Canım kızlar selam 1 aydır tek gogsumde kahverengı bolgede sekil degısıklıgı vardı, herkes hamilelikten vırt zırt dedı evhamlı olma dıye telkinde bulundular dun ultrasona girdim odem olusmus ve damar tıkanıklıgı baslamıs heöen kan sulandırıcı ıgne basladı lar zaten coraspin ıcıyordum ıgne de eklendi. Hamılelıkte hersey normal degılmıs dıkkat edın
Ani çarpma falan olursa karın büyüdüğü için direksiyon sert çarpa biliyormuş. Ama ben sağlık problemim olmazsa 37 .haftaya kadar çalışacağım . Çocuğuda sabah okula bırakıp işe geçiyorum. O yüzden mecbursanız çok dikkatli ve yavaş sürün dedi.
Benim 75 Gr şeker yuklemesinde açlık iyi çıkmıştı, tokluklar sınırın biraz üstü çıktı, diyetisyene yönlendirdi.Seker ölçüm cihazı ile günde 4kez ölçüp, not ediyorum. Ama şekerim çok normal çıkıyor, verdiği diyet listesindekilere uymaya çalıştım, ama bizim şöyle bir sorunumuz vardı, ben meğer hiç bir şey yemiyormuşum, ekmek, süt, yoğurt, vs yemiyordum hiç. Şimdi ana ve ara öğünler yapıyorum, meyveyi de kontrollü yiyorum, şeker ölçümlerim çok iyi çıkınca şaşırdık hatta, 75lik yükleme fazla geldi bence bana
Ani çarpma falan olursa karın büyüdüğü için direksiyon sert çarpa biliyormuş. Ama ben sağlık problemim olmazsa 37 .haftaya kadar çalışacağım . Çocuğuda sabah okula bırakıp işe geçiyorum. O yüzden mecbursanız çok dikkatli ve yavaş sürün dedi.
Allah gostermesin. Ben soyle bir aparat aldim birkac hafta once bi kendime trafikte guvensizlik gelmisti. Belki boyle bir sey bulabilirsiniz ya da baska bir cozum yaratabilirsiniz.
Allah gostermesin. Ben soyle bir aparat aldim birkac hafta once bi kendime trafikte guvensizlik gelmisti. Belki boyle bir sey bulabilirsiniz ya da baska bir cozum yaratabilirsiniz.
Ahahah simdi fark ettim; benim kadar cok inleyen var mi? Az once kontuga oturdum : ay, oy,ohh :)) kocam surekli iceriden iyi misin hayatim diye sesleniyor :)
Ahahah simdi fark ettim; benim kadar cok inleyen var mi? Az once kontuga oturdum : ay, oy,ohh :)) kocam surekli iceriden iyi misin hayatim diye sesleniyor :)