında zaten, böyle devam dedi. Dünden beri de kizçemin hareketleri az olunca endişe ediyordum açıkçası, Allah'ım şu süreci sagsaglim tamamlarız inşallah kızlar, kızımı hayırlısıyla, sağlıkla kucağıma almak nasip olsun

Hala bi isim bulamadım. aslında kızım Aslan'da ısrar edince alışmaya başladım ama eşim kabul etmiyor. isim hakkı annenin değil miydi
Benim kızım da daha 3 aylıkken Aslan koydu gitti artık o kadar kararlıydı ki tamam dedik eşim de mızırdandı biraz yanına 3 harfli bir isim koy sen dedik beklıyoruz hala koymasını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…