2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben puşet ve bebek arabasını chicco goody olarak aldım. E bebekte tüm bebek arabalarını denedim sevdiğim yönü; travel olmasına rağmen(çok hantaldır travellar ama ayrı ayrı puşet içi araba ve büyük çocuk içşn araba almak da çok masraflı olduğu için travel seçtim) Tek tuşla kapanıp açılıyor, minicik oluyor ve çok hafif. Eksi yönü; arabayı kapatırken puşet aparatını da çıkarmak zorunda kalmak, neyseki 6 ay süren bir durum bu da. Trendyolda çok tesadüfen indirimle gördümve o indirimi daha görmedim ama belirtmek isterim. Ürün şudur;

Hanımlar merhaba, son 1-2 haftadır sabah uyandığımda kalça bölgemde bir sızlama hissediyorum sanki kemiklerim sızlıyor gibi. Ama her sabah değil arada oluyor çatı ağrısı mı, erken doğum belirtisi mi korkmaya başladım. Bu tarz bir ağrı yaşayan var mı? İkinci gebeliğim bu, ilkinde böyle bir ağrı yaşadığımı hatırlamıyorum. Kalsiyum hapını kullanıyorum magnezyuma başlamamıştım 1-2 gündür onu da içiyorum bakalım takip edicem magnezyum kaynaklı mı..

Seninle tekipte kalalim..cok gecmis olsun ikimizede. bende haftasonu sonuclarimi doktor görüşlerini yazarim sana farkli doktora gidecegim.

Seninle takipte kalalim canm cok gecmis olsun..bende farkli doktora gidince yazarim sonuclari

Canım cok zevklısın abajur ve fanus cok hosuma gıttı guzel fıkır oldu tesekkurler

Teşekkür ederim ne mutlu bana o halde

Merhaba henüz almadık ama çok yüksek ihtimalle alacağımız model kanz xgo plus olacak . YouTube'dan videosu var izleyebilirsin pratik bayağı henüz canlı görme imkanımız olmadı ama yorumları da iyiydi gayet .

Tamam canim ben bugün özelde ki doktoruma gideceğim yine haberdar ederim seni sanada çok geçmiş olsun
C cubo
Bir arkadaşımızı daha okumuştum ama bulamadım şimdi.
Benim de ilk hamileliğimde, 8 yıl önce karaciğer değerlerim yükseldi. Doktorum gastroentolojiye göndermişti. Tüm testler yapıldı, bir sonuca ulaşılamadı. Maalesef gebelikte olabiliyor. Tüm gebelik boyunca ve sonrasında takip edildim. Doğumdan sonra yine yükseldiği durumlar oldu. Bu hamileliğimin başında 400’e yakındı değerlerim. Tıp fakültesinde bir profesörün (gastro) takibindeyim. Şimdi sınırın altına indi. Sürekli takipte olun ama çok korkmayın.

Yok o degildiir. Ustunde Mom Bag yaziyordu. Linkten baktim fiyati oyleydi yuh dedim. Muhtemelen yurtdisindan ama degecek bir sey degil.
He sanirim o valiz gibi olan biseydi bence ona gerek yok ztn hastaneye normal kabin boy valizimi gotururm diye dusunuyorm alti tekerlekli mis gibi. Ama onun disinda disari cikildiginda kullanmak icin bi canta lazim bana bebegin bissuru ivir ziviri icin, bu hosuma gitti.

Teşekkür ederim sagolun bende kontrollü olacağım herşeyin hayırlısı olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…