2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu hafytasonu Eminönü yapmayı düşünüyorduk. Oralar da beşik var mı anne yani tarzı gozunuze çarptı mi?

Bu hafytasonu Eminönü yapmayı düşünüyorduk. Oralar da beşik var mı anne yani tarzı gozunuze çarptı mi?

Havuzlu Han'ın en alt katında bir kaç mağaza var ,çok bir model gözüme çarpmadı ama olan modeller vardı tabi ki .Sallanan beşik vardı ,park yatak vardi.Bir kaç han daha vardı orda ama oraları gezemedik .Çok erken git ama dün bile çok kalabalıktı.Biz sanırım bir kez daha gidicez sırf bebek kıyafeti için .Lohusa takımı ihtiyacın varsa da effort adlı magazaya mutlaka uğramani tavsiye ederim .Kumaşlarini beğeneceğini düşünüyorum

Effort olabilir mi :) Lohusa hamile sitesine bakmıştım bende bazıları içini gösteriyor diye emin olamamıştım. Sen memnun kaldıysan güvenle alabilirim :)

Son düzenleme:
Effort olabilir mi :) Lohusa hamile sitesine bakmıştım bende bazıları içini gösteriyor diye emin olamamıştım. Sen memnun kaldıysan güvenle alabilirim :)

Evvet ta kendisi yanlış yazmışım valla ekru aldım ama iç filan göstermiyor.Hatta bir kaç normal pijama daha alasim var , mağazada iyi indirim yapıyorlar olmadı üşenmem giderim yine

Dün ordaydık 1 hafta once de keşfe çıkmıştık. Acaba sizlerden biriyle karşılaştık mı diye düşünen var mı benim gibi

Sizce nasıl kızlar? Ocakta üşütür mü? Gerçi oda sıcak olur diye dusunuyorum ama

Eklentiler

• CC5E4FED-96BD-49DD-8436-E8582ACFB0A6.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 84
  • EA5576BE-D2A7-45CE-BFF0-3F9568C22A57.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 84
Bunlarda benim aldıklarım ,sırf fotoğraflık bir tane dantelli al diyenlerin hatrina bulabildiğim sade modeli seçtim şu tavşanlinin mavisi de var bunun gibi 2-3 daha alsam yeter

Eklentiler

• Screenshot_20211014-114553.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20211014-114319.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20211014-114103.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 78
Bunlarda benim aldıklarım ,sırf fotoğraflık bir tane dantelli al diyenlerin hatrina bulabildiğim sade modeli seçtim şu tavşanlinin mavisi de var bunun gibi 2-3 daha alsam yeter
ben 1 tane düşünüyordum ya, 1 tane de yedek almam lazım sanırım bu durumda değil mi? cokk acemiyim
bu arada senin attığın da çok şık sade modeller:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…