2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aklıma takıldı evdekilere angarya geldi söylediğim.
Bebeği hastaneden çıkartırken pusetini bebek arabasına takıp o şekilde çıkarmak daha sağlıklı olmaz mı?
Elimizde taşırken daha yorucu hem de sallayıp düşürebiliriz.
Ne gerek var elimizde taşırız diyorlar ikna olamadım.

İlk doğumumda hastane pusetsiz çıkarmaya izin vermemişti. Sallayarak gidilmiyor zaten. Kemeri de takılacak. Beni tekerlekli sandalyeyle kapıya kadar götürmüşlerdi. Puseti kucağıma almıştım. Bebeği soğukta arabadaki pusete yerleştirmeye çalışmak daha sıkıntılı.

Düşürürler diye güvenmedim. Puseti arabayla taşıyıp, kapının önünde arabasından alıp otomobile yerleştirmeyi düşündüm. O daha zor dediler.
Herhangi ihtimale karşı arabayı bagaja koyalım diye konuşurken konu buraya geldi

Kızlar içtiğiniz bitki çayları var mı ? Çay kahve içmeyi aliskan haline getirdiğim için akşamları sıcak bir şey arıyorum .Çay olsa demlik demlik içerim
Papatya,rezene, ıhlamur, taze zencefil, karanfil bunları komple karıştırıp demiyorum haftada iki kez kahvaltıda içiyorum.. Ama iki bardağı gecirmemeye dikkat ediyorum..

Bebisler cumburlop arabaya ya da taksiye girer heralde hava soguk olacak. Bebek arabasina gerek yok angarya bence de evdekilere katiliyorum. Ilkimde esim pusette alip sallaya sallaya cikarmisti "simdi bu da bizimle gelio di mi?" Diye diye

Ahhh en kadi arkadaşımlacivert çantasıyla super marıo gibi dolaştım 2 seneben stoklar için derin dondurucu aldım dondurdum sonra inanırmısın birini bile içmedi tadını beğenmedi her ayın sütünün tadı değişiyormuş onu bile seçti kızım hepsını saglık ocagında ısteyen bebelere verdım bir kısmı da çöp oldu malum…Çok çektik valla beni doğum falan değil de en çok bu emzirme dönemi düşündürüyor nolur lıkır lıkır emen bebekler olsunlar da mememizde onlar kadar üretsin dua ediyorum

yine kendin karar ver canım ama ben aventin biberon ve elektrikli süt sağma makinesinden çok memnunum. başlıkları da uyumlu sütü bazen sağmak gerekiyor kim ne derse desin hayat hep tek düze gidişatta değil maalesef

inşallah hepimizin bol gelir. evet bende duymuştum sondaki süt daha kaliteli diye. bende bittiğini çok anlamıyordum. ama her emzirmede iki memeyide veriyordum. belli bir zaman sonra insan alışıyor. artık bu memeye geçeyim diye.

Herkese günaydın

Eli yüzü hatta tüm vücudunu şiş hisseden var mı ? 2-3 gündür japon gibi kalkıyorum tansiyon problemim yok ama tuzu çok kaçırdım bu ara sanırım ya o şişirdi ya da hormonal tuzu azaltayim bakayım fayda ediyor mu .

Tercih meselesi istersen arabasıyla çıkartırsın, istersen de babası pusetiyle taşısın

Kızlar içtiğiniz bitki çayları var mı ? Çay kahve içmeyi aliskan haline getirdiğim için akşamları sıcak bir şey arıyorum .Çay olsa demlik demlik içerim
Ben arada sütlü filtre kahve içiyorum o beni kesiyor. Çayla çok aram yok canım çekerse arada içiyorum ama yemek yediysem araya 2 saat koyuyorum.. Bitki çayı ıhlamur tercih ederdim bu aylarda :) Salep içebilirsin mesela seviyorsan

Tuzu çok az kullanıyorum zamanında azaltmıştım ve suyu hala çok içiyorum ondan dolayı şiş olmadı sanırım bende

Kizlar bugün kahvaltı hazırlarken gözümün onu karardı kendimi kanepeye zor attım. Az dinlendim sonra kalktım tekrar mutfağa gittim yine gözümün onu karardı. Ar zor kanepeye yetiştim ayağımı yükselttim. Yarım saat falan uzandım bir tık normale döndüm. İşin kötü yanı sabah eşimi şehir dışına ugurlamistim. Beş yaşındaki çocuğumla birlikte kalmıştım. Çok korktum bayilicam kötü birşey olucak diye. Ah şu hamileligi saglikla bı atlatsak

Cok gecmis olsun. Muhtemelen tansiyonun yada sekerin düştü. Hemen birseyler atsaydin ağzına

Gecmıs olsun canım sekerı mı dustu acaba? Yaptırdın mı yukleme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…