- 13 Temmuz 2021
- 163
- 369
- 23
Hadi inşallah, doğumdan sonra giderlerTüyler doğumdan sonra eski haline dönüyor. Benim de gebeliklerimde artıyor tüylerim.
Ben yaptırmadım canım kendim takip ediyorum ama işte cihazım sanki çok çok yüksek ölçüyor çünkü sağlık ocağında Cook düşük çıkıyor açlık şekerim o gün ben ölçüp gittim cihaz 93 gösterdi kan sonucum geldi ki 62 çıkmış yinede pek tatlı şeyler tüketmiyorum kepekli un tüketiyorum25+1 de 940 gram çıkmış benimki de. Doktor normal demişti. Şeker yüklemesi yaptırdım sınırda çıktı ama doktor normal olduğunu sadece dikkat etmem gerektiğini söyledi.
Ben yaptırmadım canım kendim takip ediyorum ama işte cihazım sanki çok çok yüksek ölçüyor çünkü sağlık ocağında Cook düşük çıkıyor açlık şekerim o gün ben ölçüp gittim cihaz 93 gösterdi kan sonucum geldi ki 62 çıkmış yinede pek tatlı şeyler tüketmiyorum kepekli un tüketiyorum
Valla inşallah öyledir, ilk hamileliğimde sonra bir dişim gitti, kıllar önemli değilde bunun devamında dişlerimden korkuyorumDiyete bağlı olduğunu sanmıyorum. O zamanki hormon durumuna göre. Benim bebeklerin cinsiyeti de , hamileliklerin gidişi de aynı ama bu aynı olmadı.
He aynen bende öyle kabak gibi olduEvet benimde bacak tüylerim kalmadı gitti beyaz tenliyim fazla tuyum olmazdi ama şimdi hiç kalmadı güzel gerçi rahat rahat takılıyorum
Kısa kol hastanede avantajlı oluyor, serumdan dolayı, üstünüze Bi sabahlık alırsınız, bende kısa kollu alıcamUzun kollular hoşuma gitmedi.. Bende öyle duymuştum. Hem üşürsek üstümüze hırka alırız
Bebek hediyelikleri hazırBunda düşünmüyorum ikisini de. İlkinde aldım hevesimi
cnm pompa konusunda kendi tecrübemi aktaraym. Bahsetmiştim geçen sene erken doğum yaptım bebeğim küvozdeyken benden hep süt sağdırıyolardı. İlk hastane odasında getirdiler hastane tipi pompayı ama bence o ii değildi ya da ben ztn çok erken doğum yaptığımdn sütüm gelmedi onu bilemiorm ama kendi kendine meme ucunu çekip duruyordu. Hatta ilk süt için hemşireler masajla çıkarttılar memeden sütü, sonra hastane tipinden gıdım gıdım devam ettik. Ben eve geçince bi tane manuel aldm, orda kendim aletin yerini ayarlayarak sağıyordm sağa sola doğru biraz eğim verebiliyodm çünkü açıkçası göğüs doluluğuna göre kendin anlıyorsun ne taraftan daha iyi süt geleceğini. masaj fln da yapıyodm o tarafı sıkıyodm vs... Ama manuelle sağım dünyanın en uzun süren şeyi. Sanmıyorm ki saatlerce bebek emzirdikten ve onu nihayet uyuttuktan sonra bir de manuel süt sağmakla uğraşasın. Bence o da çok zor. Ev tipi elektrikli hiç kullanmadım bilmiyorm ama arkadaşım bana memene takıp işlerini yapmaya devam edebildiğin bir elektrikliden bahsetmişti ben ya onu ya da mochi gibi emzirirken öbür memeyi sağan tarzda bişey alırım diorm ona da doğumdan sonra sütün durumuna göre karar veririm dedim. Bebeği emzirme işleri bittikten sonra yarım saat manuelle uğraşıp kollarımı yoramamMerhaba kizlar, ben bu göğüs pompası ve gümüş göğüs ucu kapakla ilgili internette araştırıyorum, burdan da takip ettim okudum, ama işin içinden