Bende emzirme minderi almaya gittim.. mendil, battaniye ve alt üst aldım 1-2 tane.. Sanki kıyafeti battaniyesi yokmuş gibi dayanamıyorum görünce :) Elifimm30
Bunlarda benim aldıklarım ,sırf fotoğraflık bir tane dantelli al diyenlerin hatrina bulabildiğim sade modeli seçtim şu tavşanlinin mavisi de var bunun gibi 2-3 daha alsam yeter
Esasen pompaların hepsi aynı mantık ,süt olursa her türlü manuel -otomatik marka işine yarar çok pahalı bir şey almaya gerek yok diye düşünüyorum.Güle güle sütlen mi desem ne denir bu durumda Allah sütünü arttira ,sütüne zeval gelmeye
Çok güzel ama bizim ev çok kararsız, eşim hep eski isimleri istiyo, ben okulda falan zorluk yaşayamayacak daha modern isimleri beğeniyorum, bide oğlum var 7 yaşında oda ayrı telden çalıyor çocuk doğduğunda dedik yüzüne bakalım ne yakışıyorsa onu koyalım
Az evvel 1 saat şekerleme yapmışım rüyamda açık büfedeydim keklerin üstünden çikolata sosları akıyor pastalar börekler yaprak dolmalar tabak tabak Allahım aklıma mukayyet ol bir uyandım dilim dışarda yalanarak
Bunlarda benim aldıklarım ,sırf fotoğraflık bir tane dantelli al diyenlerin hatrina bulabildiğim sade modeli seçtim şu tavşanlinin mavisi de var bunun gibi 2-3 daha alsam yeter
Güzel beli ayarlanabilir ,çok kalın bir kumaş değil rahat tiril tiril salaş duruyor .Tam bedenimi aldım ama kalıplar bol ,bir beden küçük alsam da olurmuş ikinci siparişi o şekilde vereceğim. Emzirmek için de kenarında düğmesi var kolayca emzirilebilir.Bunlar emzirme dönemi bitene kadar idare eder bizi