2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gebelik şekeri çıkan arkadaşlar açlık kş kaç çıkmıştı sizin ? Yarın bakılacak benim de gebelik şekerine

Gebelik şekeri çıkan arkadaşlar açlık kş kaç çıkmıştı sizin ? Yarın bakılacak benim de gebelik şekerine
Benim açlık 90 çıktı ama doktor onda bir sorun görmedi, 75lik şeker yüklemesi den sonra 190 çıktı, doktor onun için dahiliyeye yönlendirdi,

Canım kızlar selam 1 aydır tek gogsumde kahverengı bolgede sekil degısıklıgı vardı, herkes hamilelikten vırt zırt dedı evhamlı olma dıye telkinde bulundular dun ultrasona girdim odem olusmus ve damar tıkanıklıgı baslamıs heöen kan sulandırıcı ıgne basladı lar zaten coraspin ıcıyordum ıgne de eklendi. Hamılelıkte hersey normal degılmıs dıkkat edın

Araba kullanmayı neden tavsiye etmedi merak ettim .

Direkt kendi sitesi yok ama lohusa sepetinde sanırım satışı yapılıyor aynı markanin .Oraya bakabilirsin normal modeller de var
Ani çarpma falan olursa karın büyüdüğü için direksiyon sert çarpa biliyormuş. Ama ben sağlık problemim olmazsa 37 .haftaya kadar çalışacağım . Çocuğuda sabah okula bırakıp işe geçiyorum. O yüzden mecbursanız çok dikkatli ve yavaş sürün dedi.

Benim 75 Gr şeker yuklemesinde açlık iyi çıkmıştı, tokluklar sınırın biraz üstü çıktı, diyetisyene yönlendirdi.Seker ölçüm cihazı ile günde 4kez ölçüp, not ediyorum. Ama şekerim çok normal çıkıyor, verdiği diyet listesindekilere uymaya çalıştım, ama bizim şöyle bir sorunumuz vardı, ben meğer hiç bir şey yemiyormuşum, ekmek, süt, yoğurt, vs yemiyordum hiç. Şimdi ana ve ara öğünler yapıyorum, meyveyi de kontrollü yiyorum, şeker ölçümlerim çok iyi çıkınca şaşırdık hatta, 75lik yükleme fazla geldi bence bana

Benim de açlık 80 falan çıkıyorda yarın şeker çıkacak gibi hissediyorum bebeler iri olunca niyeyse

Allah gostermesin. Ben soyle bir aparat aldim birkac hafta once bi kendime trafikte guvensizlik gelmisti. Belki boyle bir sey bulabilirsiniz ya da baska bir cozum yaratabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…