Procto glyvenol mu kullanıyosunuz ? Allahım inşallah doğumdan sonra geçerBen .Artık umudu kestim. Çok ağrı çektim . Kremle azaldı ağrı . İlaç kullanmadım. Ama bezem duruyor , ağrısız şimdiler de dr doğumdan sonra baskı azalacağı için toparlayacağını düşünüyor. Kabızlıktan hep
Bence söylerdi canım. Detaylıda da söylüyorlar. Çünkü atlancak bi durum durum değil. Bana da söylemişti başta doktorum detaylı da yeri olması gereken yerde dedi perinatolog. Sen genede doktoruna sor böyle böyle acile gittim aşağıda dedi öyle mi de.Bu arada ne zaman kendi doktorumdan başka bi doktor baksa farklı bir şey duyuyorum. Acildeki doktor plasentanın aşağıda olduğunu ve zaman geçtikçe daha da aşağıya ineceğini söyledi. İnternetten baktım yine hiç hoş bir şey değilmiş. Yani benim doktorum tek arteri de söylememişti bunu da söylemedi. Eşim panik olma diye söylememiştir diyor.
Artık zamanı dolsa da sağlıkla bir kucağıma alsam inşallah çok sıkıldım bu gebeliğimden sürekli bir şey çıkıyor.
Gittiğimde ilk onu soracağım zaten doktoruma. Ama detaylıda da söylemedi doktor. 3 farklı perinatolog da baktı diğer sebeplerden dolayı hiçbiri söylemedi.Bence söylerdi canım. Detaylıda da söylüyorlar. Çünkü atlancak bi durum durum değil. Bana da söylemişti başta doktorum detaylı da yeri olması gereken yerde dedi perinatolog. Sen genede doktoruna sor böyle böyle acile gittim aşağıda dedi öyle mi de.
Onu hic duymadm ama baby plus in var ayni babybjorn ozelliklerinde bi ana kucagi e bebekte ondan cok memnun kalan bi tanidigm oldu
Canım tuzdandır o. Bir ara ben tuza dikkat etmedim çok önemsemedim yani. Ayaklarım ellerim hep şişti. Ne zaman tuzu kestim normale döndüler şimdi gayet iyi hissediyorum.Herkese günaydın
Eli yüzü hatta tüm vücudunu şiş hisseden var mı ? 2-3 gündür japon gibi kalkıyorum tansiyon problemim yok ama tuzu çok kaçırdım bu ara sanırım ya o şişirdi ya da hormonal tuzu azaltayim bakayım fayda ediyor mu .
Sen doktoruna güvenGittiğimde ilk onu soracağım zaten doktoruma. Ama detaylıda da söylemedi doktor. 3 farklı perinatolog da baktı diğer sebeplerden dolayı hiçbiri söylemedi.
Acaba sonradan inmiş olabilir mi.
Aşağıda dediğiniz plasenta previa gibi bişey mi ? Öyleyse ve aklınızda soru işareti varsa bence bi başka doktora danışın doktora güvenmeden 10 hafta var doğumlara daha en Aşağı vakit geçmezGittiğimde ilk onu soracağım zaten doktoruma. Ama detaylıda da söylemedi doktor. 3 farklı perinatolog da baktı diğer sebeplerden dolayı hiçbiri söylemedi.
Acaba sonradan inmiş olabilir mi.
Çok geçmiş olsun, doktorunuza mutlaka gidin bakalım, ne diyecek plasenta durumu ile ilgili. Ama ciddi bir durum olsaydı, söylerdi diye düşünüyorum. Umarım her şey yolunda gider , bebeğinizi sağlıkla kucağıniza alırsınızŞeker, tansiyon, ekg bile bakıldı iyi dedi doktor. Kanım düşük ondan olabilir ya da anlık bi şeker düşmesi olmuştur dedi. Bebekte de sıkıntı yok çok şükür ama çok kötü bir andı ben gittim dedim yani ölüyorum sandım
Canım çok geçmiş olsun. ALLAH korusun seni ve bebisini gebelikte bazen istenmeyen durumlar çıkabiliyor pat diye. Benimde sağlık ocağında kan tahlili ve idrar tahlili verdim crp yüksek çıktı bu aralar soğuk algınlığıya cebellesiyorum crp yüksekliği vücutta herhangi bir enfeksiyon olunca yüksek çıkarmış doktor idrar yollarından şüphelendi idrar testi sonucum daha çıkmamış ona göre ilaç verecek gerekirse belkide grip virüsude olabilir vücudumda Hamileyken çok hassas oluyor insan vücudu endişelenme panik yapma.ha bide mesajları okudum plasenta asagda falan demiş heralde başka bir doktor. benim doktorumda şimdiye kadar plasenta ile ilgili bişey demedi ayrıntılı ultrasonda falanda soylemedi. kendi doktorun bi sorun teşkil etse söylerdi gibime geliyor. İnternette de çok fazla bilgi var insan gereksiz yere strese giriyor o okuduğumuz şeyler illa başımıza gelecek diye bişey yok ama işte annelik duygusuyla bebeğe bişey olacak diye korktuğumuz için böyle oluyor ınsallah bi sorun teşkil etmez. Az kaldı 29. haftaya vardık gerisi de gelecek Allahın izniyle . Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın insallahŞeker, tansiyon, ekg bile bakıldı iyi dedi doktor. Kanım düşük ondan olabilir ya da anlık bi şeker düşmesi olmuştur dedi. Bebekte de sıkıntı yok çok şükür ama çok kötü bir andı ben gittim dedim yani ölüyorum sandım
Aynen soylerdi bir de ayrıntılı ultrasonda da bakıyorlar rapora da latince yaziyorlar plasentanin konumunu. Onde mi arka da mi altta mi vs diye sen bi raporlarina baksana belki yaziyordurİlk haftalar aşağıdaysa genelde 24.hafta gibi çıkıyormuş. O zamana kadar çıkmazsa aşağıda teşhisi koyuluyormuş. Benim 29 hafta dolmak üzere acildeki doktor gitgide daha da aşağı inebilir dedi.
