Benm de normalde hiç olmamıştı. O yüzden çok garipsiyorum ve üzülüyorum. Krem sürüyorum her gün o da gebelikte iyi midir kötü müdür?Normalde asla sorun yasamam ama ilkinde de bu hamileligimde de maalesef ayni oldu. sonra geciyor merak etme.
Ben bir yandan kitap da okuyorum eğitimlere de katılıyorum. Sanki 10 sene sonra tekrar kpss’ye hazırlanıyorum gibi yaSorma sorma valla benim de. Bunlari araştıracağıma oturup bebek nasil bakılır kitaplari okusam cok daha gerekli de girdap gibi icine cekiyor insani bu arastirma isi
Kızlar 50gr şeker yükleme sonucum glukozu icmeden önce 99 1 saatten sonra 147 cıktı nasıl sizce ?
Doktoruma mesaj attım daha cevap yazmadı
Selam kızlar nasılsınız? Bizim dün ultrason randevumuz vardı bebiş başaşağı dönmüş. Ama doktor tekrar dönebilir daha erken dedi. Sizde durumlar nasıl
Aynen canım aç gittimAç mı gitmiştiniz 99 çıktı içmeden önce. 10 saat aç susuz gel demişlerdi bana.
83 açlık tokluk 144 çıktı.
Doktor sınırda dedi. Dikkat etmemi ama sıkı diyete gerek duymadığını söyledi.
Sizin doktorunuz belki farklı yol izler.
Süpersiniz, bu güzel tavsiyeler için coook teşekkürler,inanın bir bilinmezi keşfediyor gibi oluyor insan, ne güzel anlatmışsınız, ben de çalışmıyorum ama tabi bir süre sonra da lazım olabilir pompa diye düşünüyorum,aynı dediğiniz gibi ihtiyacım olduğunda alirim. Bir de o pompalar canını cikariyor demişsiniz ya ,ordan bittimSeni cok iyi anliyorum:) Ilk hamileligimde ben de boyle cok arastirip kafami corbaya cevirmistim sister:) Artik tecrubeli anne olarak kesinlikle su urunu gogus ucu yaralari icin oneriyorum (Avent Gogus Kalkani)
Benim hayatimi ve bir cok arakadasimi bu urun kurtardi. Krem fln hikaye yani. Kullanan bana dua eder. Emzirdikten sonra gogse kapatiyosunuz, surekli orda durcak ve gogus hava aliyo boylece, uzerinizdeki kiyafetle temas etmiyor iyilesiyor bir sonraki emzirmeye kadar.
Ikinci olarak gogus pompasi olayi; ben de fiyati en uygun olup da performansi gayet iyi oldugu icin Lansiloh almistim. Gercekten de iyi. Zaten soyle soyliim elektrikli pompalari gercekten cok guclu yapiyolar. Yani o gogsundeki 30-40 cc sutu cikarmamasi neredeyse imkansiz, anasini bile aglatiyo yani:) O yuzden alabilirsin fazla dusunmeden. Ben dogumdan sonra pompayi bir arkadasima vermistim geri de istemedim. Su an da pompa kullanmayi dusunmuyorum cunku calismiyorum evdeyim. Eger bebek Allah korusun ememez sorun olursa o zaman hemen alirim bi tane. Cunku artik pompayla cekmeye degil bebek her istediginde, istedigi kadar uzun surede veya istemezse 2-3 saatte bir emzirmeye inaniyorum.
