2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok hoş modeller var. Kalitesi nasıl canim.
4lü lohusa takımım geldi denedim kaliteli bence %100 pamuk hoşuma gitti, beden konusunda arayıp yardımcı oldular.. Mesela ben M seçmiştim, o bedeni S olarak değiştirdik dedikleri gibi bana oldu .. Sonradan aldığım Alt-üst Pijama takımlarım henüz gelmedi. Q Queen of the North da eminönünden gidip almış bu pijama takımlarından memnun kalmış, bize de söyledi. Bende zaten bu siteye bakıyordum Angelo da tavsiye edince güvenip aldım

Gunaydin kizlar. Seker sonuclarim icin size yazmistim doktorla gorustum biraz once degerler yuksek ama dietle hallolur dedi olcucez 1 hafta eger degerler normalse dietle devam olmazsa insuline baslicaz dedi ama olmayacagini dusunmuyorum ciddi yukseklik yok dedi insallah gerek kalmaz insuline.
Pijama takimlari konusulmus bu arada. Bende 1 takim 3 lu set aldim oglumdan kalan krem renkli ve lila 3 takim gecelik sabahlik setim var onlarida kullanirim die dusunuyorum sayili giyildi sonucta oylece duruyor yepyeni

S bedeni şimdiki haline göre mi aldın. Kilo almaya müsait yapım var bebekte son aylarda iyice büyürse şimdiki halimden bir beden büyük alayım diyorum ama nasıl kalıpları?
Aradı dedi ki M bedeni 70 mi,72 mi ne kilo üstüne veriyoruz tam hatırlayamadım .. Kilomu ve gebelik haftamı sordu. Dedim S olsun o zaman üstüme çok yapışırsa gerekirse değiştiririm. Giydim üstüme yapışmadı kalıbı dar değil, bol kesim. Belden ayarlanıyor zaten. Ben de 67 kiloyum, 7 kilo aldım ama neremden aldım bilmiyorum, kilolu durmuyorum çünkü

Maşallah bebiş suyu muyu derken bence kilo almamışsın bakayım canım teşekkür ederim

Merhaba
50 gr’lık şeker yükleme sonucum 185 çıkmış. Açlık şekerim her zaman 80-90 arası çıktığı iÇin çok rahattım. Daha doktorumla konuşamadım ama sizler ne diyorsunuz bu değere?

Uyuyamıyorum kızlar. Belimin ağrısına uyanıyorum. Sağa sola dönmek çok zor bide kalça ağrısı başladı bugün. Sanki sopa yemiş gibiyim

Magnezyum kullanıyor musun? Ağrıları biraz hafifletiyor. Günde iki tane alıyorum ben. Almadığım zaman ağrı ve bacak kramplarım oluyor.

Sleppy bebek bezini 1 numara mı, 2 numara mı alsam bilemedim.. 1 numara 2-5 kg
2 numara 3-6 kg

Beğendin mi çok sevindim güzel ve uygun fiyatlı kumaşları da güzel .

Sleppy bebek bezini 1 numara mı, 2 numara mı alsam bilemedim.. 1 numara 2-5 kg
2 numara 3-6 kg
Bebek bezi alışverişine kdr başladın mı ya maşallah sana:) Benim kayınvalidem tulum zıbın aldığımı duyunca bile şok geçirdi. Bugüne kdr hiç sormuodu ztn bişey aldınız mı ya da lazım mı fln diye ben de sinir oluyodm meğer ona göre çok erkenmiş 7 aydan önce bişey alınmaz diye bilirmiş. Halbuki bebek odası sordm 2 ayda teslim dediler e benim ztn 2bçk ayım kalmıştı. Kısmetse bu pazar gidip onun siparişini vericem. Ama ıvır zıvır alışverişlerini hiç anlamıyorm mesela puset örtüsü dediniz ben orda kaldım. Pusetteki bebeğe normal müslin örtülmez mi

Bende battaniye ya da müslin bez atarım diye düşünüyordum pusete , bugün yorumu görünce alsam mı diye düşündüm, isteğe bağlı biraz :) Kıyafet kısmını çoktan hallettim ufak tefek alınacak şeyler kaldı işte. Onların yıkanması yerleşmesi de zaman alan bir şey.. Dün yıkadım ütüledim ama tam yerleşmedi mesela dolabı, bu akşam devam edeceğim.. Son aylara bırakıp acele acele yapıp strese girmek istemedim.. Gittikçe ağırlaşıyorum ve ayakta uzun süre kalınca belim kalçam ağrıyor. Mobilya 1 ay da gelir dediler dolabı yatağı kuruldu ama yatak mobilyasında defo gördüm yenisini istedim onu bekliyorum kim bilir ne zaman gelir. O gelse bu sefer silinecek nevresimleri yıkanıp ütülenecek çalışıyorum da yavaş yavaş yapıyorum işte :) Erken doğuma karşı da hazırlıklıyım ne olur ne olmaz

Artık yavaştan hazırlanmak lazım.
Örtü üstünden düşer diye babaannesi puset örtüsü dikmiş. battaniye yelek falan örmüş daha 15-16 haftalıkken o benden aceleci.

Artık yavaştan hazırlanmak lazım.
Örtü üstünden düşer diye babaannesi puset örtüsü dikmiş. battaniye yelek falan örmüş daha 15-16 haftalıkken o benden aceleci.
Kimisi oyle benm annem de acelecidir ilk bebegimde daha 16 haftalikken battaniyeler nevresimler dikilmisti.. Kayinvalidem ztn biraz dusuncesiz ve beceriksizdir acikcasi, kotuluk olsun diye demiorm esim kendisi soyluo bunu ztn yani kimi insan oyledir:) dusunse bile ne dikip hazirlayabilir ne gidip alabilir anca oturur belki bizim aldigimiz seyin parasini oderse oder bilemiorm. Her seyden habersiz biri..

Merhaba
50 gr’lık şeker yükleme sonucum 185 çıkmış. Açlık şekerim her zaman 80-90 arası çıktığı iÇin çok rahattım. Daha doktorumla konuşamadım ama sizler ne diyorsunuz bu değere?
Sınırın üstünde sanki. Burda öyle çıkanlara 75'lik ya da 100'lük tekrar yapıldı diye hatırlıyorum.

Deneyimli anneler bebek için hastane çantasına neler koyulmalı :)
İlk gebeliğimde kızım kasım sonu doğdu;
5 tane uzun kollu zıbın ama
hastane sıcak olursa diye yedek 2 de kısa kollu koymuştum.
3 tane alt-üst takım
3 tane tulum
2 tane battaniye, biri ince biri kalın
3-4 çift çorap
Şapka, eldiven
Bez direk paketle götürmüştüm sanırım
Islak mendil
Ağız mendili 10'lu
(Emzik, biberon,mama koymuyorum ben baştan sütüm gelecek diye şartlıyorum kendimi )
Kızımda sütüm gelmediğinde hastane kendisi hazırlamıştı mamasını, biberona alışmasın diye şırıngayla damlattırdılar ağzına.
Puset bence gerekli arabayla dönerken güvenlik benim için şart.
Kıyafet çok gelir diye düşünmeyin. Ben garanticiyim, yeriniz varsa koyun ne olacak giydirilmeyenler geri döner. Ben de çoğu lazım olmadı ama olabilirdi de.
10'lu hastane çıkış setleri almıyorum ben açıkçası gereksiz ve fazla pahalı buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…