Kendi doktorum son kontrolde plasenta nerede diye mırıldandı diye hatırlıyorum ama tehlikeli olacak düzeyde olsaydı kesin söylerdi herhalde dimi.
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimizeCanım çok geçmiş olsun. ALLAH korusun seni ve bebisini gebelikte bazen istenmeyen durumlar çıkabiliyor pat diye. Benimde sağlık ocağında kan tahlili ve idrar tahlili verdim crp yüksek çıktı bu aralar soğuk algınlığıya cebellesiyorum crp yüksekliği vücutta herhangi bir enfeksiyon olunca yüksek çıkarmış doktor idrar yollarından şüphelendi idrar testi sonucum daha çıkmamış ona göre ilaç verecek gerekirse belkide grip virüsude olabilir vücudumda Hamileyken çok hassas oluyor insan vücudu endişelenme panik yapma.ha bide mesajları okudum plasenta asagda falan demiş heralde başka bir doktor. benim doktorumda şimdiye kadar plasenta ile ilgili bişey demedi ayrıntılı ultrasonda falanda soylemedi. kendi doktorun bi sorun teşkil etse söylerdi gibime geliyor. İnternette de çok fazla bilgi var insan gereksiz yere strese giriyor o okuduğumuz şeyler illa başımıza gelecek diye bişey yok ama işte annelik duygusuyla bebeğe bişey olacak diye korktuğumuz için böyle oluyor ınsallah bi sorun teşkil etmez. Az kaldı 29. haftaya vardık gerisi de gelecek Allahın izniyle . Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın insallah
Baktım canım ayrıntılı ultrasonda posterior yazıyor o da normal yerleşim yeriymiş. Sonradan aşağıya inme durumu olamazsa acildeki doktor mu yanlış gördü acaba anlamadım ki. neyse 2 haftaya kontrolüm var kendi doktoruma o zaman öğrenirim iyice.Aynen soylerdi bir de ayrıntılı ultrasonda da bakıyorlar rapora da latince yaziyorlar plasentanin konumunu. Onde mi arka da mi altta mi vs diye sen bi raporlarina baksana belki yaziyordur
Posterior arka demek canim benim de posteriorda. Eger altta olsa plasenta previa ile ilgili birseyler yazardi yazardi. İcin rahat olsun. Yine gittiginde sorarsinBaktım canım ayrıntılı ultrasonda posterior yazıyor o da normal yerleşim yeriymiş. Sonradan aşağıya inme durumu olamazsa acildeki doktor mu yanlış gördü acaba anlamadım ki. neyse 2 haftaya kontrolüm var kendi doktoruma o zaman öğrenirim iyice.
Amin canım Allah razı olsunAmin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize
Sana da çok geçmiş olsun canım muhtemelen gripten yüksek çıkmıştır.
Kizlar bugün kahvaltı hazırlarken gözümün onu karardı kendimi kanepeye zor attım. Az dinlendim sonra kalktım tekrar mutfağa gittim yine gözümün onu karardı. Ar zor kanepeye yetiştim ayağımı yükselttim. Yarım saat falan uzandım bir tık normale döndüm. İşin kötü yanı sabah eşimi şehir dışına ugurlamistim. Beş yaşındaki çocuğumla birlikte kalmıştım. Çok korktum bayilicam kötü birşey olucak diye. Ah şu hamileligi saglikla bı atlatsak
Benzer sebeplerden acile geldim canım bugün.
Piknikteydik üstelik. Kahvaltımı yaptım tam ortalığı toplicam gözüm karardı bulandı, kafamda inanılmaz bir basınç halsizlik bayılacak gibi oldum hemen acile geldik. kan idrar verdik bakalım sonuçları bekliyoruz.
Sana da çok geçmiş olsun.
Ben de gece yatarken çok rahatsız olmaya başladım artık doğru düzgün uyuyamıyorumBen otururken zorlanmaya başladım kızlar
Batıyor sanki
Ayaktayken yururken ytarken sorun yok
Bunun icin cok erken degil mi ya ?
Uzun uzun oturamıyorum
Ben de gece yatarken çok rahatsız olmaya başladım artık doğru düzgün uyuyamıyorum
Ayy yaştan mı neden böyle zor geçiyo bu 2.gebelik
Eşimi çok ciddi bir şekilde uyardım, sakın 3.yü isteme diye
Ben de kızımın bebekliğini özlediğimi fark etmiştim, sürekli bebeklik fotoğraflarına videolarına bakmaktan canım birden bebek çekmiştibüyüyünce evdekiler canı cekiyor insanın
Bana kalsa kalmıştım 2 yle
Hem cocuklardan hem babalarından o kadar baskı yedimki bebek diye
Şuan iyiki diyorum vermis yaradan daha dogmadan
Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?