Ben neler yedim, neler ictim, esim eve kasa kasa Malt tasidi, ne caylar, kayisi sulari neler neler ama benim anladigim sutu getiren seyler 1. SAKIN OLMAK, 2. IYI DINLENMEK/UYUMAK, 3. BEBEK HER ISTEDINGDE VE UZUN UZUN EMZIRMEK (YANI TEN TEMASI, YANI EMZIRMEYI SEVMEK), 4. BOL SU ICMEK VEYA SIVI ALMAK. Gerisi sadece kilo aldiriyo:)
Bu sekilde arkadastan falan alinca tamamen sterilize edilebiliyor mu?Seni cok iyi anliyorum:) Ilk hamileligimde ben de boyle cok arastirip kafami corbaya cevirmistim sister:) Artik tecrubeli anne olarak kesinlikle su urunu gogus ucu yaralari icin oneriyorum (Avent Gogus Kalkani)
Benim hayatimi ve bir cok arakadasimi bu urun kurtardi. Krem fln hikaye yani. Kullanan bana dua eder. Emzirdikten sonra gogse kapatiyosunuz, surekli orda durcak ve gogus hava aliyo boylece, uzerinizdeki kiyafetle temas etmiyor iyilesiyor bir sonraki emzirmeye kadar.
Ikinci olarak gogus pompasi olayi; ben de fiyati en uygun olup da performansi gayet iyi oldugu icin Lansiloh almistim. Gercekten de iyi. Zaten soyle soyliim elektrikli pompalari gercekten cok guclu yapiyolar. Yani o gogsundeki 30-40 cc sutu cikarmamasi neredeyse imkansiz, anasini bile aglatiyo yani:) O yuzden alabilirsin fazla dusunmeden. Ben dogumdan sonra pompayi bir arkadasima vermistim geri de istemedim. Su an da pompa kullanmayi dusunmuyorum cunku calismiyorum evdeyim. Eger bebek Allah korusun ememez sorun olursa o zaman hemen alirim bi tane. Cunku artik pompayla cekmeye degil bebek her istediginde, istedigi kadar uzun surede veya istemezse 2-3 saatte bir emzirmeye inaniyorum.
Ben neler yedim, neler ictim, esim eve kasa kasa Malt tasidi, ne caylar, kayisi sulari neler neler ama benim anladigim sutu getiren seyler 1. SAKIN OLMAK, 2. IYI DINLENMEK/UYUMAK, 3. BEBEK HER ISTEDINGDE VE UZUN UZUN EMZIRMEK (YANI TEN TEMASI, YANI EMZIRMEYI SEVMEK), 4. BOL SU ICMEK VEYA SIVI ALMAK. Gerisi sadece kilo aldiriyo:)
Benm babybjorn tercih etmemin sebebi arkadas tavsiyesi. En buyuk arkadas cocugumuz 7 yasinda, bundan 7 yil once ona 4moms almistk ama hic sevmedi. Sonra onun 2. Cocuk da pek sevmedi, o da bana simdi babybjorn cikmis onu bebekler sevio demisti. Son 2 yilda doguran arkadaslarm da hep babybjorn kullandi bebekleri hep cok sevmis. Bence her seyden onemlisi babybjornun dik durmasi ozelligi. Bebek etrafta anne babayi olan biteni gorunce hosuna gidiyor bence, diger yatan seyleri istemio cunku surekli yatiyo yazik ztn bikiyolar:) babybjorn evet elektronik bi ozelligi olmadigi icin dumduz ana kucagi nesi bu kdr pahali diye dusunulebilir ama 4momsa gore de ucuz. Oyuzden tercih ettm ben.Kızlar bende 4moms ile babybjörn arasında gidip geliyorum bu ara karar verip alıcam ne diyosunuz fikriniz ne
Ben .Artık umudu kestim. Çok ağrı çektim . Kremle azaldı ağrı . İlaç kullanmadım. Ama bezem duruyor , ağrısız şimdiler de dr doğumdan sonra baskı azalacağı için toparlayacağını düşünüyor. Kabızlıktan hepBenim gibi hemoroid sıkıntısı yaşayan var mıo kadar moralim bozuk ki
