Merhaba kizlar, ben bu göğüs pompası ve gümüş göğüs ucu kapakla ilgili internette araştırıyorum, burdan da takip ettim okudum, ama işin içinden çıkamadım.. kimi çok beğenmiş mutlaka alın demis, kimi elektrikli pompa ise yaramıyor Manuel daha iyi demiş, kimi suttoplayiciya bayılmış kimi gereksiz demiş ,bayılıcam
şaka bir yana ben artık alışveriş sitesi yorumlarına da güvenmiyorum, satinalinmis bir sürü yorum..geçen de çocuk gelişimi kitabı siparişi verdim,icerik hakkında biraz bilgim olsun diye yorumlara bakıyorum, biri 'çocuğum keyifle kitabi okudu bitirdi ' yazmış.. çocuk ,çocuk gelişim kitabını nasıl keyifle okur azcık mantıklı atın dimi..binlerce beş yıldız almış ürünler artik şüphe uyandırıyor.. o yüzden burda yapılan yorumlara önem veriyorum, umarım aramıza ajanlar sızmiyordur
Gümüş göğüs ucu için,eğer meme ucun disardaysa,bebek de memenin ucunu değil tamamını kavriyorsa, sadece kendi sutumuz ,doğal zeytinyağiyla bile yaralariiyilestirebiliyoruz sanirim..ama bebek kavrayamiyorsa orda bittik, bu durumda sanirim ben doğumdan sonra gümüş kapakları degerlendiricwm..çünkü kapaklar nemli bırakıyor, kurumayinca cok daha kötü oluyor diyenler de var..
Pompalar içinse hala işin içinden çıkamıyorum,lansinoh için o kadar da iyi çekmiyor diyenler var,bu da sutun az çok gelmesiyle alakalı sanirim..olumsuz yorumlarda genelde 1 ay içinde çekim gücü azalıyor demişler..sutun çok geliyorsa rahat elektrikliyi kullanırsın ama çok değilse çekmiyor vs demişler.. Bir de bu memeden en son gelen sut daha yağlı daha vitaminliymis ya, oraya kadar çekemiyor demişler, vallahi cehalet en güzel şey, en iyi arastirmayacaksin fazla
kafan rahat olacak..
Sanirim bunu da doğumdan sonraya bırakabilirim gibi geliyor..Bir tane Manuel alsam, doğumdan sonra da elektrikli alirim, sutumun durumuna gör belki çok az olacak,çekim gücü yüksek daha pahalıya yönelmek zorunda kalicam, ya da süt çok iyi gelirse lansinoh olabilir..
Tabi bu arada sizin Önerilerinize de her zaman açığım..