2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Anneler şeker yükleme testi yaptırdınız mı benim sağlık ocağında açlık şekerim hep düşük çıkıyor 50 62 68 77 bu şekil ilerlemiş glukoz değerim evde kendim ölçünce çok daha yüksek çıkıyor cihazımda problem olduğunu düşünüyorum üç aylık şeker baktırdım oda normal çıktı ama bebeğim 1 kg biraz fazla kilo almış gibi doktorum şeker hakkında birşey demedi beni korku sardı

25+1 de 940 gram çıkmış benimki de. Doktor normal demişti. Şeker yüklemesi yaptırdım sınırda çıktı ama doktor normal olduğunu sadece dikkat etmem gerektiğini söyledi.

Kızlar benim bacak tüylerim döküldü sizde de böyle bir durum varmı, saçlarımda Bi sıkıntı yok çok şükür ama alt bacakta tüy kalmadı
Günaydın herkese, keşke benim de bacaklar dökülse benim de yüzümde tuylenme başladı, sakalım var resmen, hiç böyle bir şey yaşamamıştım, tüyler çok belirgin durumdadoğumdan sonra geçer mi acaba?

Ne değişik ya bende dökülürken sizde çıkıyor, hep bu hormonlar bence doğumdan sonra düzelir
Ne güzel
Benim de ilk hamileliğimde öyle olmuştu. Şimdikinde lazerli olmama rağmen çıkmaya başladı.
Evet bencede güzel vitaminlerle ilgilide olabilir, benim depolar boşaldı galiba, şeker için diyet yapıyordum,

Diyete bağlı olduğunu sanmıyorum. O zamanki hormon durumuna göre. Benim bebeklerin cinsiyeti de , hamileliklerin gidişi de aynı ama bu aynı olmadı.

Kızlar benim bacak tüylerim döküldü sizde de böyle bir durum varmı, saçlarımda Bi sıkıntı yok çok şükür ama alt bacakta tüy kalmadı

Ben lazer yaptırmıştım çıkmadı. Ama diğer her yerimde artış oldu. Hele göbeğim krem sürmekten koyulaştı kılları. Artık Doğumdan sonra göbeğe de lazer lazım olacak.

Evet benimde bacak tüylerim kalmadı gitti beyaz tenliyim fazla tuyum olmazdi ama şimdi hiç kalmadı güzel gerçi rahat rahat takılıyorum

Benim de ilk hamileleigimde göbeğimde tüylenme olmuştu. Halbuki hamile kalmadan önce lazere falan da gitmistim. Doğumdan belli bir süre sonra göbeğimdeki tüylerim dokulduler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…