2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar Seker yuklemesı yaptıranlar tecrubelerıınızden faydalanmak isterim. 75 lık yukleme yaptırdım aclık 72, 60 dk 130,120 dk 111 cıktı netten baktığıma gore ıyı ama doktor ıle gorusemrdım henuz. Normal degıl mı?

İnşallah :) Uzun kollular hoşuma gitmedi. M seçmiştim aradılar 71 kilo ve üstüne veriyoruz o bedeni dediler, bana S olurmuş. Sen ne almıştın beden?
Normalde bedenim l-xl bana da m olur dediler ama ben bol dursun istedim tavşanlı pijama l beden diğerleri xl ama kalıpları gerçekten büyük pijama zaten ayarlanabiliyor sorun yaşamam .Şunları da beğendim sonrası için sepette duruyor

Eklentiler

• Screenshot_20211014-180624.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20211014-174623.webp
    38 KB · Görüntüleme: 54
gayet normal benim açlık 90 60 dk 153 120 dk 107 çıktı dr normal dedi

Kanguru alan var mı, hiç muhabbeti geçmedi sanırım :) Ne zaman lazım oluyor..
Ben aldım :) hepsiburadadan beşik aldım 100 tllik bişey alma hakkı verdiler ben de 105 tllık tommybaby marka kanguruyu 5 tl’ye aldım. Arkadaşımdan duyduğum kadarıyla çocuk arabasına binmek istemediğinde, kucak istediğinde epey faydası oluyormuş. Sling de alcam ben esnek versiyonu olan :) ama onu organik boyalardan yapılmış olanından alcam bi kitapta öyle yazdığı için

Kanguru alan var mı, hiç muhabbeti geçmedi sanırım :) Ne zaman lazım oluyor..
Kızımda huggyberry kullanmıştım. Doğumdan itibaren taşınabiliyor ama biz 4 aylık gibi başlamıştık kullanmaya.
Ergonomik olmasına dikkat etmelisiniz yalnız. bebek poposuyla oturabilmeli, bacakları sallanan modelleri tercih etmeyin.

Sabahlıkla ve gecelikle takım satılıyor trendyolda fiyat 320 hepsi aynı anda biraz pahalı geldi.Böyle sadece pijamanın ayrı fiyatlandırması var mı ?

Mesela bunun gibi dimi?

Sabahlıkla ve gecelikle takım satılıyor trendyolda fiyat 320 hepsi aynı anda biraz pahalı geldi.Böyle sadece pijamanın ayrı fiyatlandırması var mı ?
Lohusahamile sitesinden 270 Tl ye aldım bende 4lü takımı.. Aynı takımlardan trendyola da koymuşlar ama fiyatı biraz daha fazlaydı bende kendi sitesinden aldım

Tavşanlı pijama 104 ya da 109 TL idi . Sadece takım ama ben 90 a almıştım yerinden gidebilirsen ordan daha uyguna alabilirsin.

Omron m2 yazan tansiyon aletinden aldım ben hastanelerde de o kullanılıyor
Cevap için teşekkür ederim canım. tansiyon için değil ...alıntı yaparak yazdım sanmıştım canım. YapamamışımŞeker ölçüm aleti alan bir arkadaş vardı 50tl aldım yazmıştı
Aslında tansiyon aleti bile lazım. Bazen bir halsizleşiyorum anlayamıyorum. Şeker meselesi yeni çıktı. Şeker ölçümü için Sağlık ocağına gidip duramam diye düşündüm.
Artık ara ara halsizlik seker mi tansiyon mu bilmiyorum..

Benim şeker ölçüm cihazım viva chek Eco diye bir marka, eczaneden almak zorunda kaldık, internette daha uygundur belki fiyatlari. Başka ilaç da aldık o nedenle tek fiyatını bilmiyorum ama 95/100 TL gibi bir şeye aldık. 50adet çubuk ve iğneleri dahil olarak.

Ben o kisi degilim ama hamilelik surecinde ben de en bastan beri seker ölçümü yapıyorum. Bayerin Contour Plus’unu kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…