2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar bebegin hıçkırığı olduğunu nasıl ayırt ediyorsunuz
Ayrıntılıda dedim boyle boyle bebegin hıçkırığını hissediyorum mümkün mü :) de güldü tekmesidir dedi

Hayırlı olsun canım benim darısı başıma :))
Ben kardesiyle en az. Bu kadar benzer bi ismi taşıyan biri olarak fikrimi söylemem gerekirse cok karışıyor
O yuzden cocuklarima hic uydurmadan tamamen farkli isimler koymus biri olarak yazmak istedim

Bende ikinci bir isim önüne arkasına düşünüyorum bu yüzden bana da karışır gibi geliyor .Başta anneannem karıştırır

Ayrıntılıda dedim boyle boyle bebegin hıçkırığını hissediyorum mümkün mü :) de güldü tekmesidir dedi

Hıçkırık nasıl anlaşılıyor ki
Tekmeyle çok net ayırt edebiliyorum ben hıçkırmasını. Öyle tekme kadar güçlü olmuyor. Damar atması gibi, birkaç dakika sürüyor ritmik bi hareket.

Ne tekmesi yahu hıçkırık baya ayırt ediliyor karnımın aynı noktası ritmik şekilde pıt pıt atıyor saniyede 1 gibi ve 1 dakika kadar sürüyor böyle tekmemi olur anneler hisseder

Doğumda sünnet nedir bilen var mı, doğar doğmaz mı sünnet ediliyor?
Dogumda yapmıyorlar canım bıldıgım kadarıyla, bebek 1 haftalıkken falan yapıyorlar yenidogan sunnetı diyorlarmış, kiminle konussa 6 aylıkken yaptırdık diyorlar benn de bıran once yaptırıp o stresten kurtulmak ısterım ama nasıp

14 günlükken sünnet yaptırdık .İnan çok rahat oluyor, düşünüyorsaniz minikken yaptırın .Çocuk cerrahisi hemen doğar doğmaz yapmayı doğru bulmadığını söyledi hatta açıklamasını da yaptı ama hatırlamıyorum şu an .

iyileşme çok çabuk oldu.Siddetle tavsiye ederim

Ya bana o çok mantıklı geliyordu ama atanmadan önce yenidoğan da çalıştığım bi dönem bi bebeğin sünnette jetokain alerjisi çıktı satürasyonları düştü sapasağlam bebeği küvezde takip etmiştik küçük bir risk ama çocuğum olsa kendini toparlamadan o kadar küçükken asla yaptırmam demiştim o gün biraz büyümesini beklerdim oğlum olsaydı

Benim ilk bebeğim olacağı için Sudan çıkmış balığa dönerim.
Havalar ısınmadan Mart Nisan gibi ya da Ekim - Kasım gibi sünneti yaşına girmeden düşünüyorum.

Gunaydin herkese, 2 hafta arayla yaptırdığım kan testlerinde ALT,AST,ALP değerlerim,yani karaciğer değerlerim yükselmeye başladı.. doktor gebelik kolestazi teşhisi koydu, şu an erken aşamada ama bu değerler zamanla yükselmeye devam edecek ,kasintilar vücudunda dokutulur başlayacak dedi..önümde görünen erken doğum ve sezeryan..en geç 37 ve 38. Hafta aralığında sezeryan yapılması gerekecekmis. Günde 2 defa 2 şer tane sabah akşam ilaç alacakmışim. gebelik sonlandıginda, değerlerin normalde donmesini bekliyoruz dedi..bebeğim 1,5 hafta arkadan geliyor ama bunu da minyon bebek olmasına bağladı.kendim de minyon olduğum için. Bebekte Beslenememe gibi bir sorun görünmüyor dedi..
Buradan hamileligi süresince sorun yaşayan herkese iyi dileklerimi gönderiyorum,inşallah hepimiz en iyi şekilde atlatıp sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aliriz.herkes sorunsuz bir hamilelik ister, ama bazen elimizde olmuyor, Önemli olan çözümü olması, çözümsüz olmasın da..

Çok geçmiş olsun, erken fark edilmiş en azından ilaçlarla kontrol altına alınır hem 37-38 hafta çok da erken sayılmaz, sağlıkla kavuşalım inşallah..

Çok geçmiş olsun, erken fark edilmiş en azından ilaçlarla kontrol altına alınır hem 37-38 hafta çok da erken sayılmaz, sağlıkla kavuşalım inşallah..
Evet insallah ilaçla 37-38 e kadar ulaşabilirim,değerlerin o zamana kadar ne kadar yükseleceği ile alakalı olarak değerlendirilecek, insan ilk duyunca morali bozuluyor, ama hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz, gelecekte umuyorum bugünleri çok şükür atlattık diye hatırlayalım

Selam kızlar kaloriferlerin yanmasıyla boğaz kuruluğu boğaz ağrısı yaşıyorum ne yapabilirim geçmesi için ?

Selam kızlar kaloriferlerin yanmasıyla boğaz kuruluğu boğaz ağrısı yaşıyorum ne yapabilirim geçmesi için ?
Peteklere su koyabilirsin aparatları da var o yoksa sürahi su koyabilirsin ben oturduğum odaya sürahi koyugorum diğer kullandığım odalara o aparatı asıyorum biraz hafifletiyor odanın kurulugunu

Çok geçmiş olsun ve hayırlisi olsun, kesinlikle erkenden tespit edilmesi çok iyi ve çözümunun olması da öyle, dualarım tüm hamile arkadaşlarımla, Allah hepimize anneliği sağlıkla ve huzurla tattırsın.

Su hazneli hava nemlendirici makinalar var ben ondan aldım beni kışın çok kurutuyor kalorifer ve kızımın da benimle aynı oda da olacağını düşününce etkilenmesin diye aldım. Çok kafaya takmıştım bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…