2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Aynen belli bir takipten sonra olmuyorsa mecbur insülin kullanılır . Yürüyüş yapabilseniz o da çok iyi geliyor aslında kendinizi fazla yormadan.

Bende böyle aldım büyüten beşik ve 3 kapılı dolap. Kendi odama da beşik koyacağım

Puset örtüsü hatta seti alan ,diktiren oldu mu acep ? Bir zahmet adres alacaktım. R ROSEE34 sen bunu da yaptırmışsındir
Ben hepsi buradadan aldım.Çok da beğendim.Bir tarafı pike bir tarafı müslin kumaş.pused pedi de yumuşacık

Eklentiler

• Screenshot_20211017-194935_Hepsiburada.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 72
27. Hafta yaptırdım yüklemeyi. Sağlık ocağı her ay tahlil için çağırıyor. İstersen tokluğuna da bakarım demişti.

26. Haftada yapıldı bana
Cok teşekkür ederim kızlar bu hafta gideyim o zaman
Kizlar arada gogsumun altina kaburgalarima dogru bi agri oluyo gece uykumda oldu bi de bu, bebek oraya yaslaniyor olabilir mi. Bu haftalardan..
Oluyir oluyor benimde aynen böyle
Son aylarda cok daha beter oluyordu benim
Kaburgalarim ic ice giriyor sanki
Bu hafta basladi benjmde

@Statusahibi çok benziyoruz cok

Dogum tarihlerimizde yakınmış
Puset örtüsü hatta seti alan ,diktiren oldu mu acep ? Bir zahmet adres alacaktım. R ROSEE34 sen bunu da yaptırmışsındir
Simdi puset ortusu falan fıstık bakmaktan geliyorum
Babynest filanda almak istiyorum
Önerileri bende takip edecegim
25te 1 saatlik yapildi. Biraz yuksek cikinca 26da 3 saatlik yapildi
Teşekkür ederim canım
Benimde 26 gideyim bu hafta

İçi müslin dışı kalın tam kışlık kumaşı güzel gerçekten. 120 tl trendyolda da var sayfanın satışı

Merhaba,

Bebek bakımı ile ilgili hangi kitapları okuyorsunuz? Ay ben bu hamilelikte çok cahil hissediyorum kendimi

Bende bazen çarpıntıyla beraber bu hissi yaşıyorum tansiyonumu ölçüyorum düşük çıkıyor biraz ama dğn gece çok düşüktü başıma direk ağrı saplandı, 9 a 3 gibiydi. Biraz tuzlu şeyler yedim.

İlk oglumda vuna benzer bir karyola almistim sonradan buyuk yataga donusmuyordu ancak farkli opsiyonlari vardi. Oglum sadece 7 ay yatabildi icinde 7. Ay ayaga kalkip bacagini disari atmaya baslayinca direk kaldirdim ve bahce besige gectim ancak ben ayri yatirmayi basaramadim biraz evhamliyim malesef hala odasi olmasina ramen benim odamda ayri bir yatagi var ve 4 yasinda bence bebek 3 3.5 yasina kadar park besik en ideal olan sonra zaten standart bir baza ya gecis yapabiliyor

Merhaba,

Bebek bakımı ile ilgili hangi kitapları okuyorsunuz? Ay ben bu hamilelikte çok cahil hissediyorum kendimi
Canım ben hamilelik dönemimde şu kitapları aldım ve okuyorum;
Banu çiftçi - hamilelik ve doğum
Sevmek yetmez diye bir kitap almıştım yabancı bir yazarın ama yarısında bıraktım sonra devam edeceğim çünkü bebekten ziyade çocuk iletişimiyle ilgiliydi.
Dr. Elif Pınar Çakır- Bebekler ne ister (bu kitap bana çok şey kattı ilk bebek bakımım olacak ve çok şey öğrendim)(instagramda güncelanne hesabı çocuk doktoru)
Doc.Dr.Saniye Bencik Kangal- Korkma! İyi bir Annesin (buna bayıldım, instagramda akademisyenanne hesabı kendisi)
Onun dışında başka kitaplar daha sırada daha başlamadım;
Sinem Özen Canpolat- Bebeğimle oynuyorum kitabı ve Uyku, Güvenli Bağlanma ve Bebeğiniz kitapları
Harika Haftalar isimli bir kitap var yabancı bir yazarın, başını okudum bu biraz daha sıçrama dönemleri ilerledikçe okunacak bir kitap ve bayıldım telefon uygulaması da var.
Bir de Bilinçli Bebek - Aletha Solter bu da sırada var.
En son da doğuma doğru İna May kitaplarını okuyacağım doğum ve emzirmeyle alakalı olan

Tesekkur ederim. Oglumda gittim diyetisyene dahiliyeye vs vs verilen liste neredeyse birebir cok ciddi farklilik zaten yapmiyorlar gibi ama haklisiniz belki diger kan degerleri ile ortustururlerse farklilik gosterebilir sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…