2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çift taraflı müslinler daha kalın ama ona dikkat et kalın alacaksan .Poplin birAz daha ince kaliyor

Cok kalın puset örtüsü ortulunce bebegin nefes almasi zorlasmaz mi acaba?

2 gundur bunlari düşünüyorum
Babyneste karar verdim şükür
Pusetimin icine minder lazım o da kesin ama
Örtü gereksiz gibi geliyordu
Zaten subata dogru dogacak evden de oek cikmayacagiz
Uzerine bi ortu atariz o zamanda
Tul perde aana katılıyorum
Birde poplinden cok muslinler daha guzel geldi bana

Minderler icin de ergonomik olmuyor cunku pusetler zaten bebegin sirt yapisina gore üretiliyor diye duymustum ama net bilgim yok

Bana lazım olur işte.. dışarı çıkmam gerekirse, hastaneye gidip gelirken, annemin evine geçerken Böyle saatlerce değil de kısa süreli işimi görecek :)

Arkadaslar bu alt ast yükselmesi bende de var.. ultrason cekildi temiz cikti..bazi kan testleri istendi bu cmtsi kontrol randevum var sonuclari degerlendircek doktor

Minderler icin de ergonomik olmuyor cunku pusetler zaten bebegin sirt yapisina gore üretiliyor diye duymustum ama net bilgim yok

Doğrusu nedir bilmiyorum ama bebeği anakucagina koyunca çok rahatsız pozisyondaymiş gibi geliyor ,içine destek almıştım onda bile bel kısmı boşluk kaldığı için hep destek koydum o nedenle özel dikilen minderler ilgimi çekti .Örtünün gerekliliğine gelince yaza kadar kullanımı olacağı için sinekten böcekten korur , kışın soğuktan rüzgardan korur yani çok cikmayacak olsak bile ciktigimiz zamanlarda lazım olabilir diye düşünüyorum.
Çift taraflı müslin şeklinde nasıl oluyor hiç baktın mı? Bana da örnek göster :)
İnstada milyon tane sayfa takibime aldım bir taraf müslin ,diğer tarafı örme battaniye gibi ya da kalın pike tarzında uzaktan çok seçemedim ama kalınca duruyor.Bir kaç sayfa adı vereyim bak bakalım.Yummyofbaby,beecollection.tr,babyneast_agibaby mesela bunlarda çift taraflı müslin yapımı örtüler var .

2.gebeliğinde tetanoz aşısı olan var mı? Asm gebeliğin başında tek doz olacaksın demişti ama sonra hiç aramadılar, hala da yaptıramadım geç mi kaldım acaba?
Asm ile gorusmeni tavsiye ederim. Benim ilk dogumumda 1 doz yapmislar hic haberim yoktu kac doz olmasi gerektiginden ve aramadilardi dolayisi ile tek dozla kalmistim. Simdi semt degistirdim ebe bakti cok sasirdi resmen allaha emanet dogum yapmissin dedi w doz uyguladi ve eger istersem mart gibi bebek 3 aylikken 3. Dozu vururum ve onrun boyunca koruma saglar gibi bisilerden bahsetti bi gorus sende gecmiside goeuyorlar ona gore yonlendirirler

Arkadaslar bu alt ast yükselmesi bende de var.. ultrason cekildi temiz cikti..bazi kan testleri istendi bu cmtsi kontrol randevum var sonuclari degerlendircek doktor
Galiba hamilelikte bu alt ve AST değerleri hassas oluyor biraz hamilelik hormonlarını etkiliyor ne oluyorsa artık östrojen ve progesteron hormonun etki ediyormuş böle bi şey okumuştum internette

2.gebeliğinde tetanoz aşısı olan var mı? Asm gebeliğin başında tek doz olacaksın demişti ama sonra hiç aramadılar, hala da yaptıramadım geç mi kaldım acaba?
Ben de olmadım tetanoz aşısı.. Doktorum da gereksiz bulduğunu söyledi... Ilk gebeligimde vurulmustum 2011 de.. Ama sonra 2014te elim kesilmişti dikiş atmadan önce yine tatanoz aşısı vurmuşlardı.. Yani en son 7 sene önce tatanoz vuruldum.. Zaten 10 sene içinde vurulduysan da pek önerilmiyor..

Canım benim karaciğer emzimlerim daha 20.haftada yüksek çıkmıştı. Multivitamin ve d vitamini spreyi kullanıyordum. Doktorum ilaçları hemen kesti 2 aydır kullanmıyorum. İlaçları kestikten sonra enzimler düşmeye başladı. Ultrasonla karaciğerime de bakıldı bir şey çıkmadı. Senin de muhtemelen ilaçlardan olmuştur.

Baş ağrısı çeken var mı kızlar gece sürekli uyanıyorum uyku duzeniyle mi alakalı acaba

Merhaba canım çok geçmiş olsun sanada inşallah sağlıkla alırız kucagimiza bebislerimizi.bugun gideceğiz bakalım ne diyecek doktor hem devletteki doktorun hemde ozeldekinin yorumunu değerlendiricez.bende ilaçlardan olmuştur diye düşünüyorum ınsallah başka bi sıkıntı yoktur.

Insallah bu pozitif enerjiyle de sağ salim her birimiz kucagimiza alacağız, ilaçsa ilaç, Allahtan önümde bir tedavi, bir yol haritası var, desteginiz için çok teşekkürler

Sevgili zesamu sonuclarini burdan yazarmisin yeni doktorun görüslerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…