2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Pusetin o çukur yerinde içten destek minderi var. Genelde pusetlerde oluyor. Yine de çökük geliyorsa tabi battaniyeyle desteklenebilir. Bebek bir gelsin öyle anlayabileceğim uygun olup olmadığını.
Aynen canım yenilerden haberim yok sanırım öyle bi sorun yok. Benimki 4 yıl öncesinden.

Eki Görüntüle 2937120
Kızlar şöyle bi şey buldum nasıl sizce. Önü düğmeli emzirmesi de kolay olur gibi geldi.
Ben de.
Çok alınacak bir şey yok diye ağırdan alıyorum, en geç 34.haftaya kadar hazırlıkları bitirmeyi düşünüyorum ama inşallah
Bunu çok beğendim link paylasirmisin.
İkinci çocuk olacaklar yani bizler çok şanslıyız hep ilklerden kalanlar var bnde pek bsey almayanlardanjm bugün e bebekten ıslak mendildi temizleme pamuğu gogus ucu silikon kalkan leke çıkarıcı eksiklerini aldım hastane çıkışı aldım bı bez alacağım kaldı eksik yok ama gördükçe beğenip alacağım şeyler olur kesin. Kapı süsü yastığı magneti yapılıyor ptesi elimde olacak inşallah
çikolata ztn yapıcam ben onun dışında bişey olarak kolonya düşünmüştüm Çikolatasız hoşgeldin bebek düşünemiyorum.
Çikolata nedense yaptırmak istemedim bn bunda kızımda yaptırmıştım hastaneye pek gelen olmaz pandemi yüzünden lokum alırım diye düşündüm ama yorumunuzu görünce yaptırsam mi acaba diorum şuan

Canım trendyoldan link paylaşmayı bilmiyorum likapa hamile pijama yazıp aratınca çıkıyo.
Ben lokum da çikolata da düşünmüyorum zaten ne hastaneye ne de eve misafir kabul edeceğimi zannetmiyorum. Bu durumda ben o kadar çikolatayı ne yapayım
Ha annemler olur bi de kv'ler. Bilmiyorum bence gerek yok sanki ya.

:) ben cikolatayi cok sevdigim icin soyledm cnm bi de boyle ozel yapilan cikolatalar daha lezzetli oluyo gibi gelio bana nedense. Normalde sutlu sevmem bitterciyimdir ama isteme ve bebek cikolatalarnda sutluleri bile 2serli fln gotururum:) bi de cikolata dayanir kimse hastaneye gelmese bile eve mutlaka gelir diye dusunuyorm ya da bana gelmese bile anneme gelen olur annem dagitir gbi gibi.. lokum da gayet guzel bir alternatif sen bana bakma:)

Pijamalari çok beğendim hemen favorilere ekledim teşekkür ederim kızımdan kalanlarin rengi solmuş ilk çıkınca onları giyerim kendime tam gelip resim çekilince bundan bir tane alıp bunu giyerim kızımda 50 tane yaptırmıştım süslü güzel yazılı gelene gidene verdik hastane de de evde de hastaneye gelen olur ama kuzenlerim falan eve de kaynanam tarafı gelir büyük ihtimal onlara dağıtılır ama lokumdan yanayım bu sefer hem daha uygun olur lokum
Lokum iyidir dimi ya gene kafam karışıyor

Merhaba kızlar, umarım hepiniz çok iyisinizdir.. uzun süre yoktum ama yeniden buralara dönüş yaptım. Alışveriş yapmayan kaç kişi kaldık acaba?:) sizden puset ve bebek arabası önerisi istiyorum lütfen ardından beşik ve hastane çıkışı diye devam edecek alacaklarım. Bunları alanlar acaba öneride bulunabilirler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…