2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Mesajımı görüp ,özellikle bilgi vermek için üye olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Ben de şu anda demir hapı, vinalac multivitamin ve omega 3 kullanıyorum. Aslında doktorum izmirin en iyi kadın dogumcusu olarak geçiyor ama bir ikinci görüş olmalı ,sabahtan beri kafamda bu sorguluyorum. Benim asıl ALP değerim yüksek çıktı, sizde bu değere bakilmış miydi ?

Daha önce puset örtüsü kullanan arkadaşlar ,çift kat müslin mi aldınız poplin kumastan mi aldınız? Hangisi daha iyidir her mevsim kullanım açısından .

Ne demek, inşallah hepimiz sağlıkla atlatırız bu süreci. Benim ALP değerime bakılmadı, içtiğim her şeyi bırakınca ilk 15 günde ALT 115'ten 60'a, sonraki 15 günde 42'ye düştü. AST ise ilk 15 günde 67'den 40'a sonrasında 35'e düştü şükür. Şu an yalnızca demir hapı ile kalsiyumu dönüşümlü kullanmamı söyledi doktor, son bir haftadır öyle yapıyorum. Belki siz de bir 10-15 gün içinde bu kez farklı bir hastanede yeniden kan tahlili yaptırır sonuçları karşılaştırırsınız. Bazen laboratuvardan laboratuvara fark olduğunu da söylüyorlar. İnşallah kolestazsa bile size de bebişe de sorun oluşturmadan atlatılır, sağlıkla kavuştuğunuz haberinizi alırız.

Yok canim ogrenmek daha iyi erkeen teshis cok onemli cunku en azından önüne geçilir Teşekkür ederim canim cok sagol. Bende yarın başka bir kadın doğumcuya gideceğim bakalım o ne diyecek amin ınslalah sağ salim kucagimiza almayı nasip eder rabbim bu arada ben multivitamin demir ilacı magnezyum ve probiyotik kullanıyorum ilaçlardan kaynaklı olabilirmi acaba ilacımı kessem diye düşündüm ama yanlış bişey yapmakta istemiyorum bakalım yarın doktor ne diyecek hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Merhaba benimde alt 79 ast 36 çıktı aile hekimimdeki doktorun ilaçlardan kaynaklı olabilir kendi kadın doğumcunla görüş dedi kendi kadın doğumcumda aynı şekilde ilaçlardan kaynaklı olabilir 1 hafta sonra tekrar yaptir dedi bendede alp değerime bakilmadi. Ben magnezyum multivitamin demir ilacı ve probiyotik kullanıyorum bende ilaçları kessem mi diye düşündüm ama doktor onaylamadığı sürece bişey yapmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun insallah sizede çok geçmiş olsun

Çok sağolun, size de çok geçmiş olsun. Ben de doktor bırak dediği için cesaret alıp bıraktım o süreçte, doktor demese kendi başıma bırakamazdım. Siz de doktorunuza danışın, en doğru şekilde yönlendirecektir. İnşallah hepimiz sorunsuzca atlatırız süreci, bebişlerle kavuşuruz güzel günlerde.

Çok teşekkür ederim sagolun amin insllah❤❤

2.gebeliğinde tetanoz aşısı olan var mı? Asm gebeliğin başında tek doz olacaksın demişti ama sonra hiç aramadılar, hala da yaptıramadım geç mi kaldım acaba?
Ben bugün yaptırdım canım, geçen ay covid aşısı olduğum için bu zamana kaldı, ilk doğumumdaki aşıdan bu yana 8 yıl geçti, 4-5 yıl olsaydı tek doz yapacaktık dedi ebe, kasıla ikinci tetanozda olucak

Örtüye gerek var mı bilemedim. Kışın dışarda gezer misiniz bebekle? Ben sadece hastaneye gidip gelirken çıkarırım diye düşünüyorum. Kızımda annem yazma yaptırmıştı, ince ama kullanım amacı bebeği kimse görmesin nazar değmesin diyeydi
O incecik örtüye rağmen, iki kat yaptım diye hastanede bi teyze sıra beklerken, kızım tek kat ört bebek nefes alamaz demişti. Hiç aklıma gelmemiş teyze hatırlatıncaya kadar, sonradan dank etti bana da. Sonra da hiç örtemedim zaten korkudan

Doktora sormaya gerek var mı peki yaptırmadan önce hani bebekle ilgili bi sıkıntı varsa zararı olur mu diye, yoksa direk gideyim mi asm'ye?

İnşallah canım pozitif düşün ki zamanında gelsin bebek. Zaten 30 haftanın içindeymişsin az kalmış inşallah hayırlısıyla sağ salim eline alırsın

D demav Cok gecmis olsun canim. Cok sukur ki bebis gayet iyi onemli olan da bu. Ilacsiz dermansiz dert vermesin Allah. Ilaclarini zaten kullancaksin duzenli, takibinde guzel guzel yapilir. Saglikla kavusursun kuzucuga. Dedigin gibi hamilelik bir macera. Son gune kadar her sey plabiliyor. Allah selametle saglikla kavustursun hepimizi

La vie en Rosee
Eger tesadufen karsima cikip beni benden alacak bir canta gormezsem su an icin aramiyorum. Kucuk cekcek valiz gotururum. Ilk cocugu olanlar heveslidir onlar alsin Ben de almistim simdi nerde hic bilmiyorum. Kesin atmisimdir ya da birinr vermisimdir evde fazlalik tutmayi sevmem dogumdan sonra da sirt cantasiyla dewamke.

Sırt çantası yetiyor mu?evde yeterince var. Yok termos özelliği sıcak soğuk tutma özelliği diyerek heveslendiriyorlar

Ne tekmesi yahu hıçkırık baya ayırt ediliyor karnımın aynı noktası ritmik şekilde pıt pıt atıyor saniyede 1 gibi ve 1 dakika kadar sürüyor böyle tekmemi olur anneler hisseder
Kesinlikle bencede ayırt ediliyir
Az önce bi guzel hıçkırdı icerdeki eleman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…