Bir çöp almadım daha Kasım ayında halletsem keşke araba da karar verdik kesin olarak bir de kapı süsü kesin gibi renk ve şekil olarak ama sorun şu ki isim konusunda mutabakata varamadık
Pusette çukur bi yer oluyor, sanki bebek rahat değilmiş gibi geliyodu bana.. o çukuru battaniyeyi katlayarak falan doldurmaya çalışıyoduk kızımda o zaman bu minderlerden yoktu tabi.
Halbuki yenidoğandan itibaren kullanılır deniyor.. yabancılar hiç böyle değil mesela direk olduğu gibi koyuyor..
Sunshine Siyah Ağaç Desenli Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Ve Askı Aparatı Ve Alt Açma Ve Termal Biberonluk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Fermuar olayı hoşuma gitmedi onu çekince hepsi kapanıyor. Benimki cırt cırtlı minderi yok ama bana pusetin içi rahat gibi gelmişti onu da mı alayım Bitireceğimde alışverişi sürekli bir şey çıkıyor ufak tefek şeyler kaldı halısı perdesi bir de
Fermuar olayı hoşuma gitmedi onu çekince hepsi kapanıyor. Benimki cırt cırtlı minderi yok ama bana pusetin içi rahat gibi gelmişti onu da mı alayım Bitireceğimde alışverişi sürekli bir şey çıkıyor ufak tefek şeyler kaldı halısı perdesi bir de
Puset içine bir şey gerekiyor ya illa.Bel kısmı çok boşluk ve gerçekten rahatsız duruyor ha bebekler keyiflidir bilmiyorum ama ben yatamam böyle beli boş
Pusette çukur bi yer oluyor, sanki bebek rahat değilmiş gibi geliyodu bana.. o çukuru battaniyeyi katlayarak falan doldurmaya çalışıyoduk kızımda o zaman bu minderlerden yoktu tabi.
Halbuki yenidoğandan itibaren kullanılır deniyor.. yabancılar hiç böyle değil mesela direk olduğu gibi koyuyor..
Pusetin o çukur yerinde içten destek minderi var. Genelde pusetlerde oluyor. Yine de çökük geliyorsa tabi battaniyeyle desteklenebilir. Bebek bir gelsin öyle anlayabileceğim uygun olup olmadığını.
Fanus olanı güzelmiş. Ben kullanışlı birşey arıyorum. Karşıma hep gazoz açacakları çıkıyor. O da güzel ama çok popüler kullanışlı ve değişik birşeyler istiyroum fakat bulamadım denuz
Puset içine bir şey gerekiyor ya illa.Bel kısmı çok boşluk ve gerçekten rahatsız duruyor ha bebekler keyiflidir bilmiyorum ama ben yatamam böyle beli boş
biz geçen sene kardeşim evlenirken kolonya hediye etmiştik, eminönünden küçük sevimli şişeler aldık 50 ml'lik flndı, üstünü de onların düğün temasına uygun bi iple fln bağlamışlardı ve tariih isim yazan küçük de bi kart yapıştırmışlardı. Sonra biz litrelik kolonya alıp o şişelere doldurmuştk. Pandemi devam ettiği için bebek hediyesi olarak da yapılabilir diye düşünüyorum. Bir arkadaşımın da bebeğinin adını yasemin koymuşlardı ve herkese yasemin kolonyası hediye etmişlerdi. Kurabiye fln bişeyler hediye geldiğinde bana çok boş gelirdi hep çünkü kullanamazdm evimin her köşesi kullanamadığm hoşgeldin bebek hediyeleriyle dolardı o yüzden kolonya fikri bana güzel gelmişti.