biz geçen sene kardeşim evlenirken kolonya hediye etmiştik, eminönünden küçük sevimli şişeler aldık 50 ml'lik flndı, üstünü de onların düğün temasına uygun bi iple fln bağlamışlardı ve tariih isim yazan küçük de bi kart yapıştırmışlardı. Sonra biz litrelik kolonya alıp o şişelere doldurmuştk. Pandemi devam ettiği için bebek hediyesi olarak da yapılabilir diye düşünüyorum. Bir arkadaşımın da bebeğinin adını yasemin koymuşlardı ve herkese yasemin kolonyası hediye etmişlerdi. Kurabiye fln bişeyler hediye geldiğinde bana çok boş gelirdi hep çünkü kullanamazdm evimin her köşesi kullanamadığm hoşgeldin bebek hediyeleriyle dolardı o yüzden kolonya fikri bana güzel gelmişti.
Bende kolanya istiyorum
Baska biseyede gerek yok
Kurabiyede guzel aslinda lezzetli bi kurabiyeye kimse hayir demez çikolata da olur
Yazinca bu ucluyu birden yaptirasim geldi
Bence seninkinin ihtiyacinyok
Benimki cocuklardan kalma
Pierre cardinindi o zaman baya para verip almıştım
Ama icine hep destek gerekti
O yuzden ebnimkine lazim mesela
Bende kolanya istiyorum
Baska biseyede gerek yok
Kurabiyede guzel aslinda lezzetli bi kurabiyeye kimse hayir demez çikolata da olur
Yazinca bu ucluyu birden yaptirasim geldi
Hacı Şerif, Ücretsiz Kargo, Kapıda Ödeme imkanı ile bebek çikolatası, lokum, sevgiliye hediye, helva, meyve tatlıları, Çikolata çeşitleri ile sevdiklerinizi mutlu etmenin adresi.Yüzlerce Hediye Çeşitleri bir arada.
www.haciserif.com
Bunun çikolatalarını seviyorum canım çekti sen söyleyince
Insallah bu pozitif enerjiyle de sağ salim her birimiz kucagimiza alacağız, ilaçsa ilaç, Allahtan önümde bir tedavi, bir yol haritası var, desteginiz için çok teşekkürler
Oyle tabi ben de kronik troid hastasiyim 10 yildir. Hormonlarim ilacla dengeleniyor. Ilacimi icersem iyiyim icmezsem degilim ve bebegi de ozellikle de beyin gelisimini etkileyebilecek bir sey Allah korusun. Her ay tahlil yapiliyor. Yapacak bir sey yok.
Ben cok tatlis Muslinler aldim onlari orterim:) bunlar azcik kalin geldi gozume. Bi de cocugu goremicem gibi fln. Alanlar gule gule kullansin tabi herkes ihtiyacini en iyi kendi bilir
Yeni sonucum 94 çıktı 79 dan 94 e çıkmış devletteki doktor gasttroentoloji bölümüne yönlendirdi ozeldeki doktorum kullandığın ilacı 2 dozdan 1 doza düşür dedi herkes farklı bişey soluyor bende anlamadim yarın ozeldeki doktora tekrar gideceğim.
biz geçen sene kardeşim evlenirken kolonya hediye etmiştik, eminönünden küçük sevimli şişeler aldık 50 ml'lik flndı, üstünü de onların düğün temasına uygun bi iple fln bağlamışlardı ve tariih isim yazan küçük de bi kart yapıştırmışlardı. Sonra biz litrelik kolonya alıp o şişelere doldurmuştk. Pandemi devam ettiği için bebek hediyesi olarak da yapılabilir diye düşünüyorum. Bir arkadaşımın da bebeğinin adını yasemin koymuşlardı ve herkese yasemin kolonyası hediye etmişlerdi. Kurabiye fln bişeyler hediye geldiğinde bana çok boş gelirdi hep çünkü kullanamazdm evimin her köşesi kullanamadığm hoşgeldin bebek hediyeleriyle dolardı o yüzden kolonya fikri bana güzel gelmişti.