2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende kolanya istiyorum
Baska biseyede gerek yok
Kurabiyede guzel aslinda lezzetli bi kurabiyeye kimse hayir demez çikolata da olur
Yazinca bu ucluyu birden yaptirasim geldi

Ben ilkini beğendim

Bende kolanya istiyorum
Baska biseyede gerek yok
Kurabiyede guzel aslinda lezzetli bi kurabiyeye kimse hayir demez çikolata da olur
Yazinca bu ucluyu birden yaptirasim geldi
çikolata ztn yapıcam ben onun dışında bişey olarak kolonya düşünmüştüm Çikolatasız hoşgeldin bebek düşünemiyorum.

çikolata ztn yapıcam ben onun dışında bişey olarak kolonya düşünmüştüm Çikolatasız hoşgeldin bebek düşünemiyorum.

Bunun çikolatalarını seviyorum canım çekti sen söyleyince

Insallah bu pozitif enerjiyle de sağ salim her birimiz kucagimiza alacağız, ilaçsa ilaç, Allahtan önümde bir tedavi, bir yol haritası var, desteginiz için çok teşekkürler
Oyle tabi ben de kronik troid hastasiyim 10 yildir. Hormonlarim ilacla dengeleniyor. Ilacimi icersem iyiyim icmezsem degilim ve bebegi de ozellikle de beyin gelisimini etkileyebilecek bir sey Allah korusun. Her ay tahlil yapiliyor. Yapacak bir sey yok.

Sevgili zesamu sonuclarini burdan yazarmisin yeni doktorun görüslerini
Yeni sonucum 94 çıktı 79 dan 94 e çıkmış devletteki doktor gasttroentoloji bölümüne yönlendirdi ozeldeki doktorum kullandığın ilacı 2 dozdan 1 doza düşür dedi herkes farklı bişey soluyor bende anlamadim yarın ozeldeki doktora tekrar gideceğim.

Bende aynı şekilde yapcam kolonya bir de çikolata yaptırcam yeter pandemi dönemindeyiz anlamlı bir hediyelik bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…