2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Procto glyvenol mu kullanıyosunuz ? Allahım inşallah doğumdan sonra geçer

Bence söylerdi canım. Detaylıda da söylüyorlar. Çünkü atlancak bi durum durum değil. Bana da söylemişti başta doktorum detaylı da yeri olması gereken yerde dedi perinatolog. Sen genede doktoruna sor böyle böyle acile gittim aşağıda dedi öyle mi de.

Gittiğimde ilk onu soracağım zaten doktoruma. Ama detaylıda da söylemedi doktor. 3 farklı perinatolog da baktı diğer sebeplerden dolayı hiçbiri söylemedi.
Acaba sonradan inmiş olabilir mi.

Canım tuzdandır o. Bir ara ben tuza dikkat etmedim çok önemsemedim yani. Ayaklarım ellerim hep şişti. Ne zaman tuzu kestim normale döndüler şimdi gayet iyi hissediyorum.

Gittiğimde ilk onu soracağım zaten doktoruma. Ama detaylıda da söylemedi doktor. 3 farklı perinatolog da baktı diğer sebeplerden dolayı hiçbiri söylemedi.
Acaba sonradan inmiş olabilir mi.
Aşağıda dediğiniz plasenta previa gibi bişey mi ? Öyleyse ve aklınızda soru işareti varsa bence bi başka doktora danışın doktora güvenmeden 10 hafta var doğumlara daha en Aşağı vakit geçmez

Çok geçmiş olsun, doktorunuza mutlaka gidin bakalım, ne diyecek plasenta durumu ile ilgili. Ama ciddi bir durum olsaydı, söylerdi diye düşünüyorum. Umarım her şey yolunda gider , bebeğinizi sağlıkla kucağıniza alırsınız

Canım çok geçmiş olsun. ALLAH korusun seni ve bebisini gebelikte bazen istenmeyen durumlar çıkabiliyor pat diye. Benimde sağlık ocağında kan tahlili ve idrar tahlili verdim crp yüksek çıktı bu aralar soğuk algınlığıya cebellesiyorum crp yüksekliği vücutta herhangi bir enfeksiyon olunca yüksek çıkarmış doktor idrar yollarından şüphelendi idrar testi sonucum daha çıkmamış ona göre ilaç verecek gerekirse belkide grip virüsude olabilir vücudumda Hamileyken çok hassas oluyor insan vücudu endişelenme panik yapma.ha bide mesajları okudum plasenta asagda falan demiş heralde başka bir doktor. benim doktorumda şimdiye kadar plasenta ile ilgili bişey demedi ayrıntılı ultrasonda falanda soylemedi. kendi doktorun bi sorun teşkil etse söylerdi gibime geliyor. İnternette de çok fazla bilgi var insan gereksiz yere strese giriyor o okuduğumuz şeyler illa başımıza gelecek diye bişey yok ama işte annelik duygusuyla bebeğe bişey olacak diye korktuğumuz için böyle oluyor ınsallah bi sorun teşkil etmez. Az kaldı 29. haftaya vardık gerisi de gelecek Allahın izniyle . Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın insallah

Aynen soylerdi bir de ayrıntılı ultrasonda da bakıyorlar rapora da latince yaziyorlar plasentanin konumunu. Onde mi arka da mi altta mi vs diye sen bi raporlarina baksana belki yaziyordur

Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize
Sana da çok geçmiş olsun canım muhtemelen gripten yüksek çıkmıştır.

Aynen soylerdi bir de ayrıntılı ultrasonda da bakıyorlar rapora da latince yaziyorlar plasentanin konumunu. Onde mi arka da mi altta mi vs diye sen bi raporlarina baksana belki yaziyordur
Baktım canım ayrıntılı ultrasonda posterior yazıyor o da normal yerleşim yeriymiş. Sonradan aşağıya inme durumu olamazsa acildeki doktor mu yanlış gördü acaba anlamadım ki. neyse 2 haftaya kontrolüm var kendi doktoruma o zaman öğrenirim iyice.

Posterior arka demek canim benim de posteriorda. Eger altta olsa plasenta previa ile ilgili birseyler yazardi yazardi. İcin rahat olsun. Yine gittiginde sorarsin

Onunadimutluluk T tulperde
Ikinize de cok gecmis olsun. Ciddi bir sey yoktur diye dusunuyorum ama insan korkar.tabi aniden boyle bi sey olunca. Sanirim bebisler buyudukce bizden daha cok goturuyolar. Daha cok dinlenip dqha duzenli yememiz lazim sanirim sahsen cok duzensiz besleniyorum bu tiksinmelelerimden dolayi. Unutkanlik basladi ciddi derecede

Ben bunu surekli yaşıyorum
Bu durumu anlatmıyordum eşime
Mesela kahvalti hazırlıyorum bayılacak gibi hissediyorum
Hic kendime eziyet etmiyordum bazen odaya bile gecemiyor hemen yere uzanıyordum
Gecen bayıldım yolun ortasında
Allahtan sans eseri hastanenin 200 mt ötesindeydik acile yetistirdi beni
Gozumu açtığımda yabanci bi kadının kollarindaydim
Kendine gel diyodu
Allahim simdi gülüyorum ama cok kötüydü
Tahlillerde vs bisi cikmadi
Noluyor anlamıyorum
Ani tansiyon dusuklugu mu yaşıyorum
Anlıyorum ama gelecek olan seyi
Sanki gidicem fenalik basıyor
Kesinlikle ayakta kalmaya çalışmıyorum
Sizede cok gecmis olsun kızlar

Ben otururken zorlanmaya başladım kızlar
Batıyor sanki
Ayaktayken yururken ytarken sorun yok
Bunun icin cok erken degil mi ya ?
Uzun uzun oturamıyorum

Ben otururken zorlanmaya başladım kızlar
Batıyor sanki
Ayaktayken yururken ytarken sorun yok
Bunun icin cok erken degil mi ya ?
Uzun uzun oturamıyorum
Ben de gece yatarken çok rahatsız olmaya başladım artık doğru düzgün uyuyamıyorum
Ayy yaştan mı neden böyle zor geçiyo bu 2.gebelik
Eşimi çok ciddi bir şekilde uyardım, sakın 3.yü isteme diye

Ben de gece yatarken çok rahatsız olmaya başladım artık doğru düzgün uyuyamıyorum
Ayy yaştan mı neden böyle zor geçiyo bu 2.gebelik
Eşimi çok ciddi bir şekilde uyardım, sakın 3.yü isteme diye
büyüyünce evdekiler canı cekiyor insanın
Bana kalsa kalmıştım 2 yle
Hem cocuklardan hem babalarından o kadar baskı yedimki bebek diye
Şuan iyiki diyorum vermis yaradan daha dogmadan
Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasib etsin

Ben de kızımın bebekliğini özlediğimi fark etmiştim, sürekli bebeklik fotoğraflarına videolarına bakmaktan canım birden bebek çekmişti
Eşim zaten dünden razıydı..
çok şükür, Allah her isteyene, layıkıyla analık babalık yapabilecek herkese nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…