çıkamadım.. kimi çok beğenmiş mutlaka alın demis, kimi elektrikli pompa ise yaramıyor Manuel daha iyi demiş, kimi suttoplayiciya bayılmış kimi gereksiz demiş ,bayılıcamşaka bir yana ben artık alışveriş sitesi yorumlarına da güvenmiyorum, satinalinmis bir sürü yorum..geçen de çocuk gelişimi kitabı siparişi verdim,icerik hakkında biraz bilgim olsun diye yorumlara bakıyorum, biri 'çocuğum keyifle kitabi okudu bitirdi ' yazmış.. çocuk ,çocuk gelişim kitabını nasıl keyifle okur azcık mantıklı atın dimi..binlerce beş yıldız almış ürünler artik şüphe uyandırıyor.. o yüzden burda yapılan yorumlara önem veriyorum, umarım aramıza ajanlar sızmiyordur
Gümüş göğüs ucu için,eğer meme ucun disardaysa,bebek de memenin ucunu değil tamamını kavriyorsa, sadece kendi sutumuz ,doğal zeytinyağiyla bile yaralariiyilestirebiliyoruz sanirim..ama bebek kavrayamiyorsa orda bittik, bu durumda sanirim ben doğumdan sonra gümüş kapakları degerlendiricwm..çünkü kapaklar nemli bırakıyor, kurumayinca cok daha kötü oluyor diyenler de var..
Pompalar içinse hala işin içinden çıkamıyorum,lansinoh için o kadar da iyi çekmiyor diyenler var,bu da sutun az çok gelmesiyle alakalı sanirim..olumsuz yorumlarda genelde 1 ay içinde çekim gücü azalıyor demişler..sutun çok geliyorsa rahat elektrikliyi kullanırsın ama çok değilse çekmiyor vs demişler.. Bir de bu memeden en son gelen sut daha yağlı daha vitaminliymis ya, oraya kadar çekemiyor demişler, vallahi cehalet en güzel şey, en iyi arastirmayacaksin fazlakafan rahat olacak..
Sanirim bunu da doğumdan sonraya bırakabilirim gibi geliyor..Bir tane Manuel alsam, doğumdan sonra da elektrikli alirim, sutumun durumuna gör belki çok az olacak,çekim gücü yüksek daha pahalıya yönelmek zorunda kalicam, ya da süt çok iyi gelirse lansinoh olabilir..
Tabi bu arada sizin Önerilerinize de her zaman açığım..
Merhaba kizlar, ben bu göğüs pompası ve gümüş göğüs ucu kapakla ilgili internette araştırıyorum, burdan da takip ettim okudum, ama işin içinden çıkamadım.. kimi çok beğenmiş mutlaka alın demis, kimi elektrikli pompa ise yaramıyor Manuel daha iyi demiş, kimi suttoplayiciya bayılmış kimi gereksiz demiş ,bayılıcamşaka bir yana ben artık alışveriş sitesi yorumlarına da güvenmiyorum, satinalinmis bir sürü yorum..geçen de çocuk gelişimi kitabı siparişi verdim,icerik hakkında biraz bilgim olsun diye yorumlara bakıyorum, biri 'çocuğum keyifle kitabi okudu bitirdi ' yazmış.. çocuk ,çocuk gelişim kitabını nasıl keyifle okur azcık mantıklı atın dimi..binlerce beş yıldız almış ürünler artik şüphe uyandırıyor.. o yüzden burda yapılan yorumlara önem veriyorum, umarım aramıza ajanlar sızmiyordur
Gümüş göğüs ucu için,eğer meme ucun disardaysa,bebek de memenin ucunu değil tamamını kavriyorsa, sadece kendi sutumuz ,doğal zeytinyağiyla bile yaralariiyilestirebiliyoruz sanirim..ama bebek kavrayamiyorsa orda bittik, bu durumda sanirim ben doğumdan sonra gümüş kapakları degerlendiricwm..çünkü kapaklar nemli bırakıyor, kurumayinca cok daha kötü oluyor diyenler de var..