Aynen ben 3 ay emzirdim.sonra bir türlü almadı memeyi .uzun yorucu bir yolculuk sonucu gögüslerim tıkandı . Elektrikli de bile güzel sütüm gelir di wewell di sanırım onla bile gelirdi .yook gelmedi .ağlayıp kendimi suçlarken medela ile 1 yıla yakın sağarak verdim.3 aydan sonra meme reddetmişti. İlkmedela ile sağım yaptığımda yani içimi söktüğünü bariz hissetsemdeKızlar ben kızımda 2 sene boyunca ilk yıl hem emzirip hem hastane tipi medela kiralayarak devam ettim pompaların babası oluyor kendileri sütü arttırıyor ama tahmın edersınızkı memeyide neredeyse içine çekecek kadar kuvvetliBen kızım 10.ayındayken dahi 8.kere mastit olarak tarihe geçtim çünkü pompada sütümü arttırmıştı haliyle büyük ikilem yani…Bu bebekte bunları yaşamamak için eğitimlere katılıyorum seminerleri dinliyorum doğru taktikleri aklıma yazmaya çalışıyorum bakalım Allah kerim…İnşallah en azından o kadar yoğun yaşamayız
Ben iki aydan sonra ultrasona gidince yeni öğrendim döndüğünü, ama döndüyse de yeni dönmüştür gibi hissediyorum bi kaç gündür diyaframa doğru vuruyordu. Doktor da daha yerinde sıkışmadığı için tekrar dönebilir inş dönmez dediBen sormadım dönüp dönmeyeceğini. Dün ben de gittim kontrole 3 hafta önce gittiğimde de baş aşağı duruyordu. Normal değil mi öyle olması.
Valla arkadasim napti bilmiyorum. Ben zaten kaldirirken yikayip sterilize edip kaldirmistim (Aventin emzik biberon sterilize cigazi vardi bende o da baska arkadasa gitti bak simdi geldi aklimaBu sekilde arkadastan falan alinca tamamen sterilize edilebiliyor mu?
Bayıldım cok guzeller canım
Ewt ilk bebekte insan oyle oluyor cok normal. Hep sakin olup acele etmemek gerwkiyor bebek isinde. Neden olmuyo neden doymuyo neden gelmiyo. Tum bunlarin cevabi sabir. Zamanla hepsi oturuyo yeterki bebisler de biz de saglikli olalimSüpersiniz, bu güzel tavsiyeler için coook teşekkürler,inanın bir bilinmezi keşfediyor gibi oluyor insan, ne güzel anlatmışsınız, ben de çalışmıyorum ama tabi bir süre sonra da lazım olabilir pompa diye düşünüyorum,aynı dediğiniz gibi ihtiyacım olduğunda alirim. Bir de o pompalar canını cikariyor demişsiniz ya ,ordan bittim
Ben bisi surmuyorum Allah emanetBenm de normalde hiç olmamıştı. O yüzden çok garipsiyorum ve üzülüyorum. Krem sürüyorum her gün o da gebelikte iyi midir kötü müdür?
Ben acik cay iciyorumKızlar içtiğiniz bitki çayları var mı ? Çay kahve içmeyi aliskan haline getirdiğim için akşamları sıcak bir şey arıyorum .Çay olsa demlik demlik içerim
Joie’nin ana kucağı nasıldır acaba bir fikriniz var mı ? Belki etrafınızda kullananlar olmuştur.Benm babybjorn tercih etmemin sebebi arkadas tavsiyesi. En buyuk arkadas cocugumuz 7 yasinda, bundan 7 yil once ona 4moms almistk ama hic sevmedi. Sonra onun 2. Cocuk da pek sevmedi, o da bana simdi babybjorn cikmis onu bebekler sevio demisti. Son 2 yilda doguran arkadaslarm da hep babybjorn kullandi bebekleri hep cok sevmis. Bence her seyden onemlisi babybjornun dik durmasi ozelligi. Bebek etrafta anne babayi olan biteni gorunce hosuna gidiyor bence, diger yatan seyleri istemio cunku surekli yatiyo yazik ztn bikiyolar:) babybjorn evet elektronik bi ozelligi olmadigi icin dumduz ana kucagi nesi bu kdr pahali diye dusunulebilir ama 4momsa gore de ucuz. Oyuzden tercih ettm ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?