2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Adıyla yaşasın, çok güzel bir isim. Anlamı nedir?
Hala bi isim bulamadım. aslında kızım Aslan'da ısrar edince alışmaya başladım ama eşim kabul etmiyor. isim hakkı annenin değil miydi
Biz de öyle oldu, eşim istemedi ama büyük kızım fikrinden dönmeyince o ne derse kabul ediyor
Lansinoh denediniz mi?

Kızlar selam, bebeğim bugün az hatta yok denecek kadar az hareket etti. Böyle olması normal mi

Kızlar selam, bebeğim bugün az hatta yok denecek kadar az hareket etti. Böyle olması normal mi
Koşturmadan ya da kafanız dolu olduğu için falan fark etmemiş olabilir misiniz?
Ben mesela bugün çalışırken hiç fark etmedim. Bilgisayar başında odaklanıyorum ve genelde öyle oluyor. Akşamları, geceleri daha sakin geçtiği için çok hissediyorum.

Normal mi bilemem ama bence güzel bir şey değil mi ya bebeğin gelişimi yolundaysa endişelenmeye gerek yok bence şanslısın

Bence herkesin bünyesi farklı normali de farklı. Bebiş iyiyse hepsi normal
Gelişimi çok şükür iyiydi haftası ile uyumluydu kilolu hamile kalanlardanim ondan olduğunu düşünüyorum ama her doktora gittiğimde de diyorum neden kilo almıyorum diye alsak bir dert almasak ayrı bir dert bebisler iyi olsun da

Aynen ben de yoğun bir gün yaşıyorum . Acaba ondan mı oldu ki ? İnşallah öyledir .

Aynen ben de yoğun bir gün yaşıyorum . Acaba ondan mı oldu ki ? İnşallah öyledir .
Ondandır inşallah. İnanın sabahtan ben de hiç hatırlamıyorum hareketini.
Biraz sakin bir moda geçince dinlenip bir kontrol ederseniz iyi olur. 2 saat boyunca hiç hareket hissetmezseniz içiniz rahat olsun diye gidebilirsiniz doktora.

Çok teşekkür ederim. Dediginiz gibi yapacağım . İnşallah hissederim

Tanem ahhh Tanem ismini çok seviyorum ya 3. Yü yapmaya ne niyet ne yürek yok :) kızı olan biri Tanem koysunnnnnnn
Çok güzel ama bizim ev çok kararsız, eşim hep eski isimleri istiyo, ben okulda falan zorluk yaşayamayacak daha modern isimleri beğeniyorum, bide oğlum var 7 yaşında oda ayrı telden çalıyor çocuk doğduğunda dedik yüzüne bakalım ne yakışıyorsa onu koyalım

Selam kızlar bugün lohusa takımı aldım çokta uyguna ,çokta güzel kumaş tavsiye ederim . Eminönüne gidebilecekler için havuzlu han da Effark diye bir mağaza var ürünleri güzel ,spor modeller de var dantelli de .Bir sabahlık,bir gecelik ,bir kısa kollu pijama takımı ,bir sportif uzun kollu pijama takımına 380 TL ödedik .Effark diye yazınca ürünlerini satan bir kaç site çıktı .Bakmanızı tavsiye ederim

Hala bi isim bulamadım. aslında kızım Aslan'da ısrar edince alışmaya başladım ama eşim kabul etmiyor. isim hakkı annenin değil miydi
Kız tülperde sen bizden 2hafta öndesinya (maşaallah) diomki bu hafta tül perdeye yetiştim sanki sen beni o haftada bekliyon allahım bu hamilelik benim aklımla oynuyor sen doğum yapınca bende gidermişim doktora beni de doğurt tülperde doğurdu diye

Vaktinde doğuralım inşallah kızlar da bana zaman hiç geçmiyor. Bazen ben de düşünüyorum öyle ekim annesi olsaydım şimdiye doğururdum ne güzel diye

Güle güle kullanın bende pijama arıyorum, dantelli istemiyorum ama sade modeller varsa bende bakayım, sizin bahsettiğiniz gibi sayfa bulamadım ben firma ismi değişik olabilir mi ki..

Vaktinde doğuralım inşallah kızlar da bana zaman hiç geçmiyor. Bazen ben de düşünüyorum öyle ekim annesi olsaydım şimdiye doğururdum ne güzel diye
Vaktinde gelsinler inşallah banada geçmiyor sanki ama 30dan sonra akar gider gibi geliyor bana niyeyse psikolojik sınırım 30 galiba

Araba kullanmayı neden tavsiye etmedi merak ettim .
Güle güle kullanın bende pijama arıyorum, dantelli istemiyorum ama sade modeller varsa bende bakayım, sizin bahsettiğiniz gibi sayfa bulamadım ben firma ismi değişik olabilir mi ki..

Direkt kendi sitesi yok ama lohusa sepetinde sanırım satışı yapılıyor aynı markanin .Oraya bakabilirsin normal modeller de var

Effort olarak düzeltiyorum yanlış yazmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…