Pompalar içinse hala işin içinden çıkamıyorum,lansinoh için o kadar da iyi çekmiyor diyenler var,bu da sutun az çok gelmesiyle alakalı sanirim..olumsuz yorumlarda genelde 1 ay içinde çekim gücü azalıyor demişler..sutun çok geliyorsa rahat elektrikliyi kullanırsın ama çok değilse çekmiyor vs demişler.. Bir de bu memeden en son gelen sut daha yağlı daha vitaminliymis ya, oraya kadar çekemiyor demişler, vallahi cehalet en güzel şey, en iyi arastirmayacaksin fazlakafan rahat olacak..
Sanirim bunu da doğumdan sonraya bırakabilirim gibi geliyor..Bir tane Manuel alsam, doğumdan sonra da elektrikli alirim, sutumun durumuna gör belki çok az olacak,çekim gücü yüksek daha pahalıya yönelmek zorunda kalicam, ya da süt çok iyi gelirse lansinoh olabilir..
Tabi bu arada sizin Önerilerinize de her zaman açığım..
Kapı süsünü 135 tl ye yaptırdım. 1 buçuk ay oldu. Mesaj attım fiyat verdi, sitesine ekledi beğendiğimi bende satın aldım..Ne hızlısın yahu maşallahçok çok güzeller,kapı süsü bende böyle bir şey buldum ama henüz isim belli olmadığı için model belirledim.Hediyelik için de mumluk ya da lavanta kesesi aklımda var .
Bu yaptirdigin yer neresi acaba bir de fiyat verebilirsen incelemeye alayım
Ayva çekirdeğinden yapılan jeli bana da önerdiler D demavTamamen kendi deneyimimi yazıyorum, meme ucu yaralarının doğru emzirememe ile alakalı olduğunu söylemişti hemşire ,benim aman aman bir yaram olmadı ama tahriş oldu ucu biraz ,ben lansinoh meme ucu kremi ve göğüs kalkanı ile problemi çözdüm.Meme ucu yarası için ayva çekirdeğinden yapılan jel var o da çok iyi geliyor diyorlar ama ben yazın doğum yaptığım için deneyemedim ,şimdi önümüz kış deneyebiliriz.Pompa içinde hepsi aynı mantık çok dandik bir makine almıştım,otomatik memede süt olduğu için kolay sağdı.Sonra avent manuel aldım iş yerinde kolay olur diye oda işimi gördü.Velhasil süt varsa memede her pompa iş görür,yoksa en pahalı markayı al memnun kalmazsinn.Kullanici yorumları da buna göre yapılıyor.Yani pompalar mucize yaratmıyor esasen.
Kapı süsünü 135 tl ye yaptırdım. 1 buçuk ay oldu. Mesaj attım fiyat verdi, sitesine ekledi beğendiğimi bende satın aldım..
İnstagram sayfası: dododesigntr
Sitesi dododesigntr | Shopier
Mumları bir öğrenciye yaptırdım onu da instagram da buldum. Üniversitesi başlayacağı için onu da hemen yaptırmıştım. Hala yapıyor mu mesaj atarsın. Tanesi 7 tl ve kargo ücreti ödedim.
İnstagram sayfası: kirazcicegi.store
Mumları birkaç gün sonra hemen yaptı gönderdi. Kapı süsüne 3 hafta süre veriyor ama 10 gün sonra kargoladıEvet dododesigntr bugün takip listeme almıştım diğerine de bakayım teşekkür ederim.Kac günde ulaştı eline peki?
benimde ilk hamileliğimde de bundada bacaklarım çıkmıyor:) bende keşke bu dönemde hiç bir yerimizde çıkmasa:)Evet benimde bacak tüylerim kalmadı gitti beyaz tenliyim fazla tuyum olmazdi ama şimdi hiç kalmadı güzel gerçi rahat rahat takılıyorum
çok güzel bunlar. nerden yaptırınız?
Kapı süsünü 135 tl ye yaptırdım. 1 buçuk ay oldu. Mesaj attım fiyat verdi, sitesine ekledi beğendiğimi bende satın aldım..çok güzel bunlar. nerden yaptırınız?
Mumları birkaç gün sonra hemen yaptı gönderdi. Kapı süsüne 3 hafta süre veriyor ama 10 gün sonra kargoladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?