2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Allah'ım tam bir hızlı Gonzales sana bakinca ne rahatlık bendeki diyorum granül sabun kullanınca yumuşatıcıya pek gerek olmuyor ama yine de sen bilirsin tabi ki her ikisini de dene bakalım .Bir de yıkandıktan sonra hurçla tozlanmasin Ada kızın kıyafetleri

G
Maşallah süpersiniz, ben daha kıyafetleri bile almadım ,

Bacaklarım çok şişiyor bileklerim. Yibw koca ayak moduna giriyorum yavaştan .karnım gergin elim kolumda olmuyor daha şişlik

Ne güzel mis gibi Geldi mi zamanı ben de hafta içi önce perdelerden başlıyım.

Arkadaşlar merhaba.Uzun zamandır takipteyim gurubu.Hepimiz sağlıcakla bebislerimizi kucağımıza aliriz insallah.Dokuz yaşında bir oğlum var ve şimdi kızımızı bekliyoruz.Hazirliklara başladım ben de sizler gibi.Ben ana kucagi olarak tiny love tercih ettim.Yatma ve farklı oturma pozisyonları olduğu için.Kullanici yorumlarını da beğendim.Besleme konusuna gelince oğlumda çok uğraşmama rağmen meme reddi yaşadım.Lansinoh çiftli makinesini kullandım memnun kalmıştım.ihtiyac olursa yine onu kullanacağım.Biraz garanticiyim galiba o yüzden Philips avent biberon seti de hazır emmezse diye.Mama da aldım.Ama hem gümüş hem silikon gogus koruyucu da aldım.merakla bekliyorum nasıl doyuracağız diye

Merhabalar gebeligimden beri bende hic kilo almadim bebek gelisim olarak cok iyi ama

Benzer sebeplerden acile geldim canım bugün.
Piknikteydik üstelik. Kahvaltımı yaptım tam ortalığı toplicam gözüm karardı bulandı, kafamda inanılmaz bir basınç halsizlik bayılacak gibi oldum hemen acile geldik. kan idrar verdik bakalım sonuçları bekliyoruz.
Sana da çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin,,

Çok geçmiş olsun canım ya. Ben evde eşim olmayinca hastenye gitmedim. İnsaAlalh birşeyin yoktur. Sonuçları yaz buraya.

Çok geçmiş olsun canım ya. Ben evde eşim olmayinca hastenye gitmedim. İnsaAlalh birşeyin yoktur. Sonuçları yaz buraya.
Şeker, tansiyon, ekg bile bakıldı iyi dedi doktor. Kanım düşük ondan olabilir ya da anlık bi şeker düşmesi olmuştur dedi. Bebekte de sıkıntı yok çok şükür ama çok kötü bir andı ben gittim dedim yani ölüyorum sandım

Ya bu kıyafet işini bitiren anneler neler aldıklarını bize gösterseler dua ederdik

Bu arada ne zaman kendi doktorumdan başka bi doktor baksa farklı bir şey duyuyorum. Acildeki doktor plasentanın aşağıda olduğunu ve zaman geçtikçe daha da aşağıya ineceğini söyledi. İnternetten baktım yine hiç hoş bir şey değilmiş. Yani benim doktorum tek arteri de söylememişti bunu da söylemedi. Eşim panik olma diye söylememiştir diyor.
Artık zamanı dolsa da sağlıkla bir kucağıma alsam inşallah çok sıkıldım bu gebeliğimden sürekli bir şey çıkıyor.

Canim sanki asagida olanlarin bile gitgide yukari cikiyormus. Ben oyle okumuştum. Tehlikeli olacak kadar asagida olsa doktorun söylerdi diye düşünüyorum

Çok şükür canim ya. İnan ben de hala kendime gelemedim. Çok halsizim. Yavaş yavaş daha iyi oluyorum ama o an dediğin gibi çok korkunçtu ya çaresizlik hissi bebeğime birşey mi oldu endişesi.... Rabbim bir daha yasatmasin.

Canim sanki asagida olanlarin bile gitgide yukari cikiyormus. Ben oyle okumuştum. Tehlikeli olacak kadar asagida olsa doktorun söylerdi diye düşünüyorum
İlk haftalar aşağıdaysa genelde 24.hafta gibi çıkıyormuş. O zamana kadar çıkmazsa aşağıda teşhisi koyuluyormuş. Benim 29 hafta dolmak üzere acildeki doktor gitgide daha da aşağı inebilir dedi.
Kendi doktorum son kontrolde plasenta nerede diye mırıldandı diye hatırlıyorum ama tehlikeli olacak düzeyde olsaydı kesin söylerdi herhalde dimi.

Aynen canım bende de hala halsizlik var daha önce hiç yaşamadığım bir şeydi çok tedirgin oldum inşallah yaşamayız bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…